je vedecky dokazane, ze fajcenie skracuje vasu cigaretu !!! tiez fajcim od nejakych 14tich rokov a citim sa byt zatial este celkom kognitivne-hybatelny
@transplantat ved jasnee, na to mame predsa alkohol nie ?!
skusila som a zvykla si zatial to odnaučanie nejak neriešim, zas neťahám každý deň z času na čas, všetko s mierou ale samozrejme vy ostatni to NESKUŠAJTE!
Mám osemnásť (takmer 19) a ešte som to v ruke nedržala. Ak nerátam také tie žuvačkové. A ešte, keď sme boli malí, tak sme do pokresleného papierika zabalili rozdrvenú kriedu a keď sme do toho fúkli, tak to vyzeralo ako dym. Aj to sa ráta?
Tiež som bola do októbra 09 presvedčená nefajčiarka Do konca júla som nútená prestať, obmedzený prísun financií nevykryje moju mesačnú spotrebu značiek nad 3 €/krabička.
Také to fajčenie za domom v deviatich považujem za neškodné, ale som rada, že som vtedy len nosila zápalky spolužiakom a vykladala o zdravotných rizikách
Mne prídu 10 ročné fajčiace decká trápne, pretože fajčia len aby boli kúl. Potom je to ale tiež blbé, kedže nevyrastieš ... ja som začal len pred 2 mesiacmi a i to len trochu. Spočiatku som kvoli tomu bol nasratý a hanbil sa, no to už prešlo , ale v priemere viac než 1 za deň nedám nikdy... len keď je nejaká akcia
dospely ci fajci alebo nie, je to jeho vec, ale pokial ide o decko tak samozrejme, ze je na vine vychova, aj spolocnost medzi, ktorou sa pohybuju, to akych maju kamaratov, ale co ine mi aj tak zostava nez len pokrutit hlavou a zalamovat rukami...ich zivot, ich zdravie
žite nezdravo zomrite mlady,skusil som v 10 tich (prva bola cigara,pod lesom) a už vtedy mi to zachutilo.Ale mozem spokojne povedat ze fajcim prilezitostne a vychutnavam si kazdu ťavičku, ciigareta ako liek na dušu ,stara iranska mudrost.
Nikdy som neskusala fajcit,nikdy ma to nelakalo a kedze mi to dost smrdi,tak ani nezacnem,a ani nechcem.Do ludi,ktori fajcia sa nestaram,je to ich zdravie.
@29 občas si na ne dokreslím tankovu hlaven,ak je čím,takze su to bojové ťavičky! (nezartujem) ...ach milujem ako sa lepia v chlade na pery. a neije to náhodou schiele ?
Môj otec fajčil 30 rokov, bol taky fajciar ze bol schopny ist kupit o polnoci cigarety na benzinku. A uvedomil si ze je to blbost, prestal zo dna na den. A nemal ziadny problem. Kto chce prestane...
Ja NIE TO JE HNUS!!!...No ale mám spolužiačky/ov ktorí fačia/li alebo budú fajčit...A čo od 10-tich...ved včera dávali že niekaý 2-ročný ind či kto fajčí 40 cigariet denne...a má iba 2 roky!!!
Ja som nikdy cigaretu do úst nedala a ani nedám, vôbec ma neláka vdychovať do seba ten hnus. Veď to je ako piť vodu z kanála, nechápem ľudí, čo s tým vôbec začnú.
A najviac ma štve, že to musím aj tak vdychovať, keď niekto okolo mňa fajčí. Ja osobne by som fajčenie zakázala na verejnosti úplne. A nemyslím, že by to bola diskriminácia fajčiarov. To nie je ako s alkoholom - ten, čo chlastá, si ničí svoje orgány, ale toto musia vdychovať všetci naokolo. Pasívne fajčenie je vraj ešte škodlivejšie, prečo by si to mali odniesť MOJE pľúca?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nenavidim
@transplantat ved jasnee, na to mame predsa alkohol nie ?!
btw k teme kazdeho osobna vec ja som skusal cca 2x nechytilo ma to takze nefajcim a ani nemam v plane zacat.
Také to fajčenie za domom v deviatich považujem za neškodné, ale som rada, že som vtedy len nosila zápalky spolužiakom a vykladala o zdravotných rizikách
Mne prídu 10 ročné fajčiace decká trápne, pretože fajčia len aby boli kúl. Potom je to ale tiež blbé, kedže nevyrastieš ... ja som začal len pred 2 mesiacmi a i to len trochu. Spočiatku som kvoli tomu bol nasratý a hanbil sa, no to už prešlo , ale v priemere viac než 1 za deň nedám nikdy... len keď je nejaká akcia
neskor pochopia ze je to chyba a najvacsi omyl...
Mne osobne pripadajú ako chudáci.
fajčím ..
hmmm..
ja len nechápem čo je na tom tak svetoborne nechutné ..
že to smrdí ?! to aj veľa iných vecí .
že to ničí zdravie?! načo mi bude to zdravie keď zhnijem v kancelárii ?!
prestanem ak bude niečo/niekto ..kôli čomu/komu mi bude záležať aj na mne samom ...
Teraz by som na niečo také nedokázala dávať peniaze.
nech si každý fajčí čo chce a koho chce
a ak budú fajčiť moje deti, dobre..
budem sa im však snažiť ísť príkladom a poučiť ich, čo si vyberú, to budú mať
Ja som nikdy cigaretu do úst nedala a ani nedám, vôbec ma neláka vdychovať do seba ten hnus. Veď to je ako piť vodu z kanála, nechápem ľudí, čo s tým vôbec začnú.
A najviac ma štve, že to musím aj tak vdychovať, keď niekto okolo mňa fajčí. Ja osobne by som fajčenie zakázala na verejnosti úplne. A nemyslím, že by to bola diskriminácia fajčiarov. To nie je ako s alkoholom - ten, čo chlastá, si ničí svoje orgány, ale toto musia vdychovať všetci naokolo. Pasívne fajčenie je vraj ešte škodlivejšie, prečo by si to mali odniesť MOJE pľúca?