Dúfam, že som to napísal podľa všetkých gramaticko - lexikálno - morfémo - syntaktických pravidiel a ak som nejakú gramaticko - lexikálno - morfémo - syntaktickú chybu urobil, tak to napíšte do komentu aký som tupec.
jednoznačne pozitívne z toho celého vnímam len schengen a teda aj euro, ale len z toho pohľadu, že si netreba furt meniť peniaze, ale aj to by mi mohlo byť jedno, keďže jediný bankový účat čo mám je v českých korunách
ináč neviem, čím väčšie pičoviny vymýšľajú tým menej sa mi to páči.
@miaja ja som cakal komenty Ano mame eurofondy, ale nevieme cerpat, bla blabla, alebo diskutabilne ale ty si to zabila Kazdy maly statik pripadne chudobny stat je dobry aby sa mohol zadlzit, grecko je stat ktory ma stiahnut cele krajiny do ...., este vacsej krizy, kebyze sme neboli zaujimavy tak na neprijmu. A západne krajiny praveze ziju z nas, (este len budu).
Vidim, ze poniektori nie ste mudri, zato ze neviem gramatiku nemusim byt kreten, co pise idiotoviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ináč neviem, čím väčšie pičoviny vymýšľajú tým menej sa mi to páči.
Vidim, ze poniektori nie ste mudri, zato ze neviem gramatiku nemusim byt kreten, co pise idiotoviny.