Intelektuálky sú najviac príťažlivé ženy, aspoň pre mňa. Páči sa mi na nich tá nedobitnosť. Nemám rád ženy ktoré je ľahké dostať, preto ani nemám rád to, keď ma dievča začne baliť, to ma odpudzuje. To že intelektuálky sú škaredé je len mýtus. Ja poznám dve, ktoré by kľudne môhli vyhrať súťaž krásy. Len ich málo vidieť, pretože väčšinu času strávia doma nad knihami. Hovorí sa dokonca že sú dobré v posteli, ale potvrdiť sa to dá len ťažko, pretože do postele sa ich podarilo dostať len malému percentu mužov.
akože podla mna takychto žien je malo.. ja som taku našiel.. da sa s nou kecat o všetkom,je vtipna a strašne krasna.. možno preto po nej slinta dalších 50 uchylakov ale to už je na inu temu.. takže odpoved znie take ženy existuju no aspon jedna a ta je moja
Existujú, keď niekoho milujem, tak je pre nňa najkrajšia na svete(hneď po tých všetkých herečkách a modelkách) a určite aj múdra, lebo mne sa sprosté baby nepáčia.
vzdy ked som bola malicka a plakala som doma v posteli, ze preco ja nie som taka krasna ako tamta a tamta.... pozna to asi kazdy ci uz baba alebo dievca. brat mi vzdy hovoril, ze raz pride niekto, pre koho budem prave ja tpou najkrajsou na svete. a ja tomu verim a viem, ze raz pride. (takze nikto nech si nezufa, po dazdi pride slnko a po slzach smiech)
To myslíte vážne, že niečim takýmto je potrebné sa zaoberať??? O čom sa tu bavíte??? Z vašich dialógov vyznieva, ako by ste boli sklamaní že ste žiadnu pani dokonalú nestretli.
Tyrrit má jednoznačne pravdu. To že sa to tu rieši je nezmyselné a dovedie nás to len k jedinej odpovedi:
Každý z nás má iné priority /či už niekomu záleží na inteligencii, a inému na kráse/. Každý očakáva od vzťahu niečo iné /Či už kamarátskeho al. partnerského/. A práve preto má dnes každý z nás iný názor, lebo každý má iné potreby a túžby.
Môžme sa tu doslova pobiť za svoje názory, a aj tak k ničomu inému nedospejeme.
Táto otázka je podľa mňa hlúpa. Tak ako sa to pýtate vy, môžem sa aj ja:
- Už ste stretli pekného a aj múdreho muža??
- ja nie, a ty?
Je to ponižujúce, alebo nie?
Prvosienka - tvoj brat je veľký človek, určite sa ho drž. On tú podstatu vystihol správne. Má moje uznanie.
to je mi otazka...jasne, ze existuju, napriklad ja, hej...
ale nie, kazdy je niecim pekny a za 50 rokov uz sa az tak nebude fyzicky podobat tomu, koho sme spoznali...ale vo vnutri to bude stale ten skvely clovek...
a este teda k veci...fyzicka krasa a inteligencia sa naozaj nevylucuju...ale myslim, ze ked je baba inteligentna a krasna, modelku vam robit nepojde, lebo je inteligentna...pohopili?
moj nazor? ok, podla mna treba mat pri sebe zopar ludi, na ktorych sa bude dat pozerat (ale nemusi to byt ziadne V.I.P. crew) a asi tak na 75% je dolezite, co clovek nosi vo vnutri...takze za takych 20-30 rokov sa na fyzicky vzhlad bude pozerat menej a menej...a nakoniec prestane byt dolezity...
to Lass: malokto tunak vie, ako vyzeras, a este som nemal tu cest sa s tebou porozpravat, takze ani ja nemam pravo povedat, ci si "krasna aj mudra zena"...iba tolko, take it easy
Cim krajsia a inteligentnejsia zena, tym nebezpecnejsia lebo si uvedomuje svoju silu ovplyvnit tony chlapov ktory jej vychadzaju v ustrety .... preto byva zvycajne na obycajnych chalanov protivna a neprijemna ... naco by sa totiz zapodievala niecim co sa jej same vrha pod nohy ...
Jednu taku mam ... a pokial clovek nema nervy zo zeleza, a IQ minimalne na jej urovni, nevydrzi dlhsie ako 2 dni
jedna skupina...mala taku pesnicku ze "krasa prazdnu hlavu zakryje"...vo vacsinej pripadoch to tak byva, ale skor u tej umelej krase...take tie prirodzene pekne su v pohode, dolezite je aby bolo o com kecat..aby nebola taka ze nic ju nebavi,
Nesubjektívna otázka.. to isté ako tá téma s tým vekom.. Skús hladať a spoznávať holky a možno zistíš, ale bacha, hádzať všetky holky do jedného vreca nie je dobré.. ako je holka pekná tak môže byť hlúpa ale ako je pekná môže byť aj múdra.. Každá je iná osobnosť..
@0 - donedávna som dúfal, potom som veril, potom som stretol, takže teraz viem.
áno
btw, krása je relatívny pojem, rovnako ako aj múdrosť (aj keď tá je trošku menej), takže aj keby ti všetci povedali "nie", a podľa seba mali pravdu, stále je asi tak 95% šanca že aspoň jednu, ktorá podľa tvojich kritérií bude krásna aj múdra, za život stretneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale to bol len zart. Pravdu povediac ja take nepoznam. Ja som mudra, takze pekna asi nie som.
50:50 tak by to malo byt
nemozes mat niekoho rad, ked sa nanho neda pozriet (napr. Quasimodo)
a nemozes mat niekoho rad, ked sa s nim neda ani porozpravat
vtipna-protivna
pekna-hlupa
trapna-pekna
protivna-pekna
mila-skareda
mila-trapna
atd atd atd---
Je to nebezpečná kombinácia, takýto ľudia si partnerov veľmi dlho hľadajú, v tom má Drag-on vážne pravdu
kamo, za tu dlhu dobu co sa pozname, kolko sme ich spoznali???
sympaticka a pekna su dve odlisne veci,,,
inac to je pravda...
pokial je baba mila, pekna a blba...
je to sice super, ale coskoro ta omrzi...
Tyrrit má jednoznačne pravdu. To že sa to tu rieši je nezmyselné a dovedie nás to len k jedinej odpovedi:
Každý z nás má iné priority /či už niekomu záleží na inteligencii, a inému na kráse/. Každý očakáva od vzťahu niečo iné /Či už kamarátskeho al. partnerského/. A práve preto má dnes každý z nás iný názor, lebo každý má iné potreby a túžby.
Môžme sa tu doslova pobiť za svoje názory, a aj tak k ničomu inému nedospejeme.
Táto otázka je podľa mňa hlúpa. Tak ako sa to pýtate vy, môžem sa aj ja:
- Už ste stretli pekného a aj múdreho muža??
- ja nie, a ty?
Je to ponižujúce, alebo nie?
Prvosienka - tvoj brat je veľký človek, určite sa ho drž. On tú podstatu vystihol správne. Má moje uznanie.
ale nie, kazdy je niecim pekny a za 50 rokov uz sa az tak nebude fyzicky podobat tomu, koho sme spoznali...ale vo vnutri to bude stale ten skvely clovek...
a este teda k veci...fyzicka krasa a inteligencia sa naozaj nevylucuju...ale myslim, ze ked je baba inteligentna a krasna, modelku vam robit nepojde, lebo je inteligentna...pohopili?
to Lass: malokto tunak vie, ako vyzeras, a este som nemal tu cest sa s tebou porozpravat, takze ani ja nemam pravo povedat, ci si "krasna aj mudra zena"...iba tolko, take it easy
Jednu taku mam ... a pokial clovek nema nervy zo zeleza, a IQ minimalne na jej urovni, nevydrzi dlhsie ako 2 dni
áno
btw, krása je relatívny pojem, rovnako ako aj múdrosť (aj keď tá je trošku menej), takže aj keby ti všetci povedali "nie", a podľa seba mali pravdu, stále je asi tak 95% šanca že aspoň jednu, ktorá podľa tvojich kritérií bude krásna aj múdra, za život stretneš.