Neviem, či je to tu striktne zakázané, ale rátaj s tým, že ak to bude napísané zle (čo s najväčšou pravdepodobnosťou bude), tak to bude zvozené tak, že už nikdy sem nebudeš mať chuť niečo také pridať
@matias ja som narážal na to čo chce zakladatel a čo mal (lebo to už vymazal) napísané v profile .. nie či tu boli , sú a mali byť poviedky a môj názor na to
ty si asi jebnutá stálica ked mi niečo takéto napíšeš
@barky hovorí ti vôbec niečo úcta k starším alebo trestný čin vyhrážania? nepototuj sa maličký tam si zober formičky a choď sa hrať na pieskovisko keď ti začné rásť prvý chlpík na brade tak sa mi ozvi
@taktic ehm.. som o pár rokov starší ako ty. to že mám 9 v profile nieje realita ty trestný čin ..a btw ako tak kukám na tvoju foto tá brada by mala narásť tebe ja s tým problém nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Najobľúbenejšia intímna činnosť: už idete moc do hĺbky
a chceš mať povolené erotické poviedky.. seriously?
chodia sem neplnolete osoby.
a zakony platia pre vsetkych.
rad/a keby sú povolené - keby BOLI ak už ... tak pochybujem o kvalite čohokoľvek dlhšieho
@mielikki
s pravdepodobnosťou P=1
potom som si všimla celý tvoj komentár, a asi máš pravdu
@barky @1 Erotické poviedky tu už boli.. seriously.
@mielikki @6 Striktne asi nie.
@luc.ka @5 Čo ak si ju čítala?
Ja ako stálica birdzu môžem povedať že to tu nie je zákazané
nakoľko keby to bolo zákazané nebola by tu erotická poviedka o Milote.
A prikláňam sa k @henci @2 myslím, že tu je povolené asi všetko ...
ty si asi jebnutá stálica ked mi niečo takéto napíšeš
Asi som tvoj dotaz nepochopila..
@luck.ka : nikto ťa do čítanie "odpadu" nenúti mne je zaas nekonečno či si to prečítaš alebo nie