ale teraz vazne...no neexistuje dokonala osoba a ani nic, iba ked sa do nej zamilujes, zacnes ju vidiet ako dokonalu, vsetky jej chyby a vsetko, co ti na nej vadilo, si oblubis...
no neviem, mne to pride tak ze kazda je dokonala na zacatiatku vztahu a potom to zacinas vidiet z ineho uhlu pohladu, urcite je to aj naopak (s chlapmi)
Ak napríklad nejaká žena konala trestnú činnosť a momentálne si odpykáva doživotný trest odňatia slobody na samotke tak tú činnosť dokonala ... Teda dokonala žena ...
Ja si myslim, ze kazda osoba ma v sebe nieco nedokonale a prave ta nedokonalsot v urcitej veci robi toho cloveka dokonalim. takze dokonala zena existuje a je to kazda jedna. Lebo kazdy muz poklada za dokonalitu nieco ine
nie, nikto nie je dokonaly cize nemoze existovat dokonale dievca. len kazdy chalan moze natrafit na dievca pri ktorom mu tie jej chybicky nevadia a stava sa dokonalou pre neho - tusim tomu vravime laska
Neviem, čo tu všetci riešia, že dokonalé dievča ani žena neexistuje, že dokonalosť neexistuje a neviem čo... Existuje... Aha! Ja, @baarculiq a @luc.ka ..... : ) Nieee ja vôbec nie som EGO : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale teraz vazne...no neexistuje dokonala osoba a ani nic, iba ked sa do nej zamilujes, zacnes ju vidiet ako dokonalu, vsetky jej chyby a vsetko, co ti na nej vadilo, si oblubis...
ešte nejaká otázka ?
Aj tak je laska slepa tak aka dokonalost,nikto nie je dokonaly...
Ak napríklad nejaká žena konala trestnú činnosť a momentálne si odpykáva doživotný trest odňatia slobody na samotke tak tú činnosť dokonala ... Teda dokonala žena ...
No a to ju robí dokonalou
@26 @kasko strasne sa mi paci slovo dokonalita
ale jedineční, to ano
to skôr
Hej nezhadzuje ten úžasný chutný mok ako je pivo...
No dobre priznávam existuje dokonala žena... A moje predstaví dokonalej ženy- Múdra a pekná ale to by sa obydvé kvôli mne požrali...