Myslite si ze este existuju take baby, ktorym nejde len o sex, o prachy a o to jak chalan wyzera? teraz sa nepytam za seba, ale wseobecne proste mi to pripada tak, ked idem po meste a widim setky tje stetky, ze normalne, mile, nezne a newjem este jake sup
Jasné že existujú aj také baby a poviem ti ze mám medzi nimi aj dobré kamarátky, ale zase ine pomery su na dedine...v meste ja stretavam len same jeb**** baby ktorym ide len o to aby si s niekym uzili, velmi malo natrafim na nejake normalne.. ale zase mam overene, ze tie normalne baby si clovek tak často nevšíma, lebo nevyvolávajú okolo seba rozruch a nepotrebujú to aby sa predvádali a robili sa ze sú neviem kto... a urcite nikdy nevymru aj ked v dnesnej dobe mi to niekedy pripada ze to nie je pravda...
o sex mi iste nejde, prachy ma netrapia a vyzor..no tak ide o to ci mi je sympaticky a nie ci je nejaky model..a vacsinou sa mi pacia prave tí co nepatria medzi naj...tak ja nechapem baby co myslia len na seba a na to co im na chalana povedia kamosky.......
ide im o to podla čoho na čo chalana chcu nie ?? ked si chnu len užiť jasne že si vyieraju sex prachy atd .... a ked im chýba niekto komu by verili tak idu po tých druhých ... ale myslím si že ked baba bude chciet niekoho komu sa bude dať veriť a najde takeho tak nebude si potrebovať uživať a už nebude vidieť už len sex a peniaze
Tvojtatko: twoja bywala??tak ked bola tak supeer tak predpokladam ze ty si ju asi nenehal?
Tomas_: mno dobre kamaratky do toho neratam, pretoze kamaratstvo je nieco ine nez wztahy a laska...
Tak ja si skor wsimnem wolaku normalnu milu babu a nemusi myt az taka pekna, staci ked ma njecim zaujme, bud tym jak sa chowa, alebo ja newjem, ale tak jasne ako asi kazdy si najprw wsimam tu krasu (prwy dojem je dolezity, ale nie je to pre mna to najdolezitejsie), nez wolaku stetku aj keby bola newjem jak pekna a jebawa...
Tinushka6: mno je pekne ze ti nejde o sex a prachy a tak, ale moj nazor na baby to aj tak zatial nemeni.
Funnyboy.dca: mmm ale zas nechapem na co si cu uziwat (wlastne to chapem,ale...) sak neni lepsie si najst lasku a maju k tomu aj sex a ked je clowek zamilowany tak ta druha osoba je prenho najkrajsia tak ci tak.
ja to vidim tak ze v dnesnej dobe mas ozaj problem natrafit na normalnu babu a ked ti zivot prihra namyslenu fiflenu ktora ide iba po prachoch tak ju proste iba vytrestas
ja hej mne nejde o to aby bola baba bezchybna sak taka ani neexistuje. A o sex? to mi wobec nejde sak ete som ani nemal.. pre mna je najdolezitejsia laska.. a podla mna je dost takych
take baby existuju a vaccinou cakaju na to ze si ich niekto vsimne..mna osobne si stale milia s jednou krpiplou nie je to nic prijemneho.. disappointed:..ale ver tomu ze mile nezne a super baby existuju...staci s aporozhliadat..
To bude tym ze vy chalani sa pozerate hlavne po tych peroxidovych dievcatach v kratkych suknickach a velkovystrihovych trickach z ktorych inteligencia priam vyzaruje ...Ako cest vynimkam ale musite uznat ze drvivej vacsine z vas padne pohlad prave na taketo dievcata a tak sa potom necudujte ze skvele dievca ktore stoji vedla nej si vsimnete (ak si ho vsimnete) az ked strati zaujem... A tiez chalanov ktorym to ze je dievca pekne blbe a bez nazoru uuplne staci a vyhovuje je tiez hojne...
tu je tá nádherná dvojtvárnosť mužov, ktorú si všímam už dlhšie.
na jednej strane, ako radi sa pozriete, pokocháte nejakou pipenkou, čo má zadok jak dva cesnačky, peroxidka tip top.. to, že nemá nič v hlave, tak to akosi nevadí v ten moment.
sa potom čudujete, keď to vidia tie NORMÁLNE holky, ako sa správate? žiadna zdravá ženská by takého nechcela, čo túži po pipene a ani sa, tie normálne, nechcú pre takých meniť.. jasné, že potom vyzerajú ako šedé myšky, pričom v sebe ukrývajú 100násobne vyšší potenciál ako tie barbiny..ale ten už nevidno, na rozdiel od výstrihu či dokonalého makeup-u.
ja oceňujem na mužoch a to veľmi, keď sa mu páčim taká aká som.. priemerná, nevytr´čam z davu,lebo po tom netúžim..
je už na každom chlapiskovi, či nám/mi dá šancu alebo ma odsúdi do kategórie "šmudla"...
je mi jasne ze su i take ako opisujes...bezne ich stretavam...nasa skola je ich plna...
osobne si myslim ze je viac takych bab ako chalanov..alebo mozno som ich len ja stretla viac...hmm no su take baby i chalani...co dodat, vyhybat sa im veelkou oklukou...
nooooo......tak to si ma tak trosku zle odhadol....prave naopak takych tych strasnych frajerov, ktory musia byt stale stredobodom pozornosti nemozem ani citit.........
Sak prawe preto ze su to tje najlepsie baby tak ich medzi to neratam, sak kto by cel chodit so swojou kamaratkou? Ja proste howorim o babach s ktorymi ceme chodit..
Mno a k tomu weku tak od ... az do 18 (mozno aj wjac ale starsie ako 18 nepoznam, to uz musite powedat wy starsi..)
ehm, ako chces chodit s dievcatom co ti nie je "kamaratka"? ... a ked sa nasla kamaratka, musi sa najst aj priatelka ... a este pls blizsie charakterizuj "od" ... tam moze byt totiz problem
zle asi pozeras a hladas. inak by si pochopil ze je ich viac ako par... ale ako povedala miska1987 co sa cudujete niekedy pri takom spravani?
alebo to skusim inak.. nejde ze nam ide o vyzor,sex a peniaze aj ked to tak niekedy vyzera ze ona ma starsieho pre peniaze a sex ale zamyslite sa nad tym ze mozno ti starsi chlapi maju nieco do seba a ze mozno oni vidia to co vy nie a vedia to ocenit. kym vy slintate nad velkymi prsami vo vystrihu tej ci onej slecny a nad jej superbomba nohami co idu okolo vas a nevsimnete si nic ine tak sa necudujte ze baba da prednost chlapovi ktori sa jej bude venovat a bude ho zaujimat len ona a nie nejake kurv... co idu okolo. poznam to z vlastnej skusenosti. s tym ze potom ked si ju ziska tak uz si ju vsimnete ale nic viac nemozete robit len vzdychat nad tym ze ona je s nim urcite pre vyzor sex a peniaze lebo patri niekomu inemu komu da tu svoju neznost lasku a porozumenie a je tak super. ale moze vas okaslat... hehe. cudujte sa. a hladajte nadalej.
Tak takeho chlapa bude zaujimat najskor to ako ta dostat do postele.
Poznam kopu ludi (a par z nich su aj moji kamarati), boli pekny, prachaty a o njekolko rokow starsi..Jasne boli k babe nezny a newjem jaky, naslubowali jej modre z neba a ona cela w pici z toho ze stretla toho praweho mu ju otrcila a on ju potom kopol do riti..
hmmm...zaujimave nazory su tu odprezentovane...ja budem hovorit za seba...som rada, ked mi chalan da pokoj so sexom sak mam cas... a o peniaze mi taktiez nejde... naznasam, ak mi ma chalan stale nieco kupovat, ved aj ja mam nejake tie financie, aby som bola sebestacna a nie zavisla od neho a napr. rozvazal ma autom, kade budem chciet. A na vyzore mi vobec nazalezi, mne je to fact jedno, ak sa v tom cloveku ukryva krasny clovek, mam ho rada aj s tym jeho krivym nosom, odstavajucimi usami a pod. Ved na co mi bude chalan ako z obalky casopisu, ked bude vytrety atd., co si ho vystavim do vytrinky?!? A nehovorim za jednu, takych bab ako som ja poznam viacero, tak neviem, kde hladas tie mile a super baby...
Mno oki dajme tomu ze ti nejde o cash a sex, ale to ze ti na wyzore nezalezi??mm tak to ti moc newerim.. Pochybujem ze by si sa s takym spatakom usatym a s kriwym nosom co len do reci dala, keby ho nepoznas..
Mno ale ak to beres wazne tak jak pises, tak to je pekne..
no tak s jednym chalanom som chodila 9 mesiacov... vsetci mi hovorili, ze co na nom vidim a ja som si myslela svoje, ale ved ked neveris, never, to je tvoj bordel. ja som sa len snazila obhajit samu seba...
Ja som nikde nepowedal ze mi ide o wyzor. Ja lenze musi sa mi ta dotycna aj trochu pacit (zas nemusi to byt newjem jaka kraska) aby som sa s nou dal do reci. Sak to je normalne...
Pozri: Su 2 lavicky. Jedna je pekne namalowana a cista, a druha je osrata a farba z nej opadawa. Mno a na ktoru si sadnes? =D kua jake prirownanie..
skoro metafora chce to kompromis......krasna,mudra aj mila.....problem je v tom ze tie krasne su vacsinou namyslene a tie mile nie su az tak krasne......ale nemaju byt na co namyslene musis si vybrat co chces viac
Mno ja mozem za seba povedat ze mi nejde o prachy peniaze a co sa tyka krasy mam vlastny vkus ale nie je to podmienka clovek mi musi byt v prvom rade sympaticky - co mam kamosky su take iste povacsinou
Mno...jako kukam tak šeci tu píšete áno existujú...poviem vám...drvivá vačšina báb robí zo seba to čo robí preto,lebo sa kcú páčiť vám...chalanom/chlapom...ale prečo??Veď niektoré také vôôôôôbec nie sú..ale zdá sa im ....hmm ten chlapec vyzerá dobre..ten si isto kce len užiť..a robí šecko pre to aby ho ,,dostala''..ale pravdaže nie šecky a nie šeci taký nie sme..a ja si myslím že existujú..ale nie sú až také výrazné..a osobnosťou pre chlapca sa stane obyčajná milá a nežná holka,keď ju spozná bližšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Tomas_: mno dobre kamaratky do toho neratam, pretoze kamaratstvo je nieco ine nez wztahy a laska...
Tak ja si skor wsimnem wolaku normalnu milu babu a nemusi myt az taka pekna, staci ked ma njecim zaujme, bud tym jak sa chowa, alebo ja newjem, ale tak jasne ako asi kazdy si najprw wsimam tu krasu (prwy dojem je dolezity, ale nie je to pre mna to najdolezitejsie), nez wolaku stetku aj keby bola newjem jak pekna a jebawa...
Tinushka6: mno je pekne ze ti nejde o sex a prachy a tak, ale moj nazor na baby to aj tak zatial nemeni.
Funnyboy.dca: mmm ale zas nechapem na co si cu uziwat (wlastne to chapem,ale...) sak neni lepsie si najst lasku a maju k tomu aj sex a ked je clowek zamilowany tak ta druha osoba je prenho najkrajsia tak ci tak.
tak jasne ze su aj chalani kurwy ale tak powedal by som ze nas je menej nez bab.
aaa my sme menej narocnejsi
na jednej strane, ako radi sa pozriete, pokocháte nejakou pipenkou, čo má zadok jak dva cesnačky, peroxidka tip top.. to, že nemá nič v hlave, tak to akosi nevadí v ten moment.
sa potom čudujete, keď to vidia tie NORMÁLNE holky, ako sa správate? žiadna zdravá ženská by takého nechcela, čo túži po pipene a ani sa, tie normálne, nechcú pre takých meniť.. jasné, že potom vyzerajú ako šedé myšky, pričom v sebe ukrývajú 100násobne vyšší potenciál ako tie barbiny..ale ten už nevidno, na rozdiel od výstrihu či dokonalého makeup-u.
ja oceňujem na mužoch a to veľmi, keď sa mu páčim taká aká som.. priemerná, nevytr´čam z davu,lebo po tom netúžim..
je už na každom chlapiskovi, či nám/mi dá šancu alebo ma odsúdi do kategórie "šmudla"...
je mi jasne ze su i take ako opisujes...bezne ich stretavam...nasa skola je ich plna...
osobne si myslim ze je viac takych bab ako chalanov..alebo mozno som ich len ja stretla viac...hmm no su take baby i chalani...co dodat, vyhybat sa im veelkou oklukou...
Mno ale ja mam stastie ze som aj mily aj kraaasny
mno... este chcem dodat, preco si oddelil kamosky od ostatnych dievcat? (6. prispevok)
sak to byvaju naj. baby ( ved preto su to kamosky)
a este, na aku vekovu kategoriu narazas? ak narazas na naku
Mno a k tomu weku tak od ... az do 18 (mozno aj wjac ale starsie ako 18 nepoznam, to uz musite powedat wy starsi..)
Ta prwa kamaratka su pre mna wsetky tje ktore ani nemusim mat rad, proste baby s ktorymi rad pokecam a to by bolo asi wsetko
A ta druha kamaratka, to su pre mna baby ktore mam nadowsetko rad a som strasne stastny ze ich mam.
Mno a do tej prvej kategorie patria tje s ktorymi by som teoreticky chodil (keby wacsina z nich nebola taka uderena)..mno lepsie to asi neozrejmim...
a ten wek tak ja newjem dajme tomu ze od 15, mladsie uz nepoznam..
alebo to skusim inak.. nejde ze nam ide o vyzor,sex a peniaze aj ked to tak niekedy vyzera ze ona ma starsieho pre peniaze a sex ale zamyslite sa nad tym ze mozno ti starsi chlapi maju nieco do seba a ze mozno oni vidia to co vy nie a vedia to ocenit. kym vy slintate nad velkymi prsami vo vystrihu tej ci onej slecny a nad jej superbomba nohami co idu okolo vas a nevsimnete si nic ine tak sa necudujte ze baba da prednost chlapovi ktori sa jej bude venovat a bude ho zaujimat len ona a nie nejake kurv... co idu okolo. poznam to z vlastnej skusenosti. s tym ze potom ked si ju ziska tak uz si ju vsimnete ale nic viac nemozete robit len vzdychat nad tym ze ona je s nim urcite pre vyzor sex a peniaze lebo patri niekomu inemu komu da tu svoju neznost lasku a porozumenie a je tak super. ale moze vas okaslat... hehe. cudujte sa. a hladajte nadalej.
Poznam kopu ludi (a par z nich su aj moji kamarati), boli pekny, prachaty a o njekolko rokow starsi..Jasne boli k babe nezny a newjem jaky, naslubowali jej modre z neba a ona cela w pici z toho ze stretla toho praweho mu ju otrcila a on ju potom kopol do riti..
Mno ale ak to beres wazne tak jak pises, tak to je pekne..
ale teraz vážne: baby aké hladáš (teda aj ja) určite existujú, len ich je hrozne málo..hľadaj,hľadaj (ihlu v kope sena)
Pozri: Su 2 lavicky. Jedna je pekne namalowana a cista, a druha je osrata a farba z nej opadawa. Mno a na ktoru si sadnes? =D kua jake prirownanie..
--- takze ano existuju take baby