@hoperpohroma nie to ti volnopredajna neurobi ziadna praveze ked mas podozrenie ze uz si tehotna nesmies to brat (su aj interrupcne tablety ale tie sa tusim daju dostat len v rakusku vola sa to nejake ru 22 alebo nejake ine cislo mozes si pogooglit ale tam tiez musis byt pod lekarskym dohladom)
citujem z letaka:
- zastaví uvoľnenie vajíčka z vašich vaječníkov;
- zabráni oplodneniu už uvoľneného vajíčka spermiou; alebo
- zabráni oplodnenému vajíčku usadiť sa na sliznici maternice.
Takže Escapelle zabraňuje otehotneniu. Neúčinkuje, ak ste už tehotná.
este k @20 by som dodala ze tam mas limit tie 3 dni na zjedenie lebo teoreticky spermie ti tam preziju 3 dni cize k tomu oplodneniu moze dojst aj neskor ako okamzite
@najivna no musim sa priznat ze neviem moc ako to funguje nejedla som to ani poriadne neviem ako funguje zensky cyklus, co uz no len mi stal rozum nad tym ako niekto moze hento povedat, ze "kludne si to daj"
@najivna no ja viem asi tolko co mi zatial treba a viac nejako nie viem ze at tabletka ma zabranit otehotneniu do 2 dni a co sa deje vnutri je mi uz jedno az ju raz bude treba tak.. bud zaberie alebo nie
Neblázni to nie je sranda. Ta tabletka je svinstvo obsahuje to nejaký hormonálny kokteil. To je skutočne ale skutočne posledná možnosť, keď sa niečo pokazí. Ak bol kondóm v poriadku tak v žiadnom prípade by som to neodporúčal.
@lila256 nedávala by som si ju, ako ja som paranoidna, aj ked mame ochranu, ale pokial by sa nam nepretrohl, nejako nezvliekol, tak by som si Escapelle, ktora ti len narusi cyklus, nedavala ... ked nemas podozrenie opravnene ze si tehotna, nedavaj si to ...predsa len, co si ju budes davat vzdy?
@hoperpohroma ti etabletky s apouzivaju do 24 hodin teda aspon tie co ja poznam prva sa da po 12 hodinach a potom sa da este jedna po dalsich 12 hodinach ale tak to je uz peknba doba co som nieco take pozila takze mozu byt uz uplne ine
@kosmiklove no ono je to tak fakt ze sa da povedat ze ti etabletky vyvolaju taky mini potrat
@nemammeno "Ale neublizi ti to tak si to daj." ?????????????
Ty si už mala vôbec prvý menzes, že tak múdro píšeš? Spomínaná tabletka má tak silné zloženie, že vytvára nežiaduce účinky u väčšiny žien...
Nie som žena, ale zatiaľ všetky známe, ktoré brali escapelle sa sťažovali na to, že ich NIEKOĽKO DNÍ po požití bolela hlava, brucho, zvracali a cítili celkovú únavu organizmu. Ty si myslíš, že takéto zaobchádzanie s organizmom a ockovými 25€ je sranda?
pokiaľ bol kondóm použitý správne, niet sa čoho báť. a tabletka po je riadne svinstvo, ako bolo povedané už predtým, nieje to žiadna lentilka... ale ak chceš prežiť najväčšiu a najhoršiu opicu svojho života, tak nech sa páči.
poznám holku čo to žerie po každom sexe... a čuduje sa že jej meškajú krámy... ako srať na peňaženku jej frajíra ale ako jej to musí rozjbávať organizmus! ako už HAK je velký zásah a nie to niekolko nasobnejšie silnejšia hovadina!
@hoperpohroma@najivna ono, okrem escapelle je viac tabletiek, ktore nie su ani ovela drahsie a mozne je ich uzit do 120 hodin. Jedna z nich je ella.one. Je sice na predpis a drahsia (okolo 30€) ale ked sa stane nehoda niekde na chate v horach, bez moznosti ist na druhy den niekde do mesta, vzdy lepsie jak s drotom do oka
@najivna narazam len na to, ste tam nieco pisali, ze je potreba uzit len do 3 dni, tak v pripade ze poznate len hentu escapelle (co sa mi stava, ze zeny poznaju len tu) tak som chcel v dobrej voli rozsirit obzor
Pokiaľ sa kondom nepretrhol, tabletka nie je nutna, ale ked mas velky strach, mas stale dlhe hodiny na to sa s niekym poradit, zavolat lekarovi alebo sa informovat v lekarni... a potom uzit nudzovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
NACO ju chces zrat povies nam?
keďže nie je na predpis, tak ti nič okrem tvojej peňaženky nebráni.
ale sakra piči boha krista, NAČO?
sak na taku sracku nikto zdravy nemoze povedat ze nic nerobi
citujem z letaka:
- zastaví uvoľnenie vajíčka z vašich vaječníkov;
- zabráni oplodneniu už uvoľneného vajíčka spermiou; alebo
- zabráni oplodnenému vajíčku usadiť sa na sliznici maternice.
Takže Escapelle zabraňuje otehotneniu. Neúčinkuje, ak ste už tehotná.
cize ti usadene vajicko no....nevyberie
ona zabranuje otehotneniu nie rusi uz zacate
este k @20 by som dodala ze tam mas limit tie 3 dni na zjedenie lebo teoreticky spermie ti tam preziju 3 dni cize k tomu oplodneniu moze dojst aj neskor ako okamzite
ak uz si tehotna nezaberie to
keď si nie si istá, tak sa chráň ešte nejak inak...(alebo nechoď do lesa)
@kosmiklove no ono je to tak fakt ze sa da povedat ze ti etabletky vyvolaju taky mini potrat
Veď do mesiaca budeš mrtvá.
Ty si už mala vôbec prvý menzes, že tak múdro píšeš? Spomínaná tabletka má tak silné zloženie, že vytvára nežiaduce účinky u väčšiny žien...
Nie som žena, ale zatiaľ všetky známe, ktoré brali escapelle sa sťažovali na to, že ich NIEKOĽKO DNÍ po požití bolela hlava, brucho, zvracali a cítili celkovú únavu organizmu. Ty si myslíš, že takéto zaobchádzanie s organizmom a ockovými 25€ je sranda?