povedz kamaratovy alebo s clovekom s kym si casto, ze vzdy ked si zapalis tak nech ti tu cigaretu zahodi a da ti po hube alebo nieco horsie spravi, a ze mu ty nikto to nevratis
neboj rychlo prestanes
@4 tak ja som fajčil 2 krabičky marlboro ťažkých dlhých denne, po maturite som to dal tak že mi vydrží krabička lahkých davidoff 2 dni ale menej to nejde
@5 nemôžem byť z toho radioaktívny či neplodný či tak niečo ? nemáš stránku ?
@nenavidim aj na to su rozporuplne nazory..teda dva protikladne.. jeden samozrejme ze ONE LAST CIGARETTE. a druhy ako hovoris.. povecme ze fajcis 10 denne tak kazdy tyzden o jednu menej.. ale vseobecne sa berie za lepsi sposob ten prvy, pokial niesu jebnuty tazky tuhy fajciar-30 denne a viac povecme.. taky proste nedokazu len tak prestat a su radi ak by sa im podarilo dajme tomu zo 40 dosat na 10.. ale ked fajcis do tych 10 denne tak ONE LAST CIGARETTE a ano!!! pevna vola!!!! prestat fajcit a schudnut, tieto dve veci su mozne!! su velmi tazke ale clovek s pevnou volou ich vie dokazat obe...
moj otec fajcil od 16 tich do 28, 5 az 10 denne.. povedal si ze konci.. 3 tyzdne vydrzal, zase par mesiacov fajcil, povedal si druhy x ze konci a dneska ma 51, 23 rokov nemal v hube cigaretu
@hadimistr ja som bola "jebnutá ťažká tuhá" fajčiarka, fajčila som 40 denne. prestala som počas fajčenia jednej cigarety, lebo som sa zrazu cítila smiešne.
/po 9 mesiacoch som síce začala znova fajčiť, ale to nič nemení na tom, že som prestala seknutím a vydržala som dlho/
@delones prečo chceš prestať, keď vlastne prestať nechceš?
moj foter huli od 17 rokov ... raz skusal prestat ale tak kazdemu liezol na nervy tym ake ma nervy tak radsej nech fajci aj tak na nieco umret raz musime tak co budes sporotvat , zdravo jest a obmadzovat sa a prejde ta autobus co sa ma stat sa stane ....
@Delones nebol som, ale párkrát som bol nútený v podstate prestať, najhoršie bolo skúsiť s tým seknúť naraz, najviac sa mi osvedčilo postupne odkladať a posúvať kedy si dám prvú cigu dňa, a zároveň s tým znižovať počet, v podstate čím neskôr som si tú prvú dal, tým ľahšie sa mi v daný deň držala nižšia frekvencia fajčenia, až som si dal len jednu večer, a ďalší deň už žiadnu, a potom to už bolo len o tom nemyslieť na ten mechanický zvyk, pohyb rúk pri fajčení, a tak, lebo samotná potreba nikotínu nebola nijak extra nepríjemná, len to bol nezvyklý pocit.
ja fajčim už 8 rokov,ked som skúšal prestat bolo mi zle velmo, tak račej stím pokračujem skúšal som prestat 1000000 krát no nepodarilo sa. aj ked najradšej by som stím skončil!
ja neviem prečo každý čaká, že prestať bude príjemné a hľadá spôsoby ako si to zlahčiť. Nikdy to príjemné nebude a záleží to od tvojej pevnej vôle a motivácie.
keď nemáš dostatočnú vôľu tak počkaj na samotný život, pokiaľ ti dá lekciu môj oco fajčil od 14, mesačne dal na cigarety 80€, skúšali sme všetko možné, v najlepšiom prípade si dal dvojdňovú pauzu a bolo to...keď sme to nakoniec vzdali, dostal infarkt a od vtedy nedal do úst ani jednu cigaretu
@delones ja si myslím, že pokiaľ máš niečo vo svojom živote zmeniť, tak tú zmenu naozaj musíš chcieť a tešiť sa na ňu. inak budeš potom nervózne vyrevúvať za tým, aké to bolo pred zmenou, poprípade sa k tomu stále utiekať. najskôr naozaj chci nefajčiť, inak budeš bojovať len sám so sebou.
@delones
taky šarmantný muž ako ty, by to fakt už len kvôli image mal prenechať pre bezdomovcov....
a nejde tu o pevnú vôľu, ale o zdravie, jednu svetskú radosť okrem, sexu, alkoholu by si si mohol odpustiť...
ak by si teraz s tým švacol, tvoje pľúca sa z toho budu spamätávať 7 rokov, vedecky dokázané.. decht - asfalt na pľúcach nie je nič príjemné a to rannne kašľanie, no neviem...
prašule za cigy odkladaj do prasaťa a za päť rokov máš 6 litrov, to je už pekna cesta okolo sveta...
veľa šťastia.... :-S :-S :-S
Strašne ma vytáča ked niekto hovorí húlit cigarety. huli sa tráva , cigarety sa fajčia -.-
A tak k teme. Moja musela byt v nemocnici to som bola ešte malinká čiže netuším čo jej bolo a nemohla proste fajčit a si povedala že keď to vydržala vtedy, vydrží to doteraz a drží jej to.
@grietusha tak to je zaujimave a momentalne kolko fajcis? inac to jak sa vlastne da 40 denne? to kazdych 20 minut-pol hodiny ciga? alebo niekedy sedis a 3 po sebe, potom mozno hodinu nic, zase 2 po sebe? proste casovo si to ani neviem predstavit D
@delones
hm, zatiaľ si mladý a tie defekty na zdravý sa ešte tak neprejavujú....
v tvojej brandži je to ťažké, snaž sa aspoň toľko nehuliť, zmenšuj nejak množstvo vyfajčených cigariet...
ale pozor, môže sa stať, že jedného dňa ťa kopne múza a prestaneš fajčiť z fleku, čo je najlepší spôsob...
poznám niekoľkých kamošov, čo takto skončili... :-S
a druhá vec, keď už huliš, tak kupuj aspoň kvalitne cigarety...
môj oco fajčil 25 rokov a pred 5 rokmi sa rozhodol prestať a to zo dňa na deň a od vtedy ani jednu cigaretu nemal. začal hadzať každy deň 3 € do našej spoločnej rodinnej pokladničky (a tie love si každy deň kupil krabičku cigariet) a tak sme si našetrili na dovolenku len treba mať pevnu vôľu
ja som chcela tiež prestať, ale potom som zistila, že je to momentálne môj jediný ventil, keď mám nervy :ehm:
a mala som obdobie, keď som nefajčila asi 3 mesiace, to som proste sekla s tým (bola som totiž chorá a namiesto toho aby som sa potila v posteli tak som chodila venčiť psa 10x denne aby som si mohla zapáliť a potom to tak aj dopadlo, pľúca v dezolátnom stave..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
neboj rychlo prestanes
@2 to je druhá strana republiky a nechcem ísť na liečenie jak psychouš
@5 nemôžem byť z toho radioaktívny či neplodný či tak niečo ? nemáš stránku ?
@7 ale ja nemám pevnú vôlu.. len pevnú vôlu fajčiť
/po 9 mesiacoch som síce začala znova fajčiť, ale to nič nemení na tom, že som prestala seknutím a vydržala som dlho/
@delones prečo chceš prestať, keď vlastne prestať nechceš?
@29 mám dobrú robotu
@30 pekne povedané ja nechcem, len by som chcel.. zložité
taky šarmantný muž ako ty, by to fakt už len kvôli image mal prenechať pre bezdomovcov....
a nejde tu o pevnú vôľu, ale o zdravie, jednu svetskú radosť okrem, sexu, alkoholu by si si mohol odpustiť...
ak by si teraz s tým švacol, tvoje pľúca sa z toho budu spamätávať 7 rokov, vedecky dokázané.. decht - asfalt na pľúcach nie je nič príjemné a to rannne kašľanie, no neviem...
prašule za cigy odkladaj do prasaťa a za päť rokov máš 6 litrov, to je už pekna cesta okolo sveta...
veľa šťastia.... :-S :-S :-S
je to ťažké, aj keby bola vôla, tak proste hneď jak mám koncert tak musím fajčiť, lebo proste bez toho neviem hrať.. nemám trému, len to potrebujem..
o 7 rokoch viem, ráno našťastie nekašlem a to už som skúšal odkladať keď som raz chcel prestať a nič som neodložil, šecko som prežral
A tak k teme. Moja musela byt v nemocnici to som bola ešte malinká čiže netuším čo jej bolo a nemohla proste fajčit a si povedala že keď to vydržala vtedy, vydrží to doteraz a drží jej to.
hm, zatiaľ si mladý a tie defekty na zdravý sa ešte tak neprejavujú....
v tvojej brandži je to ťažké, snaž sa aspoň toľko nehuliť, zmenšuj nejak množstvo vyfajčených cigariet...
ale pozor, môže sa stať, že jedného dňa ťa kopne múza a prestaneš fajčiť z fleku, čo je najlepší spôsob...
poznám niekoľkých kamošov, čo takto skončili... :-S
a druhá vec, keď už huliš, tak kupuj aspoň kvalitne cigarety...
a mala som obdobie, keď som nefajčila asi 3 mesiace, to som proste sekla s tým (bola som totiž chorá a namiesto toho aby som sa potila v posteli tak som chodila venčiť psa 10x denne aby som si mohla zapáliť a potom to tak aj dopadlo, pľúca v dezolátnom stave..)
Hoci som nefajčiar, no počul som už o takom prístroji...
Viac info tu : » www.prestanfajcit.sk/...
Poznám pár ľudí, ktorí chodili na tento prístroj a pomohlo im to s odvykaním ..
P.s nie je mojim zámerom tu robiť niekomu reklamu ...
Klinika BMM Košice
Komenského 26
040 01 Košice
pekný deň