Môj taký najzaujímavejší bol: Bola som v počítačovej hre-nejaká cyber bojovníčka či čo a z reálu ma ovládali hráči pokynmi. Myslím,že viac k tomu netreba. zvrátené kokšo. sny by mali zakázať ale ozaj.
neviem, ktorý bol najerotikuš...resp. si nepamätám....ale viem, že aj poslednú noc sa mi sníval erotikuš sen, len s nesprávnou osobou :/ ...tak som to zrušila
mne sa vcera snivalo ze som hral na dve strany , potom sa o sebe dozvedeli /co nebolo dobre/ ale nakoniec sa mi ich podarilo spojit u/udobrit/ a skoncilo to happyendom
Najfujfujfuj erotický sen som mala, že som šla za Dracom Malfoyom, ale cestou ma uniesli smrťožrúti a znásilnili ma (Voldemort, Lucius Malfoy, Červochvost - grc!) a bol to fakt hrozný sen a určite v tom nebol zakomponovaný nedostatok sexu, to určite nie!
musela som bičovať jedného mojho zákazníka,ktorý bol ešte k tomu v silonkach. inak ani vo sne sa mi to nejak nelubilo,ale jem hej. odvtedy sa ho bojím a nemám ho rada
júúJ To neznášam ked sa mi sníva nieaky eroticky sen DDD Minule sa mi snivalo že som bola na úteku a chytili ma policajti a povedali mi že ma pustia vtedy ked sa s nimi vytrtkám D Fuj D Ani som sa z toho sna nemohla prebudiť.. Ale raz sa mi snival aj taky krásny uf Nikdy nezabudnem
mne sa snívalo to som bola ešte mladšia takych 7 rokov dozadu a vtedy chodil divoky anjel a že som sa vyspala na luke v posteli s Facundom Aranom ak niekto nevie tak hral IVA a takze vsne som prišla o panenstvo a v skutocnosti som este bola haha to boli ine sny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Asi keď som sa viezol v sanitke a na mne ležali 3 také riadne ženské a povedzme že sa so mnou "hrali"
@gukol cyber sexu?
@gukol a co tak iba apetit snar klame
viac menej mozem potvrdit
@momo48 ešte nikdy som sims nehrala
Bože, to bola... nočná mora
musela som bičovať jedného mojho zákazníka,ktorý bol ešte k tomu v silonkach. inak ani vo sne sa mi to nejak nelubilo,ale jem hej. odvtedy sa ho bojím a nemám ho rada
ale tých dobrých je vacsinou viac....
Ale viackrát sa mi snívalo o chate, mori, o dovolenke, lodi, pláži, hoteli,.. s neskutočne sexi chalanom/babou
S istotou viem pvoedat, ze sa mi nieco snivalo, ale ked doboha si teraz nespomeniem