Každý človek sa bojí smrti, prípadne má pred smrťou rešpekt. Zároveň však človek chce odpovede, na čo odpovede momentálne veda nemá. A to je živná pôda pre náboženstvo v akejkoľvek forme.
a za druhé - podľa mňa nie sú náboženstvá vymyslené kvôli tomu aby sa ľudia "nabažili" peniazmi ale je pravda, že zarobia slušné prachy!
a za tretie - podľa mňa boh neexistuje pretože je to len mýt.
Ježiš existoval ale bol to obyčajný človek ako my všetci len s jedinou výnimkou a to tou, že ho začali volať svätým a postupne generácie po generácie sa rozprávalo už o ježišovi ako o niekom veľkom a a mocnom a tak to nejako podľa mňa vznikol mýtus o bohovi, ktorý je nad nami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a za druhé - podľa mňa nie sú náboženstvá vymyslené kvôli tomu aby sa ľudia "nabažili" peniazmi ale je pravda, že zarobia slušné prachy!
a za tretie - podľa mňa boh neexistuje pretože je to len mýt.
Ježiš existoval ale bol to obyčajný človek ako my všetci len s jedinou výnimkou a to tou, že ho začali volať svätým a postupne generácie po generácie sa rozprávalo už o ježišovi ako o niekom veľkom a a mocnom a tak to nejako podľa mňa vznikol mýtus o bohovi, ktorý je nad nami.
Je to blbosť, neverím v neho a nikdy nebudem!
výmyslY ľudí ktorí chcú peniaze a moc, áno.
ale to nijako nesúvisí s tvojou otázkou či existuje boh.
a odpoveď na tvoju otázku či existuje boh závisí od toho čo tým pojmom "boh" myslíš.
ak tým myslíš dobrosrdečného deduška ktorý za 7 dní z ničoho upatlal svet a všetko, odpoveď je nie.
ak však berieš definíciu "Entita ktorá je všemocná, vševedúca, a všadeprítomná.", tak v tom prípade sa slovo "boh" stáva len synonymom slova "vesmír".