caute a prijemne sviatky. viem ze tu niektory z vas fajcia ale kolko fajciarov tu na birdzi s tym skutocne prestalo? ako ste s tym bojovali? a kolko ste vyfajcili dovtedy(cigariet)?
No, ja som jedneho dna zistila, ze ma to nebavi a po dvoch tyzdnoch cistej "frajeriny" som dofajcila vsetko, co som este kde nasla, trochu mi bolo zle a uz som znovu nezacala a myslim, ze ani nezacnem. co ja viem, ved na tom nic zabavne nebolo .
musis mat v sebe velmi silnu pevnu volu nic ine v tychto pripadoch nepomaha musis si povedat ,ze uz v zivote nechces mat cigaretu ani len v rukach a musis to dodrzat a samozrejme ...co najviac sa vyhybat spolocnosti ,kde by ta mohli ponukat ,i ked sa to obcas nedari ....ide len o pevnu volu o nic ine ja som nikdy pravidelne nefajcila ani nic podobne ,ale velmi mi to chutilo a mala som k tomu sklony ....ale toto mi pomohlo ,co som ti napisala
Ja som začala asi tak, že párkrát si zapálim v parku, pri pive, ale v živote som nezačala tak, že by som musela mať svoju rannú, poobednajšiu a večernú cigu. Kebyže chcem, s týmto príležitostným fajčením skončím aj teraz...
skuste z fajcenia ochoriet tak ze sa budete budit niekolko krat do noci na to, ze nedychate, snazit sa rozdychat hltanim nasilu vody, vyvolavat si zvracanie, aby sa aspon nejak priedusnica a hrtan uvolnili, vediet ze kym pride sanitka to moze trvat aj 5-10 minut fakt ze kym vobec dojde je po vas... skuste to prezivat cely mesiac a urcite si iste priority ze fajcenie nie je az take skvele
inak: opijes sa - bavi ti, zhulis sa - bavi ti, fajcis - a co?
Nikdy som nezačal. Pravdu povediac, z bambusového plotu som si odlomil trubičku, vložil do úst a zapálil. Vtiahol som brutal štipľavý dym, skoro som sa pozvracal a nikdy som nič iné ani neskúšal. Fajčiarov je veľa, a či chcem alebo nie, dýcham ich dym z cigariet (na rozdiel od nich bez filtra) a tým si škodím.
hmmm...3 mesiace som bola aktivna fajciarka...ale pak som si povedala dost...ze ja nechcem fajcit...a tym ze mam pevnu volu som to dokazala...resp. tým, ze mi bolo blbe mat chalana, ktory nefajci a ze ja som pri nom fajcila...a vlastne odvtedy som mala aj inych..vecsinou nefajciarou...a ani ma nenapadli fajcit...teraz nenidávno soms a rozisla s frajerom a zasa zacinam fajcit...ale ja ked si poviem ze nechcem tak ani nebudem...ale preco nie...viem ze mi to skodi...ale aspon mam pocit ze ma to ukludnuje...aj ked to je tiez cista blbost...ale newa...a aj tak...som vlastne pasivny fajciar bo kamarátka fajci uz skoro dva roky..a kedze sme kazdy den spolu tak ja mam pluca znicene viac ako ona...
ja som fajcil prilezitostne, a nadalej fajcim prilezitostne uz takmer 4 roky... Zo zaciatku sa dalo povedat, ze kazdy vikend, a cez prazdniny vela, inac nic. Teraz nefajcim vobec, len mozno raz, dva krat za mesiac, ked idem von... cize som takmer nefajciar. A nerobi mi problem nefajcit.
no ja mám 15 rokov fajčím od 12ich.. donedávna mi nerobilo problem nefajčiť aj tyden vkuse a ed som v spoločosti tak to ide same.. teraz otrebujem ked som doma aspon 1 krát za 2dni si zapáliť.. ked som vonku furt
U mna to bolo tak ze som zacala chodit do fitka a skoro som pluca vyplula na beziacom pase. A trener pred vsetkymi:"No chcelo by to prestat fajcit! Si vyber, alebo cvicenie alebo fajcenie!" Kks hanba na cele fitko. No a tak, kedze som chcela aj nejako vyzerat tak som si povedala ze prestanem fajcit. Asi mesiac a pol som bola na svoje okolie neskutocne hnusna ale podarilo sa cize v tomto som mala silnu volu, skoda ze nie aj v inych veciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nefajčenie mi isto nezaručí zdravie a dlhý život...
inak: opijes sa - bavi ti, zhulis sa - bavi ti, fajcis - a co?
NEZACAT
Preto nefajčím.
@bordelaux inak aj sa som uz velakrat prestala! az na to ze fajcim dalej!
@sandy114 tu otazku co mas za inak som si polozila aj ja.
@zajko30 aby si sa mal na co opytat predsa!