Ja si myslim ze EU je moc veľká. Samozrejme to ma aj vyhody je silnejsia ale rozdelil by som ju na 2 casti prva cast normalna EU a tam by boli len staty ktore su naozaj vyspelé europske. Nemoze sa zapadna civilizacia spajat so zverbou z východu, nalejme si čistého vína. Potom to vyzera tak ako vyzerá. Slováci su este dobrí, to najhorsie je Rumunsko, a cely Balkán vlastne, plus Taliansko. Spanielsko bolo kedysi tiez zverba ale uz sa zlepsili.
Takze EU by mala byt bez tychto statov a nad SVK a Polskom by tiez mali porozmyslat.
So vsetkymi tymito statmi ktore by boli vylucene z EU by sa vytvoril celok nazývaný Veľká EU ale tam by platili len obchodné výhody nieco ako je teraz medzi EU a napriklad Norskom.
GB by mala ostat v EU.
Moj názor.
@hsjklaop Rumuni su na tom už o dost lepšie ako my minimálne čo sa týka spravodlivosti,teraz tam zatvárajú bývalých politikov ktorí kradli jedna radosť. je medzi nimi aj bývaly premier.u nás ešte neodsúdili ani jedného politika za rozkrádanie a ešte ani dlho neodsúdia
@hetfield tak ja verim v prvom rade v to co vidim. Nebolo to davno co som bol v Rumunsku.
Mozno ze sa tam zatvori nejakych par politikov pretoze ich pri moci vystriedali iní (ktorí su ale rovnakí, vsak). No toto je len jeden faktor z miliona tu ide aj celkovo o mentalitu národa a to su Rumuni a aj Slováci pre napríklad Britov nieco take ako pre nas........ nechcem to napisat aby som nebol obvinovani z rasizmu.
V Britanii su vsetci Slovania oznacovani za "Poliakov" a mmy sme tí co kradnu nicia a tak ďalej.
Kto (ne)patri do EU?
Krajiny v ktorych slovo "poctivec" znamena "qqt", blbec, neschopák, rozhodne nepatria do EU.
Krajiny, kde vacsina ludi povazuje ponizovanie napracovisku alebo sikanovanie uradmi alebo policajtami ako nieco normalne, a mysli si ze sa s tym neda vybojovat, NEPATRIA do EU.
Len tam kde si ludia navzajom dokazu byt solidarni , taki si zasluzia clenstvo v EU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takze EU by mala byt bez tychto statov a nad SVK a Polskom by tiez mali porozmyslat.
So vsetkymi tymito statmi ktore by boli vylucene z EU by sa vytvoril celok nazývaný Veľká EU ale tam by platili len obchodné výhody nieco ako je teraz medzi EU a napriklad Norskom.
GB by mala ostat v EU.
Moj názor.
Mozno ze sa tam zatvori nejakych par politikov pretoze ich pri moci vystriedali iní (ktorí su ale rovnakí, vsak). No toto je len jeden faktor z miliona tu ide aj celkovo o mentalitu národa a to su Rumuni a aj Slováci pre napríklad Britov nieco take ako pre nas........ nechcem to napisat aby som nebol obvinovani z rasizmu.
V Britanii su vsetci Slovania oznacovani za "Poliakov" a mmy sme tí co kradnu nicia a tak ďalej.
Krajiny v ktorych slovo "poctivec" znamena "qqt", blbec, neschopák, rozhodne nepatria do EU.
Krajiny, kde vacsina ludi povazuje ponizovanie napracovisku alebo sikanovanie uradmi alebo policajtami ako nieco normalne, a mysli si ze sa s tym neda vybojovat, NEPATRIA do EU.
Len tam kde si ludia navzajom dokazu byt solidarni , taki si zasluzia clenstvo v EU