@anonym0000 nerob si nič z posmechu ostatných! Teš sa z toho, že si sebestačný človek. Sám si vytvoríš anketu, sám vyberieš odpoveď, sám si zahlasuješ a sám sa nad svojím úspechom aj urobíš.
...ako tak pozerám na tie diskusie... už len to ako si zareagoval na mňa v tej včerajšej, napíšem ti pseudokód, len taký "hint", že čo by si mal asi hľadať vrámci toho jazyka v ktorom robíš, proste odrazový mostík, ešte ti aj napíšem, že "NEVIEM V ČOM KÓDIŠ, ale VO VŠEOBECNOSTI NIEČO V ZMYSLE [...]", a ty to copypastneš do toho tvojho programu a vyhlásiš "neide to"...
...tu si vcelku v pohode, ale prvý príspevok pošleš z prvého nicku (a aj hráš ten tupý spôsob vyjadrovania), a reaguješ na mňa z @neith74 , a tam si vcelku v pohode chalan...
tu reaguješ jak kokot len preto že sa ti vysmiali že nechápeš základné koncepty práce v IDE, v podstate, a že si takú primitívnosť nevieš vygoogliť alebo aspoň nájsť v youtube videonávode... a proste smiali sa ti právom, sorry, je to tak. proste chceš byť programátor? tak buď programátor, rozmýšľaj, uč sa, hľadaj informácie, snaž sa chápať, naučiť používať, čím samostatnejšie, tým lepšie. nesamostatný programátor je zbytočný/zlý programátor...
tu ti so zopár opodstatnenými pohŕdavými frknutiami dokonale odpovedali (a dokonca ani ty si sa kupodivu nenasral... lebo si nakoniec vôbec neodpovedal... zvykne byť slušnosť poďakovať, keď ti v diskusii pomôžu, ľudia sa snažia pomôcť hlavne kvôli tomu vedomiu že pomohli, ak nepoďakuješ, tak si tým nemôžu byť istí).
óó, tu rafinovane zahráš že sa ti vysmialo alter-ego, nice
...a týpek dobre poradil, jednoducho a korektne. ale hej, naše "hvízdy" boli zmätené, asi nepochopili na čo sa pýtaš, keďže cez @anonym0000 píšeš jak retardovaný, a predpokladali že si retardovaný a pýtaš sa hovadinu, keďže cez ten nick obvykle píšeš jak retardovaný
...ďalej sa mi tým hrabať nechce.
každopádne si myslím že sa k tebe správame ako ku kokotovi oprávnene, keďže reagujeme na fiktívnu personu kokota ktorú si si z nejakého dôvodu vytvoril. prajem veľa šťastia pri zbavovaní sa jej, a následnej rekonvalescencii.
@sugy1 mna nenasiera vobec tento clovek lebo to jak keby mi zahradny trpaslik isiel nieco vypravat, mna bavi skorej ked sa on tu jeduje kvoli vselicomu
teraz som v pohode ale ide o to ze my nieco nejde potrebujem pomoc som v strese (pretoze napr. potrebijem nieco do skoly...) pride tam ten buzerant a ja vybuchnem kôly kokotovy
@3kurt21 ja som v mojom zivote nikdy nezacal pindat pezdovodne ani na birdzi ale ked domna ktosi stale jebe odzadu keby sa to stalo raz dvakrat ale oni stale
@anonym0000 s napätím sledujem tvoje príspevky spôsobom:
ide tam "i", máš tam ypsilon, nevadí, nabudúce, ďalšie "i" miesto ypsilonu, so close, poďme ďalej, znova "y" miesto "i" ale teraz to príde, teraz tam konečne v tom ďalšom slove bude ypsilon, keď tam má byť ypsilon, áno, yess, už to... dopiče... ty tam zajebeš ti
@anonym0000 môj citový stav nemá na pravopis žiadny vplyv, asi som divný
a ako to myslíš, prečo nejdem domov? máš pocit, že sedím niekde na hlavnej stanici s čučom v ruke a odpisujem do tohoto fóra z môjho ajfónu (ktorý nemám)?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
system.out.println("obes sa")
@trdelniiiq za locka ist do areny? to je dost tazke, nie ako par magov co toci 4 tlacidla dokola, ci roguniek,
Pod dajakym statusom sme zistili ze tam hrame a ty si ma zlanaril, nech s tebou poprechadzam arenky za combo afli-destro lock
...ako tak pozerám na tie diskusie... už len to ako si zareagoval na mňa v tej včerajšej, napíšem ti pseudokód, len taký "hint", že čo by si mal asi hľadať vrámci toho jazyka v ktorom robíš, proste odrazový mostík, ešte ti aj napíšem, že "NEVIEM V ČOM KÓDIŠ, ale VO VŠEOBECNOSTI NIEČO V ZMYSLE [...]", a ty to copypastneš do toho tvojho programu a vyhlásiš "neide to"...
» www.birdz.sk/forum/c-zapis-d...
...tu si vcelku v pohode, ale prvý príspevok pošleš z prvého nicku (a aj hráš ten tupý spôsob vyjadrovania), a reaguješ na mňa z @neith74 , a tam si vcelku v pohode chalan...
» www.birdz.sk/forum/c-program...
tu reaguješ jak kokot len preto že sa ti vysmiali že nechápeš základné koncepty práce v IDE, v podstate, a že si takú primitívnosť nevieš vygoogliť alebo aspoň nájsť v youtube videonávode... a proste smiali sa ti právom, sorry, je to tak. proste chceš byť programátor? tak buď programátor, rozmýšľaj, uč sa, hľadaj informácie, snaž sa chápať, naučiť používať, čím samostatnejšie, tým lepšie. nesamostatný programátor je zbytočný/zlý programátor...
» www.birdz.sk/forum/c-prolem-...
tu ti so zopár opodstatnenými pohŕdavými frknutiami dokonale odpovedali (a dokonca ani ty si sa kupodivu nenasral... lebo si nakoniec vôbec neodpovedal... zvykne byť slušnosť poďakovať, keď ti v diskusii pomôžu, ľudia sa snažia pomôcť hlavne kvôli tomu vedomiu že pomohli, ak nepoďakuješ, tak si tým nemôžu byť istí).
» www.birdz.sk/forum/c-ako-pri...
óó, tu rafinovane zahráš že sa ti vysmialo alter-ego, nice
...a týpek dobre poradil, jednoducho a korektne. ale hej, naše "hvízdy" boli zmätené, asi nepochopili na čo sa pýtaš, keďže cez @anonym0000 píšeš jak retardovaný, a predpokladali že si retardovaný a pýtaš sa hovadinu, keďže cez ten nick obvykle píšeš jak retardovaný
...ďalej sa mi tým hrabať nechce.
každopádne si myslím že sa k tebe správame ako ku kokotovi oprávnene, keďže reagujeme na fiktívnu personu kokota ktorú si si z nejakého dôvodu vytvoril. prajem veľa šťastia pri zbavovaní sa jej, a následnej rekonvalescencii.
@anonym0000 Drž sa hesla : Nikdy sa nenechaj vytočiť idiotom... Vytočíš sa jednak zbytočne, stiahne ťa na jeho úroveň a porazí ťa skúsenosťami .
Tým však nehovorím, že je to Etelnair
» www.birdz.sk/forum/c-ako-pri...
precitaj si predposledny prispevok
a to ostatne v tom si mal docela pravdu no ...
anonym0000 19:27
Vies co je to rakovina bodaj by si poznal
Si kokot!
teraz si ma prekvapil
ja uz neviem som kokot ci nie btw kolko krat sa tu uz napisaho slovo kokot
@etelar ty si !
Nič v zlom, ale už je to trápne
Kašlite na to obaja ... Iba sa strápňujete
p.s Vidím, že admin má v paži a stále to tu je
No nič, neriešim
NAJVIAC jak sme dosiel hanes a hned dostal nasypane XD
Nič v zlom, ale už je to trápne
Kašlite na to obaja ... Iba sa strápňujete
p.s Vidím, že admin má v paži a stále to tu je
ale mám ich na háku, neurážam a nehádam sa ako ...
n0win0u
etelnair
nikto iny a tvoje nervy obdivujem
Ako nič v zlom, ale aj ja som sa kus pobavil ...
Proste, nevytáčaj sa a hlavne na ich nereaguj ... zbytočne sa vytáčaš a nemáš to žiaden zmysel ...
Oni sa v tom vyžívajú, keď im tu nadávaš a robíš zo seba blba...
V skratke : Buď sám sebou a maj ich na háku ... Už neviem, čo ti mám na to povedať
boom
Asi fakt nie si normálny, keď sa necháš vytočiť aj naďalej
Pozeraj si na webe niečo, čo ťa poteší a nenechaj sa urážať stále
.. ale pobavilo
Kašlem ja na to Nemá to význam Snaha bola
Šeci ste kktiiii a @89 a ešte dáke gifko s matkou terezou s hlavou hanesa by to dotvorilo túto idylku
Srsly z vás teraz slzím od smiechu
ide tam "i", máš tam ypsilon, nevadí, nabudúce, ďalšie "i" miesto ypsilonu, so close, poďme ďalej, znova "y" miesto "i" ale teraz to príde, teraz tam konečne v tom ďalšom slove bude ypsilon, keď tam má byť ypsilon, áno, yess, už to... dopiče... ty tam zajebeš ti
doplnil si trojicu treja kokoti
n0win0uar
elternai a nejaky kokot co doma vyhrabal slabikar zo 3 triedy
co sa sem jebes co to koho zaujma kto kurva si ???
preco nejdes domov ??
vsak ked som nastvany pisem rychlo a chybne ?!?!?!?
a ako to myslíš, prečo nejdem domov? máš pocit, že sedím niekde na hlavnej stanici s čučom v ruke a odpisujem do tohoto fóra z môjho ajfónu (ktorý nemám)?
a ci si divny to posud sam je divne hadzat svoje vykaly na pribuznych ?!
@121 podľa mňa nenarážal na to
A ešte jedna vec... Aký to malo zmysel, že si založil toto fórum?
Máš pocit, že by to nejako pomohlo, alebo čo?
Iba si sa strápnil (svojimi nadávkami a ,,výbuchmi'') a iba si sa zbytočne nahneval