Ako by ste zareagovali keby ste nasli svojmu partnerovi/ke taku hracku, ktora by bola urcena na to co sa mu/jej pri sexe od vas nedostava z roznych pricin, (nechce, nemoze, ina orientacia... Dovodov moze byt vela)
Neriesil by som to lebo dovodov moze byt vela preco taku hracku ma. Spytaj sa jej na to ci by jej nevadil ak by si si zadovazil analny kolik alebo nejaku ritku
Ako by som mala akoze reagovat? mozno by mi prislo luto, ze sa asi necitil ok mi povedat, ze nieco take ma a ja som to musela “najst” inak uplne ok preboha
Pýtal by som sa najskorej kvôli čomu a načo to potrebuje mať. Ale to sa ešte nestalo, lebo ja som ani so žiadnou nebýval, ani nespal a ani neviem či taká nejaká ešte bude, čo by bola podľa mojich predstáv.
Mňa by to sklamalo. Nie fakt, že používa nejakú erotickú hračku, ale fakt že mi to zatajil / schovával. Otvorenosť a komunikácia vo vzťahu je pre mňa dôležitá.
@slackerbitch Ja podľa nevyzerám nejako zle a ani sa nesprávam zle, ako až by som mal uľavovať ešte? To že ženy sú čoraz viac náročnejšie na výber chlapa, tak za to ja nemôžem, v tom ja prsty nemám..
Rozmýšľam aké erotické hračky sú pre chlapov a najmä také ktoré by u mňa akože nemal mať dopriate a moc mi nenapadlo aj keď možno len nemám prehľad o takom sortimente ... @mayben ?
Ale tak prvé čo mi napadlo je že by som mu nepovedala že som to našla a len mu to teda dopriala keď to nebude čakať hádam by sa potešil aj keď časť mňa by asi tiež sklamalo že to tajil no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale tak prvé čo mi napadlo je že by som mu nepovedala že som to našla a len mu to teda dopriala keď to nebude čakať hádam by sa potešil aj keď časť mňa by asi tiež sklamalo že to tajil no