@3 Inak dobrý postreh. Podľa mňa celá tabletka "po" je len premyslený ťah ako jednorazovo vytiahnuť z človeka veľký obnos peňazí, a je to v podstate iba obyčajné placebo, a to, čo v skutočnosti zabije potenciálny plod, je strach z otehotnenia Síce akosi to nemá logiku, lebo keď už si to dotyčná kúpi, skôr je v duševnej pohode, ako strese, ergo som nič nepovedal.
@6 dobra blbost, ziadne placebo. Sa pozri co to obsahuje, to je ako hmm hodit na detske ihrisko bombu... je mozne ze nejake to dieta prezije ale sanca velmi mala. To by potom palcebo bol aj kondom a HAK Z ludi sa daju jednorazova vymamit peniaze aj inak (lacnejsie, rychlejsie a vacsie obnosy).
@7 gynekolog nema s tabletkou po nic docinenia... teda aspon zatial v SR. Prides do lekarne vypytas, zaplatis a hotovo. Ale myslim ze v anglicku je s tymto problem tam dokonca ked HAK vypisuje lekar tak sa pyta pomaly na vsetko ako u debilov (aspon tak mi to hovorila kamoska)
Určite to nefunguje na princípe placebo, potvrdia to iste tie, čo užili, že aké mali vedľajšie účinky a aj dlhodobé, takže na tom vidno, že je to dosť "silná tabletka", takže tehotenstvu môže určite zabrániť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a fungovalo
Ale mne sa zdá, že som kedysi čítala, že aj to musí predpísať gynekológ (i keď to už môže byť neskoro) a hento vraj nie.