Existuju este slusni ludia ktori maju nejaku uroven?!
Existuju este nejaki normalny mladi ludia s normalnymi zasadami? Pretoze mam pocit, ze uz som cudna za to, ze mam 17 a neopijam sa kazdy piatok, na diskotekach alebo na chatach a potom nasledne neskoncim s nejakym chalanom ktoreho ani neopoznam...v posled
Akože, teraz vyzdvihneme do neba tie, čo neslopú každý piatok a nekurvia sa? Bože, prečo máte stále potrebu sa pýtať, či ste divné a či to je choré?
Doboha, nie ste. Proste nemáte na to náladu, nevidíte v tom hlbší zmysel, dokážete si užiť s knihou a lampou počas piatkového večera a v sobotu ráno vyzeráte sviežo a nevyspávate opicu. Metál za to!!!!
samozrejme, že sa nájdu stále inteligentní a slušní ľudia tu ide len o to, že ich stále čoraz viac ubúda... a ver tomu, že raz nastane deň, keď vymizne aj ten posledný slušný človek s tejto planéty
a nie, nie si divná... divný je len celý tento svet
Zi zivot podla svojich pravidiel a nepozeraj na inych rob veci co ta robia stastnym a zabavaj sa podla seba Kazdy je strojcom svojho stastia Lahko odsudit druhu stranu bez toho aby to clovek skusil, vsetko ma nieco do seba ale ak ta to nekala tak kasli nato a chod svojim chodnickom zivota
sposob akym to pises pre mna evokuje akoby si im zavidela alebo co O_o
ja neviem okej ano nie je to normalne ale tak... ked sa ti to nepaci, tak to nerob, ved je to len dobre, ze mas vlastne hodnoty, nie?
a este poznamocka, aj clovek co chlasce kazdy druhy den moze mat skvele zasady, a aj clovek, co nepije vobec nemusi mat zasady ziadne tak to neplet prosim ta
ale nie si tým lepšia ako my ožralovia! ani horšia.
proste keď sa tá chce vyspať s tým a tá chce prísť o panenstvo z opitosti a nie z lásky, jej vec. keď chceš ty byť doma a správať sa slušne tvoja vec. nazdar čau.
súhlasím s ludmi tu, nie si divná alebo čo, len sa pohybuješ medzi ludmi, čo vyznávajú iné veci. nájdi si teda známych, pri ktorých budeš môcť byť úprimná, sama sebou
Ja nehovorim ze tiez obcas nepijem, nechodim na diskoteky chaty a pod. Ano chodim, ale aj ked idem tak mam svoje zasady a aj ked sa opijem tak stale viem co ano a co nie..a nikdy by som sa nevyspala s nejakym neznamym chlapom na diksoteke alebo pod. Pride mi to zvratene...a nie nezavidim! A mala som milion takych prilezitosti a nikdy nic take, mam sviju uroven a hrdost
@kajolina and so what ??? akože čo? ved dobre pre boha tak nepi, nesexuj, nerob nic co nechces, ale preco tak strasne riesis inych? je to preboha ich vec O.o
Máš 17? No počuj ja mám 15 a mám o dva tri roky mladšie kamošky ktoré toho prežili oooomoc viac ako ja a vieš čo nie nehanbím sa za to skôr som na to hrdá a radšej budem pozorovateľ ako stredobod pozornosti.
Niektorý ľudia sa proste vedia zabávať a ostatný k tomu potrebujú alkohol, bez neho sú nepoužiteľný. A potom tu je skupina ktorá pije len aby zapadla. Na rovinu, pohár vína nikoho nezabil, teda ak po ňom nešoféroval, ak niekto ale pije každý deň - každý druhý, tak si prepije mozogové bunky.
Pokiaľ ide o spanie s každým - kurvenie sa. Z jednej aj druhej strany.
A ten kto tu bude písať že je to jeho život a že jeho názory nezaujímajú atď, atď... zaujímajú, prečo inak by si sem liezol a komentoval?
No, ale prečo sa nikto nikdy nezamýšľa nad tými chlapmi ktorí idú s tými holkami aj ked ich poriadne nepoznajú a hovorí sa iba o babach ktoré išli s chalanom a je to nespravne?
ja sa proste nedokazem zbavit dojmu, ze ludia co zakladaju podobne fora, si tu chodia po pochvaly
a @paulinka24 vobec nemusia skoncit zle, proste ich to bavi, robia to dobrovolne, o rok mozno pridu na to, ze sa im zmenili hodnoty a hotovo. Co robite z kazdeho kto sa chodi viac zabavat (+ pripadne ine aktivity k tomu, ok nezastavam sa toho ze niekto kazdy piatok spi s inym, ale tak je to ich volba a raz sa im zrejme zmenia hodnoty) hned najvacsiu trosku na svete bez buducnosti so znicenym zivotom????
prečítaj si iné fóra..a nájdeš si "spriaznené duše" ..lebo tých fór je tu do aleluja..ale tak načo hľadať, že
ja mám 21 ..a neopíjam sa každý víkend do nemoty a podobné záležitosti a neriešim to, že či som čudná kvôli tomu alebo čo..som to proste ja..a keď mi je "niečo" proti srsti..nerobím to..ešte niečo?
Ono aj záleží na tom, aké má človek ciele... niekto sa do 26 zajebávať a chlastať. Ja som si dal za ciel za 10 rokov sa dostať do TOP v mojom obore. Každý má proste iné priority.
podľa mňa si si len chcela prečítať aká si úžasná, že ťa svet neskazil a stále máš takéto hodnoty a bla bla bla... predpokladám, že spievaš aj v zbore...v tom najsprávnejšom veku si nájdeš priateľa ...ktorý bude zároveň aj tvojím posledným , budete mať spolu krásne deti a koniec rozprávky...život podľa makety dokonalosti uži si ho ... a áno existuje vás takých viac
Zi a nechaj zit. Tymto sa riad a uroven budes mat vzdy. Teraz nad tymi ludmi ohrnas nosom, o 5 rokov mozno ty budes jednym z nich. Nesud. Nemas na to pravo.
"milujem" takých hrdinov, čo sa vydeľujú od ostatných len na základe toho, že nechodia na disky, nepijú, nefajčia a nespávajú len tak s niekým, čím chcú povedať, že majú dobré zásady a sú preto dobrí spravodliví super ľudia, (ktorí sú divní a nepatria do tohto sveta) a ktorých spoločnosť si ostatní nezaslúžia.
Asi si obklopená spoločnosťou, ktorá je iná ako ty, ja som takýchto ľudí veľa okolo seba nemal, takže si myslím že to také zlé nebude. Sice ako tak počúvam aj od iných asi sa to za ostatné roky veľmi zmenilo.
si ten najúžasnejší, najslušnejší človek na svete a daj si zato metál, alebo si vyrob medailu z disko sušienky!
...a to že sa niekto ožere, zabaví a niekoho počas noci pretiahne neznamená, že tak bude fungovať celý život.
Ja som bola vždy na takýchto akciách pozorovateľom a ľudia čo sa takto správali pred 7-mimi rokmi sa tak dnes už naozaj nesprávajú a z väčšiny sa vyvinuli slušné, do spoločnosti zapadajúce osoby.
ono presne na jednej strane ano spoločnosť je skazena..a bla bla a tak.....Ale na druhej strane nechápem ked sa niekto považuje za divneho ked je iný, nie si divna...a tak isto nechápem ked na druhej strane niekto odcudzuje tích druhých za to že chodia piť či maju neviazany sex....ono je vždy na každom čoho napĺňa, ja osobne mám pocit že mna už tiež diskotéky a chlastačky neberú, a bavia ma iné veci..ale na druhej strane kolko krát sa idem do mesta zabaviť s partiou ľudi, či s nimi na chatu..alebo robime ine šialenosti.....
suhlasim s @uggla , furt sa to tu riesi, no proste tak taka nie si, nemusis byt hned divna, ale hned by som neodsudzovala tych co clhastaju a sukaju s kym chcu, je to ich zivot, nech si robia co chcu
kajolina - tiež sa nepotrebujem opíjať každý piatok a ... a necítim sa divne a prečo aj ? každý narába so životom ako chce ... kto chce chlastať tak chlastá, kto nie, tak nie...
ja to skor vnimam tak, ze kto sa vybije v puberte, ma v dospelosti pokoj aj na co spominat a naopak. ti sami divoki pubertaci to povacsine tak vnimaju a cielene do toho idu s tym, ze si to chcu uzit, kym su mladi, lebo clovek potrebuje zazitky. a nie kazdy pije do bezvedomia...treba sa socializovat a zvlast v mladom veku...
@kajolina asi tak, ako napísali vyššie - nie si čudná - a sama to musíš vedieť, tak nechápem, načo to riešiš.
A tí, ktorí žijú tak ako píšeš...no, ja sa skôr prikláňam k tebe - nesúhlasím s tým. Ale je to ich život. Možno sa raz, keď budú starší, obzrú späť a povedia si, že boli debili...alebo ich dobehne ich povesť, lebo keď to ľudia v ich okolí vedia...možno aj preto nemajú takí ľudia vzťahy. Lebo si ich každý zaškatuľkuje ako "lahkých". Neviem. Ja tak nežijem ani som nikdy nežila (teraz nehovorím, že som nikdy nebola piť, ale nikdy som nebola piť s úmyslom opiť sa) - skôr som taký stred, bližšie k takým morálnym zásadám, ako máš ty.
Aj ja sa spijam dost casto ehm a pritom som stale neposkvrnena. A chapem jak sa citis ale, tirz poznam takych co uplne nechapu take baby ktore sa nevyspia s prvym za rohom. Hat to je asi dnesna doba, je to smutne veru.
myslíš si že robíš dobre ked sa tomu vyhýbaš ale možno skončíš sama a smutne a potom budeš rozmýšľať či by ti nebolo lepšie keby si sa nevyhýbala bežnému životu mladého človeka ako by to bolo niečo zlé
Vtipne citat tie spravy tych, co sa kurvia a nevedia o sebe cez vikend. Take to trying to hard obhajovanie. Mimochodom, ja prestanem picovat az mi alkaci nebudu hukat pod okami a kokoti nebudu nechavat bordel vo vytahu ked su opity. Kludne chlastajte a trtkajte, kurvu aj tak kazdy spozna uz na pohlad a tie ma odpudzuju, ale nech po vas nie je bordel na kazdom kroku.
Čo je na tom akože choré? Šak sex je prirodzená vec.
Napríklad ja to beriem úplne športovo. Tak ako si niekedy zájdem do fitka, tak si zasexujem... A nemusím sa ani ožierať. A vôbec ma netrápi, kto čo okolo mňa robí, problémy ostatných sú mi totálne ukradnuté.
to ze sa nechrapes a nepijes nerobi steba divnu,ale urcite by som taky zivot nechcel nevravi mze treba kazdy piatok ale von chodit troska sa socializovat by nebolo na škodu,treba si uzit mladost,v 40tke uz ju moc uzivat nebudes zapametaj si toto je najlepsi vek,spoznavat nove veci,troska uzivat si,da sa aj bez alkoholu a spania s barz kym,ale urcite nie sediet doma na riti,a raz za cas vypit si tiez nieje odveci,nasi rodicia robili to iste
Nepijem. nefajčím. nefetujem, nekurvím sa ...ako leto je leto, som vonku skoro vždy, ale vždy mám svoje zásady...nie som nejaký šprt ani nič...kamošov mám po milú jarmilu (aj tých pravých) ...ja len vidím veci inač, hlavne aj míňanie peňazí atd...radšej si šetrím aby som to investoval lepšie, aj cvičenie lebo mám intoleranciu na laktozu a veci bez laktozy sú drahšie....trénujem si, robím čo ma baví a vediem skvelý život aj bez spomínaných vecí uvedených v tvojich riadkoch ...piť nemusím, mám sa rozbiť, volím si radšej šetriť na proťák, alebo výjsť na zmrzlinu s kamošmi/kami ...a paradoxne, alkohol by som mal zadarmo keby som pil...všetci by ma nalievali lebo by neverili, že pijem...to isté aj cigaretami a fetom
napríklad ja chodievam cez víkendy von, nejako velmi nepijem, určite nespím s každým druhým, ale nemyslím si že mám nejaké pomýlené hodnoty...nie som žiadny domased, mám kopec kamarátov a v podstate žijem velmi veselým a bláznivým životom, ale kurvenie sa mi proste nie je po chuti...a alkohol už po istej udalosti tiež nie...
proste ale človek si v tom živote musí užívať...ak niekto povie že správne je spievať v zbore, čítať knižky a stĺkať niečo v záhrade...je to relatívne správne..ja keby tak žijem určie mi niečo chýba..potrebujem prosto ľudí a potrebujem sa občas odviazať...
ak ty žiješ inak..je to tvoja vec...mala by si s tým byť spokojná, ale mám pocit že niečo ti na tom vadí ked to riešiš...
ja tie odsudzujem cigarety, drogy a podobne "radosti", vidim to okolo seba, ale nepytam sa preto či som divna že nedrogujem, nefajčim atď. ,...rob to čo uznáš ty za správne....
užívať sa má v mladosti , každý podľa vlastného presvedčenia.
Ináč sa dejú divné veci v manželstvách... Neraz som bola svedkom, ako "slušné" ženy podvádzali svojich mužov, lebo ženy začnú mať pocit (a trpieť krivdou), že si v živote nič neužili.
@samtord ty ma hlavne poznas, ze?...niektori ludia asi zmysel tohto fora nepochopili, no nevadi, to som ani necakala...A ked si myslis, ze som divna a nudna tak by si sa veeeelmi divil, ale nevadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Doboha, nie ste. Proste nemáte na to náladu, nevidíte v tom hlbší zmysel, dokážete si užiť s knihou a lampou počas piatkového večera a v sobotu ráno vyzeráte sviežo a nevyspávate opicu. Metál za to!!!!
a nie, nie si divná... divný je len celý tento svet
next please
ja neviem okej ano nie je to normalne ale tak... ked sa ti to nepaci, tak to nerob, ved je to len dobre, ze mas vlastne hodnoty, nie?
a este poznamocka, aj clovek co chlasce kazdy druhy den moze mat skvele zasady, a aj clovek, co nepije vobec nemusi mat zasady ziadne tak to neplet prosim ta
ale nie si tým lepšia ako my ožralovia! ani horšia.
proste keď sa tá chce vyspať s tým a tá chce prísť o panenstvo z opitosti a nie z lásky, jej vec. keď chceš ty byť doma a správať sa slušne tvoja vec. nazdar čau.
nie si divna, su uplne normalna ako vidim, zodpovedna za svoje spravanie.
nejde ani tak o to, ze ci slusni..skor zasadovi..
mala by si sa hanbit
a som na to hrdá
všetci sme pojebané socky bez budúcnosti.
O tom sexe s cudzími ľuďmi som zatiaľ čítala len na internete, ale nepoznám nikoho, kto by to robil. Hm.
A si divná preto, lebo nevidíš/nechceš vidieť normálnych ľudí.
ani ja to nerobím,často ma kvôli tomu považovali za loosra,whatever.
budem robiť predsa čo chcem ja sama a nie čo odo mňa ostatní chcú a očakávajú.
Pokiaľ ide o spanie s každým - kurvenie sa. Z jednej aj druhej strany.
A ten kto tu bude písať že je to jeho život a že jeho názory nezaujímajú atď, atď... zaujímajú, prečo inak by si sem liezol a komentoval?
Som cynický, problem?
casto sa stava ze z tych najskazenejsich vyrastli ludia s hodnotami a ti najslusnejsi sa spustili a upadli. az zivot ukaze, kto ako dopadne.
A inak súhlasím s @27
kasli nato mladsi uz nebudeme
A hlavne, nemáš byť prečo nenormálna, resp. určite nie, kvôli tomuto
ja sa proste nedokazem zbavit dojmu, ze ludia co zakladaju podobne fora, si tu chodia po pochvaly
a @paulinka24 vobec nemusia skoncit zle, proste ich to bavi, robia to dobrovolne, o rok mozno pridu na to, ze sa im zmenili hodnoty a hotovo. Co robite z kazdeho kto sa chodi viac zabavat (+ pripadne ine aktivity k tomu, ok nezastavam sa toho ze niekto kazdy piatok spi s inym, ale tak je to ich volba a raz sa im zrejme zmenia hodnoty) hned najvacsiu trosku na svete bez buducnosti so znicenym zivotom????
ja mám 21 ..a neopíjam sa každý víkend do nemoty a podobné záležitosti a neriešim to, že či som čudná kvôli tomu alebo čo..som to proste ja..a keď mi je "niečo" proti srsti..nerobím to..ešte niečo?
byť ich mamkou, natrhnem im huby a dam zaracha mesiac vychádzky....filip
v 16. budu vrešťať, že sú tehotné a trhať si vlasy, kam sme to dospeli?!?!...
sem
"Normálne je to , čo robí väčšina ľudí v danej spoločnosti" - tvrdí spoločnosť
"Normálne je to, ak sa dvaja ľudia a/alebo spoločnosť správajú voči sebe ako rovní ku rovnému, uvažujú triezvo a morálne" - tvrdím JA.
taka krava si určite nevie ani vlastne ponožky oprať ........filip
Nechlastaj ak nechces nespi z niekym ak nechces ale zabav sa
či ty si tá čo sedí v piatok doma pred TV a nadáva nato že aká je dnesná doba?
Doba je až moc dobrá
...a to že sa niekto ožere, zabaví a niekoho počas noci pretiahne neznamená, že tak bude fungovať celý život.
Ja som bola vždy na takýchto akciách pozorovateľom a ľudia čo sa takto správali pred 7-mimi rokmi sa tak dnes už naozaj nesprávajú a z väčšiny sa vyvinuli slušné, do spoločnosti zapadajúce osoby.
A tí, ktorí žijú tak ako píšeš...no, ja sa skôr prikláňam k tebe - nesúhlasím s tým. Ale je to ich život. Možno sa raz, keď budú starší, obzrú späť a povedia si, že boli debili...alebo ich dobehne ich povesť, lebo keď to ľudia v ich okolí vedia...možno aj preto nemajú takí ľudia vzťahy. Lebo si ich každý zaškatuľkuje ako "lahkých". Neviem. Ja tak nežijem ani som nikdy nežila (teraz nehovorím, že som nikdy nebola piť, ale nikdy som nebola piť s úmyslom opiť sa) - skôr som taký stred, bližšie k takým morálnym zásadám, ako máš ty.
A to panna už davno niesom.
Napríklad ja to beriem úplne športovo. Tak ako si niekedy zájdem do fitka, tak si zasexujem... A nemusím sa ani ožierať. A vôbec ma netrápi, kto čo okolo mňa robí, problémy ostatných sú mi totálne ukradnuté.
btw podla mna musi s tebou byt nuda podla toho prispevku, co sa do nich staras prosim ta? nikto ta nenuti ani pit ani sexovat tak naco to riesis
Daj si facku.
Ani ja sa neopíjam ani nič a čo? Založím fórum?
proste ale človek si v tom živote musí užívať...ak niekto povie že správne je spievať v zbore, čítať knižky a stĺkať niečo v záhrade...je to relatívne správne..ja keby tak žijem určie mi niečo chýba..potrebujem prosto ľudí a potrebujem sa občas odviazať...
ak ty žiješ inak..je to tvoja vec...mala by si s tým byť spokojná, ale mám pocit že niečo ti na tom vadí ked to riešiš...
ja tie odsudzujem cigarety, drogy a podobne "radosti", vidim to okolo seba, ale nepytam sa preto či som divna že nedrogujem, nefajčim atď. ,...rob to čo uznáš ty za správne....
uplne s tebou suhlasim, mam ten istý názor
užívať sa má v mladosti , každý podľa vlastného presvedčenia.
Ináč sa dejú divné veci v manželstvách... Neraz som bola svedkom, ako "slušné" ženy podvádzali svojich mužov, lebo ženy začnú mať pocit (a trpieť krivdou), že si v živote nič neužili.
Asi poznáš viacej fiktivných postáv z kníh než v reále.
Táto doba divná?
Pozri sa čo robili dievčatá v tvojom veku v 20. storočí, 19. storočí. A budeš rada, že žiješ v dnešnej dobe.
A navyše ty si dobre v piči. Necheš ísť žiť do kláštora, alebo nie si z nejakej silno veriacej rodiny?
A to že sa každý s každou vychrápal a čo? Si v tom veku, keď sa začína šukávať. A čo?
A ešte raz. Nie si divná. Len si strašne nudná. Suchár je s teba. A keď si nájdeš nejakého, ktorému dáš z lásky tak ho ľutujem.