Neexistuje! Na celom svete ani jedna zena uz neni diskriminovana a keby len zena ale uz absolutne nikto! Svet je krasny dokonaly slnko svieti teste sa deti
A neplačte aký ťažký je život a ako práve vy ste znevýhodňovaný lebo som taký a taký... Kto povedal, že život bude ľahký? Nikdy sa nedočkáme spravodlivosti a jednotného zaobchádzania. Ľudia boli, sú a aj budú na hlavu.
@blackfog Samozrejme existuje aj na urovni štátu ak štát nedáva žiadnu zákonnú podporu pre jej zabránenie. Okrem toho... ehm.. zdravotníctvo napríklad nie je z velkejčasti stále štátne? Nemáme štátne školy? Doteraz si pamatam ako dve poslankyne niekdajsej opozicie este minulé volby dostali verejnu naloz od svojich kolegov za to ze su matky a maju sa starat o deti, nie ist d poslaneckych lavic... Takze fakt to nie je na urovni štátu?
Určite áno. Napríklad aj tým, že žena dostane za rovnakú prácu oveľa menšiu výplatu, než chlap, len preto, že je to proste žena. Neviem síce, ako to je rozšírené, no som si istý, že to stále existuje.
Pokial sa nebudu hadzat do drahy guliek alebo sa nebudu medzi rukojemnikmi prepustat deti a muzi alebo neuvidim na stavbach zeny s oplzlymi recami o muzoch , tak tu bude stale diskriminacia.
@gramofon žena dostane oveľa menšiu výplatu len preto, že je to žena? To je diskriminácia a teda bavíme sa o krajinách Blízkeho východu, či o našej západnej spoločnosti? Lebo ja vidím akurát to, že žena za pokladňou dostáva rovnaké peniaze ako muž za pokladňou, v sklade, v administratíve, v IT, zdravotníctve... a ak to niekde porušujú, môže to kľudne daná osoba posunúť na súd. To by malo byť blízke aj tuto @karlotiskot keď sa do wewa púšťal, že niekde nedodržujú zákonník práce, no nikto s tým nič nerobí... ženy si za to prakticky teda môžu samé, hoci stále neviem v ktorých odvetviach dostávajú ženy nižšiu plácu za rovnakú robotu. Daj mi prosím nejaký zdroj, kľudne jeden.
@openmindedfreak To nebolo o wewovi ten sa do toho priplietol s niecim co ani sam nerozviedol. Bolo to o notmehofejk ale tam bola situáciá taká, ako tvrdil, že mu lavičiari ohrozujú slobodu lebo mu zakazali pouzivat dve slová. Nakoniec sa ukázalo, že mu na firme v skutocnosti len odporucili nepoužívať slová a on ich stejnak používa a všetko je v pohode len notmehofejk mal pocit, že je to útok extrémnych liberálov. Tvrdil ze ma email kde mu to zakazuju a tam sa jednať dá, pravda bola nakoniec podstatne iná. Takže nezávadzaj. Situácia je tak isto iná keď
dospelí človek má prácu, v práci mu príde email, kde sa mu nakazuje konanie porušujúce rovno ústavu a je ešte je zaň aj perzekuvaní, dokazná situácia je podstatne iná. Mozes ist na urad a vlastne kludne aj na policiu a dodat tieto veci a NIKTO, skutocne NIKTO ti nepovie ze "ved si nechaj slapat po pravach aj moj starky si nechal" .
Ked ta niekto sexualne obtazuje a tu som na wewovej strane to dokazovanie je velice napicu. Neviem, mam ti vysvetlovat ze to uz tak jednoduche nie je kym si dane spravanie nenahras? A ze nahravanie zvukoveho zaznamu na pracovisku tiez nie je jednoznacne uznatelna vec z hladiska prava. Potom ked ho mas to samozrejme ide jednduchsie problem je ale v tom ze ci uz zene, alebo tuna wewovi sa ludia vysmeju, co to vlastne riesi. A nehnevaj sa na mna, nepadol som z hrusky vcera aby som sa tvaril ze na pracoviskach nedochadza k sexualnym narazkam a obchytkavaniu hlavne u zien. Ako sam som pracoval dlho v sklade a som este aj elektrotechnik, nechci vediet ako sa chovalo k babam na nasom odbore a ked sa stazovali, tak to proste maju nejak zniest... Ale ok, som rad ze ty ziadnu diskriminaciu nevidis a aj za tu ktora je si mozu zeny same. Takze @wewo si za svoje obtazovanie tiez moze sam?
Vies co si ja myslim, ze tento postoj je absolutny zaklad diskrimincie
To nehovorim uz vobec o autoskolach a pohladu na zensku rolu v domacnosti kde niekoho pripravuje okolie varit obedy a upratovat domacnost uz od utleho detstva.
A samozrejme diskraminacia platu je uz trosku pasé. Teraz frčia skor zakonom nepovolene otazky (neodpovedaj nevezmu ta) a ako už spomenul inde, v skladoch je bežné, že chlap aj keď tupý ako poleno je zobratý zo dňa na deň, zatiaľ čo ženy posielajú na skúšobnu hodinu čo ich vlastne na najvacsi prijem poslu vykladat kamion aj ked ta praca ani zdaleka nie je o manualnej cinnosti.
@blackfog no to keby si povedali aj kedysi sufražetky že - aj tak sa nikdy nedočkáme spravodlivosti a jednotného zaobchádzania, tak neplačme - tak by ešte stále ženy nemali volebné právo a školy a normálnu prácu.
Ja teda nie som žiadna bojovníčka za práva žien ani nikoho iného, ale môžme byť dnešné ženy fest vďačné za tie, ktoré sa kedysi rozhodli to riešiť.
@openmindedfreak eh, napriklad v Hollywoode sa nedavno riesilo, ze zeny herecky, rovnako zname a s rovnako dolezitou postavoh vo filme ako ich kolega-muz dostavali ovela menej. aj sa ohlasili. neviem, co sa s tym robi. to bol len taky priklad, co mi hned napadol.
ale napriklad sa deje aj to, ze ak sa na tu istu poziciu uchadzaju muz a zena a su rovnako kvalifikovani, tak je vacsia pravdepodobnost, ze ju dostane muz. mojho chlapa sa tiez nikto nikdy na pohovore nepytal, ci planuje deti a ak ano, tak kedy a co bude s dietatom, ked nahodou ochorie alebo budem chodit do prace. mna sa to pytali na kazdom jednom pohovore, aj ked sa na to pytat nemozu. ja som to v robote vnimala tak, ze ked bol nejaky problem, stacilo, ked klientovi povedal moj kolega-muz presne to iste, co ja, resp. aj dalsia kolegyna-zena a klient to zobral, ze ok, tak teda, ked to hovori chlap, tak to asi ozaj bude pravda.
jaj a plus este tie super nazory, co su aj tu popularne, ze ked je zena slobodna matka, tak si za to vlastne moze sama, lebo sa nechala napustit nejakym kokotom. to, ze chlap je rovnako zodpovedny neexistuje, proste zena si to ma dopredu uvedomit, co robi. a pritom nechapete, ze my sme vsetky take hlupe, sproste chudery, co si za vsetko mozu same prave preto, ze nevieme s tou nasou zenskou logikou mysliet tak dopredu a uz vobec nie mat dobry job, kde nas nikto nebude diskriminovat a sexualne obtazovat fnuk
@kakofonicka ale fuj na teba! Co sa stazujes? Ved staci ze vo vedeni su muzi a si prijata aj s minimalnym IQ len zato, ze maju naco zazerat, napriklad ake mas nohavicky! Fuj na teba! Si privilegovana a este sa stazujes, dpc! No ze ti hanba neni!
@kakofonicka akože nehnevaj sa, ale tie omáčky okolo. Otázka bola postavená jasne, ak muž na rovnakej pozícii dostane viac peňazí za rovnako odpracovaný čas, je to jasná diskriminácia... a tým pádom neakceptovateľná a protiprávna. Avšak modelky dostávajú v modelingovom priemysle značne väčšie čiastky ako muži, by ma zaujímalo prečo sa muži necítia dotknutí týmto "znevýhodnením". Keďže som reagoval hlavne na vyjadrenie pána menom gramofon a nie k ostatným aspektom problematiky, zaujímalo ma len toto. V inom texte sa môžme dostať k ďalším bodom.
@kakofonicka je rozdiel, ci zena dostane mensi plat resp. nejako inak horsie podmienky proste len za to, ze je zena, alebo za to, ze fakt, ze je zena, predstavuje relevantny fakt z hladiska biznisu.
najviac prachov tocia filmy, kde su v hlavnych ulohach muzi. lebo je po takych filmoch zjavne vacsi dopyt. je preto celkom logicke, ze dostanu viac zaplatene. ako sa pise nadomnou, modeling zase patri zenam, lebo vo svete zenskeho modelingu sa tocia vacsie prachy nez vo svete muzskeho. a preto je logicke, ze zeny dostanu viac ako muzi.
rovnako tak zohrava ulohu materska. a ty sa ako biznis nepozeras na jeden konkretny pribeh jednej zeny resp. muza, ale na statistiku. z 1000 zamestnanych muzov ti odide na matersku 10, z 1000 zamestnanych zien 990. mlady muz u teba v priemere pracuje 10 rokov, mlada zena 5 rokov. a ako som pisal v druhom fore, vznikaju ti tym naklady, ktore jednoducho musis zohladnit. ak teda zamestnas zenu, bude musiet vynalozit 2x take naklady na zaskolenie noveho cloveka a vzniknu ti 2x take oneskorenie projektu sposobene odchodom stareho cloveka ako ked zamestnas chlapa. a na tuto statistiku sa ako zamestnavatel pozeras o to viac, o co viac zeny namietaju, ze otazky na rodinny stav nemaju na pohovore miesto, hoc je to pre zamestnavatela velmi podstatna informacia. ok, ked mi to teda nechces povedat, nemusis. ale ja ako zamestnavatel preto nemam na vyber, musim sa opierat o statistiku a podla nej ti nastavit podmienky.
no a pokial ide o wage gap na vrchole kariery na tej istej pozicii v odbore, kde pohlavie objektivne nehra ulohu (a to teraz for the sake of argument budem ignorovat uplne vsetky, ci uz skutocne alebo vymyslene, rozdiely medzi pohlaviami, ktore muzom mozu pomahat dostat sa vyssie), opat sa bavime len a len o statistike. priemerny pocet rokov, pocas ktorych je clovek produktivny, je X a u priemernej zeny je to X - Y, lebo stravila isty cas na materskej. priemerny muz stravil budovanim svojej kariery viac casu, ergo priemerny muz zaraba viac.
by definition, nic z toho nie je diskriminacia (ani sexizmus, lebo to je diskriminacia na zaklade pohlavia), lebo data ukazuju, ze nejde o porovnatelne situacie. ak to teda chceme nazyvat diskriminaciou, treba prepisat definiciu. alebo sa na nu rovno vysrat, ved je predsa rok 2020, definicie pojmov uz tak ci onak nik neriesi.
@notmehofejk No tak neviem, niekto sa o tie deti starať musí A keďže obidvaja sa postarali o to, aby to dieťa splodili, tak by bolo len fér, aby sa o neho starali obidvaja. A aby obidvaja mali kariérne podobné možnosti. Aby sa zamestnávatelia nerozhodovali iba na základe materskej, lebo by vedeli, že na materskú pôjdu obaja A tým pádom by kariéra oboch na čas rezignovala. To by bolo fér. Alebo potom prestaňme rodiť deti a nech nikto nemá na dôchodky
@tralalibang wow. just wow. a co ked, ja neviem, nejaky par je napriklad ze ok s tym, ze jeden rodic ostane doma a druhy bude pracovat? nasrat takemu paru na hlavu, ze? prikazeme muzovi sediet doma, hoci on chce ist robit a budovat si karieru, lebo tak je to fer!
mam lepsi napad, co tak zakazat matersku uplne? to riesi rovaky problem rovnako efektivne. ba co, dokonca efektivnejsie! bude treba viac jasli, kde sa uplatnia primarne zeny! a ludia budu vo vseobecnosti viac makat, cize bude viac penazi na dochodky! umela rovnost ftw, hlavne nenechat ludi robit svoje vlastne rozhodnutia a niest za nich zodpovednost.
@notmehofejk No tak muž si môže budovať kariéru za každých okolností, ja si musím vyberať, to mi rozhodne nepríde vôbec fér Ak to niekomu vyhovuje, fajn. Mne to rozhodne nevyhovuje, pretože si nechcem vyberať. Ja chcem obidvoje, tak ako môj chlap. On si vyberať nemusí.
A jasle sú fajn nápad. Akurát zase je to len pičovina z hlavy chlapa pretože neviem kto v jasliach za mňa to dieťa odkojí. Takže možno je ten nápad efektívny, ale rozhodne nie dobrý
@tralalibang ked bude chodit na matersku viac muzov ako zien, zamestnavatelia si podla toho upravia statistiku a platy muzov budu adekvatne okresane (co su, mimochodom, aj teraz, lenze to znizenie je zanedbatelne vzhladom na zanedbatelne mnozstvo uzov na materskej). teraz je to ako to je a podla toho sa nastavuju podmienky. to je absolutne fer. ked chces rovnaky plat, povedz na pohovore kuzelnu formulku, ktora sa u muzov implicitne predpoklada, ze na najblizsich X rokov je kariera tvoja priorita, dodrz to a supito presto, mas muzsky plat.
a ten napad, to je fundamentalna picovina. mala to byt hyperbola. vlastne ma desi, ze by ho niekto mohol povazovat za dobry.
inak @wewo cekuj, toto je krasne, vcera som pisal, ze ake je nebezpecne pripustit nepravdivu myslienku systemoveho celospolocenskeho obmedzovania a ze to moze v konecnom dosledku vyustit do skutocneho systemoveho celospolocenskeho obmedzovania. a hla, dnes tu uz mame napad, ze budeme systemovo celospolocensky nutit chodit na matersku ludi, ktori to nechcu, lebo je to "fer"
@notmehofejk Je to fér, lebo chlap má rovnaký podiel na stvorení dieťaťa ako ja, tým pádom by sa mal o neho aj rovnako starať. Keď vymyslia oplodnenie, pri ktorom chlap nebude musieť byť, potom nech má lepšie podmienky.
@tralalibang ideme sa hrat takto? moze sa chlap alebo sa nemoze rozhodnut na temu prerusenia tehotenstva, ak mu nevyhovuje mat dieta? ak sa zena rozhodne pre prerusenie tehotenstva, moze jej v tom chlap zabranit alebo nemoze? bolo by pekne, keby si sem netahala slovo "fer", nakolko zena vzdy mala a vzdy bude mat rozhodujuce slovo v otazke, ci a kedy sa dieta dostane na svet. a to predsa nie je "fer", no nie?
a dalsia vec, nejako si mi neodpovedala, ze co maju ini ludia s tym, ako si ty s tvojim muzom chces zariadit vychovu dietata a kto zostane na materskej a preco by mali byt nuteni k comukolvek na zaklade tvojho rozhodnutia.
@notmehofejk Pozri, v tomto som možno neobjektívna a rovno to aj priznávam. Ale vo svojom okolí vidím samé prípady, kedy sa chlap rozhodol vykašlať sa na všetko a absolútne sa nestará, čo s tým dieťaťom bude. A preto som prirodzene naštvaná, že aj keď sa dieťa rozhodnú mať obidvaja, vo veľa prípadoch si niektoré negatívne dôsledky toho rozhodnutia odnesie iba žena. Možno moje nápady nie sú najlepšie, ale prídu mi aspoň z časti férovejšie. Keďže dieťa je rozhodnutím obidvoch, tak nech majú aj obidvaja rovnaké podmienky. Nie že jeden tomu musí obetovať celý svoj doterajší život a druhý si môže žiť tak ako doteraz a nič sa pre neho nemení. Ale ako vravím, v tomto nie som objektívna.
@tralalibang to sú hrušky a jablka. Povinnosti pri výchove dieťaťa sú jedna vec, kariéra je vec druha. A systémové riešenie, ktoré by nútilo kohokoľvek ísť na materskú, je blbosť.
V rámci firiem sa to dá ošetriť bars aj tak, že ženy najskôr nastúpia s o niečo nižším platom z dôvodov, ktoré som písal vyššie. Ak odíde na materskú skoro, nižší plat bol férový a opodstatnený a zamestnávateľ si tým pokryl náklady navyše, ktoré by pri mužovi nevznikli. Ak ale vo firme odpracuje taký dlhy čas, že sa už jej odchod ďalej nedá považovať za nadbytočné náklady, bude jej jednorazovo spätne vyplatený rozdiel medzi jej platom a platom rovnako produktívneho chlapa na rovnakej pozícii + sa jej plat navýši na plat priemerného chlapa. Tým pádom nikto na nikoho nedopláca a všetci dostanú presne toľko, koľko si zaslúžili.
Som tu odveci, ale chcela som napísať, že sa mi dosť páči idea, že na materskú by šli obaja partneri. Nie v zmysle nútiť niekoho, ale bolo by pekné, keby muži cítili rovnakú zodpovednosť za starostlivosť o bábätko, ako ženy a keby na to bolo spoločnosťou nahliadané na štandard.
Totiž, v minulosti bola rola muža zabezpečiť rodinu a rola ženy starostlivosť o domácnosť a deti. V súčasnosti je rola ženy rozšírená aj o možnosť finančne zabezpečiť rodinu, no muž je stále vnímaný len ako ten, čo má zarábať...
Plus z toho, čo hovoria mladé mamičky, angažovanosť otca v prvých týždňoch a mesiacoch je veľmi nápomocná a tie, ktorých partneri mali možnosť zobrať si na toto obdobie dovolenku, to vnímali nesmierne pozitívne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dospelí človek má prácu, v práci mu príde email, kde sa mu nakazuje konanie porušujúce rovno ústavu a je ešte je zaň aj perzekuvaní, dokazná situácia je podstatne iná. Mozes ist na urad a vlastne kludne aj na policiu a dodat tieto veci a NIKTO, skutocne NIKTO ti nepovie ze "ved si nechaj slapat po pravach aj moj starky si nechal" .
Ked ta niekto sexualne obtazuje a tu som na wewovej strane to dokazovanie je velice napicu. Neviem, mam ti vysvetlovat ze to uz tak jednoduche nie je kym si dane spravanie nenahras? A ze nahravanie zvukoveho zaznamu na pracovisku tiez nie je jednoznacne uznatelna vec z hladiska prava. Potom ked ho mas to samozrejme ide jednduchsie problem je ale v tom ze ci uz zene, alebo tuna wewovi sa ludia vysmeju, co to vlastne riesi. A nehnevaj sa na mna, nepadol som z hrusky vcera aby som sa tvaril ze na pracoviskach nedochadza k sexualnym narazkam a obchytkavaniu hlavne u zien. Ako sam som pracoval dlho v sklade a som este aj elektrotechnik, nechci vediet ako sa chovalo k babam na nasom odbore a ked sa stazovali, tak to proste maju nejak zniest... Ale ok, som rad ze ty ziadnu diskriminaciu nevidis a aj za tu ktora je si mozu zeny same. Takze @wewo si za svoje obtazovanie tiez moze sam?
Vies co si ja myslim, ze tento postoj je absolutny zaklad diskrimincie
To nehovorim uz vobec o autoskolach a pohladu na zensku rolu v domacnosti kde niekoho pripravuje okolie varit obedy a upratovat domacnost uz od utleho detstva.
A samozrejme diskraminacia platu je uz trosku pasé. Teraz frčia skor zakonom nepovolene otazky (neodpovedaj nevezmu ta) a ako už spomenul inde, v skladoch je bežné, že chlap aj keď tupý ako poleno je zobratý zo dňa na deň, zatiaľ čo ženy posielajú na skúšobnu hodinu čo ich vlastne na najvacsi prijem poslu vykladat kamion aj ked ta praca ani zdaleka nie je o manualnej cinnosti.
Ja teda nie som žiadna bojovníčka za práva žien ani nikoho iného, ale môžme byť dnešné ženy fest vďačné za tie, ktoré sa kedysi rozhodli to riešiť.
ale napriklad sa deje aj to, ze ak sa na tu istu poziciu uchadzaju muz a zena a su rovnako kvalifikovani, tak je vacsia pravdepodobnost, ze ju dostane muz. mojho chlapa sa tiez nikto nikdy na pohovore nepytal, ci planuje deti a ak ano, tak kedy a co bude s dietatom, ked nahodou ochorie alebo budem chodit do prace. mna sa to pytali na kazdom jednom pohovore, aj ked sa na to pytat nemozu. ja som to v robote vnimala tak, ze ked bol nejaky problem, stacilo, ked klientovi povedal moj kolega-muz presne to iste, co ja, resp. aj dalsia kolegyna-zena a klient to zobral, ze ok, tak teda, ked to hovori chlap, tak to asi ozaj bude pravda.
jaj a plus este tie super nazory, co su aj tu popularne, ze ked je zena slobodna matka, tak si za to vlastne moze sama, lebo sa nechala napustit nejakym kokotom. to, ze chlap je rovnako zodpovedny neexistuje, proste zena si to ma dopredu uvedomit, co robi. a pritom nechapete, ze my sme vsetky take hlupe, sproste chudery, co si za vsetko mozu same prave preto, ze nevieme s tou nasou zenskou logikou mysliet tak dopredu a uz vobec nie mat dobry job, kde nas nikto nebude diskriminovat a sexualne obtazovat fnuk
najviac prachov tocia filmy, kde su v hlavnych ulohach muzi. lebo je po takych filmoch zjavne vacsi dopyt. je preto celkom logicke, ze dostanu viac zaplatene. ako sa pise nadomnou, modeling zase patri zenam, lebo vo svete zenskeho modelingu sa tocia vacsie prachy nez vo svete muzskeho. a preto je logicke, ze zeny dostanu viac ako muzi.
rovnako tak zohrava ulohu materska. a ty sa ako biznis nepozeras na jeden konkretny pribeh jednej zeny resp. muza, ale na statistiku. z 1000 zamestnanych muzov ti odide na matersku 10, z 1000 zamestnanych zien 990. mlady muz u teba v priemere pracuje 10 rokov, mlada zena 5 rokov. a ako som pisal v druhom fore, vznikaju ti tym naklady, ktore jednoducho musis zohladnit. ak teda zamestnas zenu, bude musiet vynalozit 2x take naklady na zaskolenie noveho cloveka a vzniknu ti 2x take oneskorenie projektu sposobene odchodom stareho cloveka ako ked zamestnas chlapa. a na tuto statistiku sa ako zamestnavatel pozeras o to viac, o co viac zeny namietaju, ze otazky na rodinny stav nemaju na pohovore miesto, hoc je to pre zamestnavatela velmi podstatna informacia. ok, ked mi to teda nechces povedat, nemusis. ale ja ako zamestnavatel preto nemam na vyber, musim sa opierat o statistiku a podla nej ti nastavit podmienky.
no a pokial ide o wage gap na vrchole kariery na tej istej pozicii v odbore, kde pohlavie objektivne nehra ulohu (a to teraz for the sake of argument budem ignorovat uplne vsetky, ci uz skutocne alebo vymyslene, rozdiely medzi pohlaviami, ktore muzom mozu pomahat dostat sa vyssie), opat sa bavime len a len o statistike. priemerny pocet rokov, pocas ktorych je clovek produktivny, je X a u priemernej zeny je to X - Y, lebo stravila isty cas na materskej. priemerny muz stravil budovanim svojej kariery viac casu, ergo priemerny muz zaraba viac.
by definition, nic z toho nie je diskriminacia (ani sexizmus, lebo to je diskriminacia na zaklade pohlavia), lebo data ukazuju, ze nejde o porovnatelne situacie. ak to teda chceme nazyvat diskriminaciou, treba prepisat definiciu. alebo sa na nu rovno vysrat, ved je predsa rok 2020, definicie pojmov uz tak ci onak nik neriesi.
@notmehofejk eh, ok. akoze valid points, aj by som ti na to odpisala svoj nazor, ale strasne vela toho musim stihnut
mam lepsi napad, co tak zakazat matersku uplne? to riesi rovaky problem rovnako efektivne. ba co, dokonca efektivnejsie! bude treba viac jasli, kde sa uplatnia primarne zeny! a ludia budu vo vseobecnosti viac makat, cize bude viac penazi na dochodky! umela rovnost ftw, hlavne nenechat ludi robit svoje vlastne rozhodnutia a niest za nich zodpovednost.
A jasle sú fajn nápad. Akurát zase je to len pičovina z hlavy chlapa pretože neviem kto v jasliach za mňa to dieťa odkojí. Takže možno je ten nápad efektívny, ale rozhodne nie dobrý
a ten napad, to je fundamentalna picovina. mala to byt hyperbola. vlastne ma desi, ze by ho niekto mohol povazovat za dobry.
a dalsia vec, nejako si mi neodpovedala, ze co maju ini ludia s tym, ako si ty s tvojim muzom chces zariadit vychovu dietata a kto zostane na materskej a preco by mali byt nuteni k comukolvek na zaklade tvojho rozhodnutia.
V rámci firiem sa to dá ošetriť bars aj tak, že ženy najskôr nastúpia s o niečo nižším platom z dôvodov, ktoré som písal vyššie. Ak odíde na materskú skoro, nižší plat bol férový a opodstatnený a zamestnávateľ si tým pokryl náklady navyše, ktoré by pri mužovi nevznikli. Ak ale vo firme odpracuje taký dlhy čas, že sa už jej odchod ďalej nedá považovať za nadbytočné náklady, bude jej jednorazovo spätne vyplatený rozdiel medzi jej platom a platom rovnako produktívneho chlapa na rovnakej pozícii + sa jej plat navýši na plat priemerného chlapa. Tým pádom nikto na nikoho nedopláca a všetci dostanú presne toľko, koľko si zaslúžili.
Totiž, v minulosti bola rola muža zabezpečiť rodinu a rola ženy starostlivosť o domácnosť a deti. V súčasnosti je rola ženy rozšírená aj o možnosť finančne zabezpečiť rodinu, no muž je stále vnímaný len ako ten, čo má zarábať...
Plus z toho, čo hovoria mladé mamičky, angažovanosť otca v prvých týždňoch a mesiacoch je veľmi nápomocná a tie, ktorých partneri mali možnosť zobrať si na toto obdobie dovolenku, to vnímali nesmierne pozitívne.