V poslednej dobe mám strašnú chuť zapáliť si ... v živote som fajčil asi tak 10 cigariet aj to niekoľko rokov dozadu takže som aj zabudol ako to chutí a teraz keď vidím niekoho fajčiť mám chuť si tiež zapáliť ... čo si myslíte o fajčení?
To že fajčenie škodí viem takže nič nové nebudete písať skôr ma zaujíma čo ľudí vedie k fajčeniu a prečo fajčia?
A čo mám robiť ked mám chuť na cigaretu?
Tak nie je rozumné začínať... Rovnako ako s alkoholom, ale keďže sme pijanská krajina, tak je to tabu... Tak si môžeš dať občas napríklad cigaru, ktorá ti chuť na cigaretu buď znechutí, alebo ukľudní. Navyše je to lepšie, lebo v tých lepších (cena od 5€/ks) máš fakt 100% tabaku, ktorý je fakt chutný, takže uvidíš, že či sa ti to páči alebo nie.
Neznášam to.. párkrát som to vyskúšal, ale ničiť si zdravie niečím, čo ani nechutí a nevonia... tak to určite nie.
Škoda peňazí. V mladom veku to fajčia len z frajeriny, ale príde vek a začnú sa vyskytovať ťažkosti s dýchaním a inými ťažkostami.
Lepšie byť fit, mať zdravé pľúca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A čo mám robiť ked mám chuť na cigaretu?
Načo začínať? Ja osobne v tom nevidím žiaden zmysel.
Škoda peňazí. V mladom veku to fajčia len z frajeriny, ale príde vek a začnú sa vyskytovať ťažkosti s dýchaním a inými ťažkostami.
Lepšie byť fit, mať zdravé pľúca.