Čítala som Alfa od Jesindy Wilder, ale je to podobne ako 50 odtienov, len ocela divnejsie s blbym pribehom (klasika popoluška)... vlastne ti to odporucam len v prípade, že sa ti páčia prehnané veci (obrovský majetok, bohac bez jedinej zmienky na internete, obrovský vták, len pri jeho slovach sa trikrát urobím...) a nereálne situácie (pošlem ti kazdy mesiac 10000, vsak prečo nie?)
Sorry za spoilery
@barky tak, 120 dní je dosť zlo
Hentie som nečítala
Potom som ešte čítala niečo, tiež to malo dve ženské mená v názve, čo mi vravela kamoška, bolo to muslienkoco podobné, ale asi jediná kontroverzná vec tam bola hláška, že incest utužuje rodinné vzťahy
A keď sme už pri tom, Netere pani plukovnikovej, čo sa pripisujú Maupassantovi, ale nie je to isté, či to naozaj napísal on, sú tiež sranda
50 odtienov nemam chut citat a nemam rada ani romaniky plne akejsi velkej lasky... skor nieco, co ma vtrhne do deja a neviem prestat citat.. dakujem ale za tipy velmi!! na vsetko sa skusim pozriet
@mielikki tak si to určite prečítaj. Obe sú zaujímavo napísané Justina je viac o torture a Juliette je totálny hedonizmus to je na štýl 120 dní sodomy tak trochu
@thankyou ja som vlastne veľmi rada, že sa to nezachovalo
Akože, zvedavosť tu je, ale nejako mi stačilo to zhrnutie, asi veľmi mi nechýba čítať o tom detailne
@mielikki No v podstate zozačiatku to bolo zaujímavé aj s dejom ale tie pri konci jedno-dvoj vetové boli riadne choré...ale mne to čítala mamka ako 16 ročnému, keď ma uspávala, asi som preto taký aký som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale miesto toho poviem, že kašli na knižné publikácie a čítaj si fanfikcie, aspoň si zlepšíš angličtinu
Sorry za spoilery
Hentie som nečítala
Potom som ešte čítala niečo, tiež to malo dve ženské mená v názve, čo mi vravela kamoška, bolo to muslienkoco podobné, ale asi jediná kontroverzná vec tam bola hláška, že incest utužuje rodinné vzťahy
A keď sme už pri tom, Netere pani plukovnikovej, čo sa pripisujú Maupassantovi, ale nie je to isté, či to naozaj napísal on, sú tiež sranda
Akože, zvedavosť tu je, ale nejako mi stačilo to zhrnutie, asi veľmi mi nechýba čítať o tom detailne
Ale pripisujem si to na zoznam
Prečo ti ešte v 16 mama čítala pred spaním a prečo ti čítala Sadeho?
» en.wikipedia.org/wiki/The_Cement...
ja mam rada fantasy a reverse harem stories
a na to je cela skupina na FB, ak chces pozvem ta tam, ak vies po anglicky samozrejme
ale RH su super !