Nazdarek ludia mňa by zaujímala taká jedna vec existujú vobec holky vo veku 15-18 r . ktoré sa obliekajú ako PIN-upky počúvajú rockabilly , paychobilly & rock n roll ? Je to ako hladat ihlu v 1028382992929393 hektároch sena ... ( myslím Západné slo
Si píš, že existujú! Stále je tu pár ľudí, ktorí počúvajú kvalitnú hudbu. Teda, ja počúvam vlastne takmer všetko, len to musí byť naozaj hudba, a nie tie sprostosti čo teraz hrajú v rádiách.
vobec neviem vo co gou, ale nie si nejak narocny? hrame sa na zoznamku? ale samozrejme, nezlahcujem problemy, len aby si nakoniec neskoncil s barbinou, to by bola tragedia ojojoooj
@sugy1 no šak ako jasné, ja sa nehádam! Sto ľudí, sto chutí. Len to, čo v poslednej dobe hraje v niektorých rádiách sa podľa mňa za kvalitnú hudbu považovať nedá. A všímaj si tam poriadne toto "podľa mňa". Proste len môj názor. Lebo ja One Direction za HUDOBNÚ skupinu nikdy považovať nebudem. No hate, just saying.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nie kazdemu sa musi pacit to, co aj tebe
@andyyyy podla nazorov milionov ludi a kopy kritikov?
problém?