neviem ako tuna majstri subjektivity vidia nieco ako dokonale.. ale ja by som sa rozhodol tvrdit, ze ak o niecom tvrdim, ze je to dokonale, tak to nema ziadnu chybu, pricom chyba nie je subjektivna.. takze z toho mi vyplyva, ze entita zena nemoze byt dokonala..
su avsak iste paradoxy, ako napriklad moj vyrok : "Ostrokysla polievka je dokonala!" co v skutocnosti je pravda a tato polievka je dokonala, ak si to nemyslite, tak ste zedli nohy..
Dokonalá žena určite neexistuje...Lebo nikto nie je dokonalý.Každý máme svoje chyby a muchy..Záleží ako toho človeka vníma okolie.No pre zamilovaného muža môže byť žena dokonalá,ale len prvé dva roky,kedy zamilovanosť vrcholí..Potom už to je jedno,lebo po svadbe sa aj tak pozerá po iných..
Ale pre svoju "spriaznenú dušu" (fakt že spriaznenú) bude tou najdokonalejšiu osobou. Samozrejme táto chvíľka sleposti prejde a už nebude tou jeho dokonalosťou... ako u žien tak aj u mužov
@defender ale neexistujú, lebo keby boli dokonalí, tak sú dokonalí pre každého človeka a v tom spočíva ich dokonalosť a veľmi pochybujem, že by sa niekde našiel čo i len jeden, ktorý by vyhovoval úplne každému a úplne každý ho videl ako dokonalého...
existuje dokonalý človek pre mňa, pre neho, pre ňu... podľa toho, čo oni pokladajú za dokonalosť, ale naozaj dokonalý človek neexistuje
@ohavnost veď o tom subjektívnom to je. Dokonalosť ako taká si na seba berie presne takú podobu a vlastnosti, aké chce dotyčný vnímať. Dotyčný jeden a konkrétny. Preto sa našťastie môžeme popáriť ako holúbätká, ako labuťky, ako krkavce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
su avsak iste paradoxy, ako napriklad moj vyrok : "Ostrokysla polievka je dokonala!" co v skutocnosti je pravda a tato polievka je dokonala, ak si to nemyslite, tak ste zedli nohy..
Ale pre svoju "spriaznenú dušu" (fakt že spriaznenú) bude tou najdokonalejšiu osobou. Samozrejme táto chvíľka sleposti prejde a už nebude tou jeho dokonalosťou... ako u žien tak aj u mužov
A dokonalá žena existuje, ale mení sa v závislosti od subjektu.
srandujem, nič na svete nie je dokonalé a bodka.
existuje dokonalý človek pre mňa, pre neho, pre ňu... podľa toho, čo oni pokladajú za dokonalosť, ale naozaj dokonalý človek neexistuje
Juj, zasnívala som sa, pardon.
mám pocit že si jebnutá dúfam že ti to nevadí