Precital som si niekolko tem tu ohladom sexu a dostali sme na to chut s partnerkou takze, chcem sa spytat na nejaku hru napriklad zlizat slahacku z tela alebo nieco podobne proste kde nejde len o sex
jajoo keby si si precital moje starsie fora tak jedine co ma nutilo sem sa prihlasit a registrovat bol moj problem ze ma dokaze partnerka rychlo spravit to sa vyriesilo a teraz proste chcem rady na ine temy ktore ma zaujimaju kedze moj problem sa tykal sexu tak som si dal nick sexpatron a aby sa mi nikto nesmial nemam nick,datum narodenia meil ani nic spolocneho s tym kto naozaj som ... a prispievam vyhradne do tem sex atd kedze sa da povedat ze tuto stranku vyuzivam len na toto na nic ine aby som sa zasmial poradil pomoralizoval atd... inak mi stranka nema co dat vecer kedze sa na profutbal.sk toho cez vecer neudeje je zakonite ze vecer pisem na tomto fore takze tak to je vysvetlenie
Tak ja som dal priatelke na bradavky lentilky a dalsie lentilky som jej rozmrvil a rozotrel po celom tele a potom som to z nej zlizal. Celkom prijemna predohra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ALebo sa polej dzusikom jahodovym a nach to oblizuje partnerka,kuska a bozkava.
zasa jeden z tych "sexualnych nickov"
čo téma, to sex
ja sa dnes už nevladzem smiať
či plakať, či čo
zahrajte si karty alebo človeče
ale tie karty a to človeče som myslel fakt važne
@3 s tym suhlasim ..