Nemyslíte že by bolo dobré povoliť pri písaní blogov tag zároveň aj s parametrom "style" ? Malo by to napríklad tú výhodu že by sa tým dali čiastočne chrániť blogy proti krádežiam a dá sa to využiť aj na estetické účely. Či ?
@horsiq hentie styly ti hovno pomozu ked otvoris web v niecom co to nepodporuje, alebo vypnes styly.. ale kto by si daval taku namahu s tvojimi blogmi..
- text-only browser (hardcore riešenie - skúste si prehliadač Lynx)
- screenshot a OCR
- virtuálna PDF/plaintext tlačiareň
- ručný prepis za pár minút
- ...
Niekedy dávno fičali rôzne pokusy zabraňovania cez JavaScript (zakázať right mouse click na nekopírovanie obrázkov apod.), aj to sa v pohode obišlo zdrojákom alebo vypnutím skriptov.
A k tej estetickej rovine...aby blogposty mohli vyzerať takto?
Každý populárny bloger by na to aj tak kašľal, lebo ho ľudia čítajú pre obsah jeho článkov, nie pre farbu alebo sklon písma.
@majo opakujem sa. Kto hovoril o mojich blogoch ? A pice ktore robia to ze privlastnuju blogy cudzich ludi maju 12-14 rokov tak sa nebojim ze by ich taketo daco napadlo. Toto by proti nim uplne stacilo.
@night boh zostupil medzi proste a sproste ludstvo... klanajme sa...
@horsiq jedina ochrana v tomto je asi iba nahlasit taky obsah adminovi a ten ho vymaze, pripadne pri opakovanom porusovani copyrightu moze udelit ban. nepoznam ziadny web, ktory by vedel automaticky zabranovat vsetkym pokusom o kradnutie obsahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nemyslíte že by bolo dobré povoliť pri písaní blogov tag zároveň aj s parametrom "style" ? Malo by to napríklad tú výhodu že by sa tým dali čiastočne chrániť blogy proti krádežiam a dá sa to využiť aj na estetické účely. Či ?
lebo mňa koknkrétne mňa by nasralo keby dakto skopčí môj blog a jebne si ho dakde sebe
@tomas dáš tam takéto niečo
webkit-user-select: none;
khtml-user-select: none;
moz-user-select: none;
o-user-select: none;
user-select: none;
cursor: default;
a daný element bude pre užívateľa neoznačiteľný... ak si to niekto nebude vedieť vycucnúť zo zdrojáku tak má smolu
» imageshack.us/photo/my-images...
môžu ísť dpc...
- source code
- vypnutie CSS
- text-only browser (hardcore riešenie - skúste si prehliadač Lynx)
- screenshot a OCR
- virtuálna PDF/plaintext tlačiareň
- ručný prepis za pár minút
- ...
Niekedy dávno fičali rôzne pokusy zabraňovania cez JavaScript (zakázať right mouse click na nekopírovanie obrázkov apod.), aj to sa v pohode obišlo zdrojákom alebo vypnutím skriptov.
A k tej estetickej rovine...aby blogposty mohli vyzerať takto?
Každý populárny bloger by na to aj tak kašľal, lebo ho ľudia čítajú pre obsah jeho článkov, nie pre farbu alebo sklon písma.
@wewo kde som spominal moje blogy ?
@majo opakujem sa. Kto hovoril o mojich blogoch ? A pice ktore robia to ze privlastnuju blogy cudzich ludi maju 12-14 rokov tak sa nebojim ze by ich taketo daco napadlo. Toto by proti nim uplne stacilo.
@night boh zostupil medzi proste a sproste ludstvo... klanajme sa...