Fuj ja som mal minule taký hnusný... Pri nočnom vyžieraní chladničky som zbadal syr podobný karičke, tak som ho vysmiaty otvoril ale hneď ako som ho ochutnal, xicht sa mi skrčil do podivnej grimasy až mi zimomriavky prešli po chrbte... Humus. Ale inak mám syr rád : )
môj otec nejedáva syry, žiadne, a nepije mlieko, proste mu nechutia, pokiaľ mi pamäť siaha, syru sa už hrozne dlho nedotkol, ani na mäsa, ani v omáčkach, ešte aj pizzu objednávame pre neho bez syru...
ja napríklad nejedávam nič s arašidmi, ani nič v čom je sladký tvaroh, divné zvyky týkajúce sa jedla sa asi dedia
Samotný syr nezjem ani keby na mňa mierili puškou, ale vyprážaný syr, alebo keď robím doma syrové tyčinky z lístkového cesta, tak syrom teda vôbec nešetrím mňam
ja syry milujem, chcem zomrieť tak, že sa zadrhnem ementálom, ale vôbec nezjem také tavené, keď majú do seba primiešané kúsky papriky. Syr áno, papriku áno, ale nie dokopy, preboha!!!!
Mala som obdobie asi pred tromi rokmi, kedy som videla trebárs len trochu strúhaného syru na špagetách, už sa mi prevracal žalúdok. A takto proste s každým jedným syrom, nechápem prečo...
A teraz ho už zase normálne jem, aj keď nie tak veľa, jak predtým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mne nechuti ovci syr... prilis pachne na moj vkus.. a tiez ten sladky emental nemam rada... inac mam syry velmô rada
našťastie ja ním nie som
a nepoznam nikoho takeho teda aspon si myslim
môj otec nejedáva syry, žiadne, a nepije mlieko, proste mu nechutia, pokiaľ mi pamäť siaha, syru sa už hrozne dlho nedotkol, ani na mäsa, ani v omáčkach, ešte aj pizzu objednávame pre neho bez syru...
ja napríklad nejedávam nič s arašidmi, ani nič v čom je sladký tvaroh, divné zvyky týkajúce sa jedla sa asi dedia
ja syry milujem, chcem zomrieť tak, že sa zadrhnem ementálom, ale vôbec nezjem také tavené, keď majú do seba primiešané kúsky papriky. Syr áno, papriku áno, ale nie dokopy, preboha!!!!
och.
Mala som obdobie asi pred tromi rokmi, kedy som videla trebárs len trochu strúhaného syru na špagetách, už sa mi prevracal žalúdok. A takto proste s každým jedným syrom, nechápem prečo...
A teraz ho už zase normálne jem, aj keď nie tak veľa, jak predtým
v blizsom okoli o nicom podobnom neviem