Ja som nepila do svojej 15 potom som prisla k starkej len tak na prazdniny a uz som zacala dovtedy som nevedela ako chuti pivo, a tvrde.. ale si super som zvedava dokedy ti to vydrzi
Nemam problem sem napisat. V zivote som sa neozral a alkohol som nemal v ustach uz mozno 10 rokov. A necitim sa byt preto horsim clovekom ako ostatni...
...tak najprw sa rozhodni ci si bol abo ne,bo tym nazwom si protirecis podla mna teda ...ale ked uz mam wolaco napisat,tak ani ja som nebola opita...len wcera
podla mna to je kazdeho osobna vec ci pije alebo nepije. poznam aj take pripady co pili tri mseiace jak duhy a fajcili 40 denne a potom zas mali ozdravovaciu kuru ze nepili nefajcili nic len tak na minerlke slapali takze ono je to jedno ci pijes ci nie... robis to resp nerobis to pre seba ale sem tam raz za cas neuskodi trochen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja som nepila do svojej 15 potom som prisla k starkej len tak na prazdniny a uz som zacala dovtedy som nevedela ako chuti pivo, a tvrde.. ale si super som zvedava dokedy ti to vydrzi
dve voooodky a fernet a ted doktore čum, čum, čum