Chcel som mať s priateľkou prvý krát sex, no kamoško ma nejako sklamal. Už aj keď sa postavil tak v momente keď nemal priamy impulz odo mňa alebo nej tak začal klesať. Čo s tým? Mame o tom povedať nemožem a oca nemám.
@ucimsaslovensky ja jej dôverujem...som do nej strašne zaľúbený a mám po tomto sklamaní veľký pocit viny...moje sebavedomie je na bode mrazu...a to mi na relaxácii určite nepridá ale ajtak dakujem
4. Zdravotný problém.
Ktorý môže byť
- psychicky (stres a podobne)
- zlá strava a malo zdravých tukov, poprípade drzis nizko tuky. (Zarad do stravy lyžice olivového oleja, kocka masla, orechy) nejedz sladkosti.
Málo zdravých tukov, alebo nízka denná dávka = malo testosterónu, slabá erekcia.
Neber doplnky výživy, jedz zdravo a sportuj. Chod si zabehať občas a penis ti bude stáť ako sviečka.
no cvicenia typu ,, cvic to, kde zlyhavas,,
co znamena cim viac budete cvicit priamo to co ti nejde, tym viac sa v tom budes zlepsovat.. u mna to platilo... tiez som byval velmi nervozny zo zaciatku
@bobor145 logicky jej povedz že ak sa do toho aj ona nezapojí tak s trtošenia bude veľké kulové..ty maš pocit viny?..jako a ona čo robila len na teba čumela ako ti klesa, to ti nevedela pomôcť?.. Sak jak to chce aj ona tak sa musí pričiniť.. No vlastne obaja ale hlavne ona o to aby neklesol a nemal si zas pocit viny.
toto je dnešný svet, hneď niekoho pretiahnuť a vôbec si človek neuvedomí, že láska je o niečom inom...
ak ona od teba vyžaduje sex, zažeň ju, lebo to nebude dobrá žena....
tieto veci prichádzajú spontánne u obidvoch partnerov, nesiľte ich, ak naozaj medzi vami preskočí iskra potom pôjde všetko samo...
ja si myslim, ze privelmi riesis svoje ego, proste ju vytrtkaj ako chlap, myslim, ze ju beries moc nezne, ale isto robi svoje to, ze s nou si prvykrat. Len si to nevycitaj. Cvic cviky na penis, jeden cock pushup denne. Potom uvidis, ze nebudes mat problem. Hej len tak medzi recou, dotyky by ti mohli pomoct, ak ti ho frajerka nechyti, priprav sa sam, vsak vies ako to myslim. Musis byt viac aktivny a nerob z toho vedu.
prosím ťa nerob paniku hlavne... muž keď je v strese, psychicky vyťažený, alebo má nejaké starosti tak sa mu môže stať že proste nemôže, potom sa zľakne, že niečo nie je v poriadku a začína sa mu začarovaný kruh.....
a ver, že nie si prvý ani posledný komu sa to pri pokuse o prvý sex stalo... keď budeš vážne pripravený tak bude to len minimálny stres, ale túžba bude väčšia a pôjde to.. hlavne to nesiľte a kľudne sa o tom porozprávaj aj s priateľkou, nech náhodou ona nezačne mať depky, že ťa nevzrušuje, alebo že ju nechceš a neviem čo ešte.... dajte tomu čas, bude spolu ako doteraz, nemusíte sa nikam ponáhľať, to len dnešná doba tak preferuje, ale o nič neprídete
hlavne klud.. mozno to bolo z nervozity, kedze prvykrat.. pripadne neskorsie treba mozno vyskusat pomocky alebo pomocne doplnky ako » kombo.sk/tabletky-na-pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
1. Nie si dosť zrely, alebo
2. Nepritahuje ta dosť, alebo
3. Si len pokakany
Ktorý môže byť
- psychicky (stres a podobne)
- zlá strava a malo zdravých tukov, poprípade drzis nizko tuky. (Zarad do stravy lyžice olivového oleja, kocka masla, orechy) nejedz sladkosti.
Neber doplnky výživy, jedz zdravo a sportuj. Chod si zabehať občas a penis ti bude stáť ako sviečka.
co znamena cim viac budete cvicit priamo to co ti nejde, tym viac sa v tom budes zlepsovat.. u mna to platilo... tiez som byval velmi nervozny zo zaciatku
ak ona od teba vyžaduje sex, zažeň ju, lebo to nebude dobrá žena....
tieto veci prichádzajú spontánne u obidvoch partnerov, nesiľte ich, ak naozaj medzi vami preskočí iskra potom pôjde všetko samo...
Neviem, že čo je horšie.
a keď budeš cvičiť, dokážeš aj toto
a ver, že nie si prvý ani posledný komu sa to pri pokuse o prvý sex stalo... keď budeš vážne pripravený tak bude to len minimálny stres, ale túžba bude väčšia a pôjde to.. hlavne to nesiľte a kľudne sa o tom porozprávaj aj s priateľkou, nech náhodou ona nezačne mať depky, že ťa nevzrušuje, alebo že ju nechceš a neviem čo ešte.... dajte tomu čas, bude spolu ako doteraz, nemusíte sa nikam ponáhľať, to len dnešná doba tak preferuje, ale o nič neprídete