Pokiaľ chlap udrie babu - tak je to totálny chudák ktorý si nezaslúži žiť! Taký chlap sa nevie postaviť rovnomernému súperovi - je to jednoducho chudák!!
nerozumiem im, ale asi je to niekde v nas, ze stale dufame, ze dokazeme chlapa zmenit. on sa vlastne castokrat aj zmeni, len uplne opacnym smerom nez ocakavame...
No, ja si myslim, ze po prvom udere by sa dievca malo nad sebou zamysliet. Co mi chce tymto zivot povedat? Aky je moj vztah k sebe samej? Mam sa rada? Ak ano tak si predsa nenecham skakat po hlave. Takze ak ta uvaha dobre dopadne, chlapec dostane take kopacky ake este ani Zidane nevidel. Je uz potom len na nej a ako mu to povie. Moznosti su od jednoducheho "ahoj" az po zanechanie chlapca zvijajuceho sa v bolestiach po presne mierenom centre ved viete kam. V kazdom pripade je prajem vela pozitivnej energie pri rieseni tejto karmickej ulohy.
to ze taky chlapi su chori vieme asi vsetci...no co si myslis o babe??
7.
sori..ale pravopis nieje moja silna stranka, som dizlektycka..
12.
ja?..poviem ti..:..RAZ by na mna moj chalan, alebo niekto iny polozyl ruku!!..JA niesom fackovaci panak!!.."bytku.. ".. ako mala od rodicov!!...teraz?..ranu neprimem...a pokial sa najde taky chudak co sa namiesto slovami brani rukou, verim tomu ze nebudem musiet povedat jedinaho slova!!..a doticny sa ma popici...a tak by to malo byt u kazdej baby!!..pokial by som zistila ze dajaku moju kamaratku byje chalan,(nie odomna, to by asi nemalo cenu!!!)..ale chlapec by si pocital zuby na strkovisku..!!..
kazdy hovori o tom ake su blbe..ANO su!!..no malokto sa pred nu postavi, a vrati ranu spet!!..
ked ma holka spravnych kamaratov,ktory sa snazia!!!...dostane sa z toho..(aj ked to boli na srdci!! ..)..
Tak ja si myslim p nich ze ho moc l;ubia a dufaju v nieco co sami nezvl;adnu a ked nevedia ako zvladnut taku situaciu tak by ho mali nechat lebo take daco moze zanechat na nich nasledky...poznam taku co ma tie nasledky a je radsej sama a chlapou ma sem tam ale neha ich lebo proste uz nezvlada nevykriva proste ju to znicilo a v klude si posliapala skrs minulost peknu buducnost je to smutne a tych co mlatia svoje zenske tak tym dat ud do zveraka podpalit to naokolo a dat mu tupu lizicku zo slovami co je ti cenejsie zivot ci ud????
ale tak biť ako bit mladit udierat...alebo len zo srandy..ja sa tak smojim chpalcom bijem..a hryziem..a njesom z toho njaka znicena aj ekd mam par modryn..ale tak on an tom neni o nic lepsie
podla mna je tato otazka velmi jasna, keby to bolo myslene ako sranda tak by tu vsetci nehovorili o nasili...co je hra to je povolene...ale odtial potial...
chlapi co mlatia zeny si vybijaju svoje komplexi a zneuzivaju, ze je nanho ta zena naviazana, tak ju moze fackat kolko chce a ona bude stale verit v jeho napravu...smutne
Že taký chalan je agresívny a hrubý a s takým nechcem nič mať. Byť babou, netuším, čo by som robila. Závisí od chlapa. Ak by ma tým veľmi nasral, vrátila by som mu a potom zbalila kufre- alebo iba zbalila kufre, aby to nevyústila do ozajstnej bitky. Ale mám svoju hrdosť a také čosi by som naozaj neodpustila. Ak ťa má rád, nepoloží na teba ruku, to proste NEJDE. Môže sa hádať, môže sa kričať, ved kto nemá zlé dni.. ale bitka, nie, to už nemá s láskou nič spoločné.
3. a dalej: chlapa zmlatis ako zito ale ako mas potrestat zenu? Chlap si po rozmlateni drzky da povedat, zena bez vyprasku nie. "Citovy" trest pre zenu je uz podla mna kruty. Je to moralna a eticka dilema. Takeho, co ju mlati len tak, len 2 metre pod zem, ine nepomoze.
No ja by som mu hned vrazila naspet .... nebudem sa nechavat otlkaaaat predsa ... a kebyze baba nema dostatok guraaaze a sily tak ryyyyyyyyyyyyyyyyyyychlo nech od neho utecEE A hlavne BY SI MALA PREDTYM AK POJDE DO NOVEHO VZTAHU ZABEZPECIT AJ ZADNE DVIERKA!!!!ludia su nevyspitatelny!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(BTW: BIŤ!!)
Nabudúce viac šťastia
A baby si zase možno neveria, chýba im sebavedomie a majú strach zo samoty, keď od neho odídu, že si iného už nenájdu...blbosť, ale fakt...žiaľ...
Takže holky, nebojte sa...nikto nie je nenahraditeľný
to ze taky chlapi su chori vieme asi vsetci...no co si myslis o babe??
7.
sori..ale pravopis nieje moja silna stranka, som dizlektycka..
12.
ja?..poviem ti..:..RAZ by na mna moj chalan, alebo niekto iny polozyl ruku!!..JA niesom fackovaci panak!!.."bytku.. ".. ako mala od rodicov!!...teraz?..ranu neprimem...a pokial sa najde taky chudak co sa namiesto slovami brani rukou, verim tomu ze nebudem musiet povedat jedinaho slova!!..a doticny sa ma popici...a tak by to malo byt u kazdej baby!!..pokial by som zistila ze dajaku moju kamaratku byje chalan,(nie odomna, to by asi nemalo cenu!!!)..ale chlapec by si pocital zuby na strkovisku..!!..
kazdy hovori o tom ake su blbe..ANO su!!..no malokto sa pred nu postavi, a vrati ranu spet!!..
ked ma holka spravnych kamaratov,ktory sa snazia!!!...dostane sa z toho..(aj ked to boli na srdci!! ..)..
no tak to je pravda, no mam taky pocit, ze ked je to naopak, povedsinou je chlap psichycky...alebo mentalne naruseny...
odpoved na otazku.. je sibnuta.
podla mna je tato otazka velmi jasna, keby to bolo myslene ako sranda tak by tu vsetci nehovorili o nasili...co je hra to je povolene...ale odtial potial...