@looove ja? ja mam naň celkom v pohode názor. Ved exorcisti chcú len pomôcť posadnutým ľudom a to je všetko. Táto téma ma celkom zaujíma, lebo chcem vedieť aký názor máte naň vy inak nejde mi d s mäkčeňom takže preto tie chyby
verím v boha a ´v to všetko ale mám z toho strach... ale chcel by som o tom vediet viac ..čo ja viem robit stretnutie s nejakých exorcistom alebo zistit ako to všetko prebieha
@flageusdei mojho kamaraty sestry kamaratka smiley: bola na exorcisme, - to sa dá chápat ako krst a pod nie len ako vyhánanie diabla, ale celkového nepokoja duše. Prtosto niektoré školy robia také stretnutia a na jednom bola. Nemala žiadnu psychicku chorobu a po tom "exkorcisme" bola kludna. Knaz jej strhol z ruky červený náramok ktorý nosila pred uhranutím, a preto bola v nepokoji.
Dalej prešovský alebo už neviem či bol naozaj prešovksý exorcista praktizoval exorcismuz na malom dievčatku, ktorá ho odsotila a padol na ze, (si predstav ako sotva 20kg detsko odstrčí 100 kilogramového maca - a na to sa môžeš spýtať hocijakého knaza... prosto, ale ked neveríš tak to ta sotva prehuckam.. ale sú o tom viaceré dokumenty a pod. ktoré sa nedajú zamietnuť jednoduchou vetou "má psychickú poruchu". Ale to len hovorím
ale inak ak bude chciť niekto pozerať filmy na túto tému exorcizmus emily rose je strávitelný,staré omeny ale aj remake sa dá a last exorcism nepozerajte nik lebo to je pičovina na entú
@maryann8 jj uz vidim ale proste O__O on napise ze Exorcista bol pecka film a ty vies ze ides o inom filme tocit a napises mu tam ze hej, ze keanu reeves je sexy
inak ku tomu Exorcistovi z 1975 to si @maryann8 určite pozri lebo nejaký exorcista popredný sa k tomu vyjadril že ten film to asi najreálnejšie zobrazuje
@maryann8 och no neviem ich mená ale stretko by som dal inač constantin je supr a kukni totho exorcistu ale velmi tažko sa to stahuje a hlada, a ja som našiel len s čekyým dabingom alebo skor s českým a nglickým dookola mi to prepínalo.. ale 3/4 bolo po česky, ale brutal super film, v tom roku z toho všetci grcali a bol to Naj horror, tuším si to stiahnem, ale stahovalo mi to asi tri hodiny a to mám ešte rýchly net... prosto som nenašiel inu kvalitu ...
@semhamforas totálna hlúpost "všetky naotočené exorcismi" sú fake.. totiž exorcismus sa nesmie natáčať, len ak nahrať na zvukový záznam.... netuším prečo ale je to tak... (tým myslim skutočné exorcismi a nie filmy)
exorcizmus je zaujímavy Exorcistu alebo film o E.Rose som síce nevidela priamo ale nemyslím si,že exorcizmus je niečo zlého a každí sa ho bojí. Aj ja by som o tm chcela vedieť viac
exorcizmus, jedného takého vyháňania diabla som bola očitým svedkom, neviem však, či to bol exorcizmus, ale niečo podobné... a môj názor naň? normálka, patrí to k životu a viacerí ľudia by potrebovali očistiť
Causes [X + 0.15 * SPH + 0.15 * AP] to [Y + 0.15 * SPH + 0.15 * AP] Holy damage to an enemy target. If the target is Undead or Demon, it will always critically hit.
hm mam nan zmiesany nazor, niekedy knazi pokladaju ducha ktorym je posadnuty clovek za diabla, demona a pricom to vobec nemusi byt demon, potom to castokrat konci este horsie aj pre knaza aj pre cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
@ouch ja som tiež videl aj lepšie filmy =P
A ČO??
Kokot??
Dalej prešovský alebo už neviem či bol naozaj prešovksý exorcista praktizoval exorcismuz na malom dievčatku, ktorá ho odsotila a padol na ze, (si predstav ako sotva 20kg detsko odstrčí 100 kilogramového maca - a na to sa môžeš spýtať hocijakého knaza... prosto, ale ked neveríš tak to ta sotva prehuckam.. ale sú o tom viaceré dokumenty a pod. ktoré sa nedajú zamietnuť jednoduchou vetou "má psychickú poruchu". Ale to len hovorím
» www.facebook.com/video/video.php...
ten film je stará horová klasika nesmrtelná vec nie tieto nové pičoviny do boha to si všetci pozrite !
» www.facebook.com/video/...
video.php?v=369455796403905
Spravil som tam jednu medzeru, tak tu potom zmaz a pozri si to
ja len tak
popredný exorcista je inak Matti Way
pozri si @31 a okopíruj to čo tam je od toho www po prvú úvodzovku čo tam je a to by mal byť ten link ak to chceš velmi vidieť.
podla mna ten popredny exorcista skor chcel aby si ich predstavovali ludia jak hentakych hrdinov
@schizoofrenik » www.csfd.cz/film/3190-vymit... ?? tento je dobrý ale tento » www.csfd.cz/film/10742-blaz... je to isté ako » www.csfd.cz/film/285819-sca... a z toho preferujem toho shreka.
@semhamforas totálna hlúpost "všetky naotočené exorcismi" sú fake.. totiž exorcismus sa nesmie natáčať, len ak nahrať na zvukový záznam.... netuším prečo ale je to tak... (tým myslim skutočné exorcismi a nie filmy)
jednoznačne exorcistu
a emily rose :/ jediná strašidelná scena no aj ine, ale film s pointou ..
stačí toto
www.facebook.com/video/video.php?v=369455796403905
Podla mna úplne super scéna
@maryann8 pozri @67
30 yd range
15 sec cooldown
8% of base mana
1.5 sec cast
Causes [X + 0.15 * SPH + 0.15 * AP] to [Y + 0.15 * SPH + 0.15 * AP] Holy damage to an enemy target. If the target is Undead or Demon, it will always critically hit.