tak kopa veci skodi a most-likely aj ti, co nadavaju na fajcenie, robia nieco ine, co im skodi
ja ked som pravidelne fajcila, tak som si bola plne vedoma toho, ze to skodi a tieto reci jednoducho isli jednym uchom dnu a druhym von, co je koho do toho
(a dovolim si povedat, ze som fajcila tak, aby som pri tom neobmedzovala nefajciarov)
ja už sa tak dlho napriklad nestretavam s fajčiarmi že som zostal včera uplne šokovany ked som vbehol na minutu do krčmy si kupiť niečo a vyšiel osm odtial strašne zasmradeny a z toho nechutneho smradu mi bolo neskutočne zle ..
som rad že sa nestretavam s fajčiarmi, pretože smrdia :/
ja viem že som nefajčiar ale mal som potrebu sa vyjadriť
nemyslim si, ze je to osobna vec, teda ak si fajci niekde vo svojom byte alebo niekde, kde sa nezdrziavaju ludia, ktori nefajcia tak prosim, ale ked niekto na zastavke stoji vedla mna a fajci, tak vtedy ma to vie nasrat, najhorsie na tom je, ze viac skodi tym, ktori nefajcia ako sam sebe
ja som ako nefajčiar, nikdy žiadnemu fajčiarovi nepovedala, že to ničí zdravie však ako nechápem, prečo by ma to vôbec malo zaujímať, že to jemu ničí zdravie dokým ma s tým smradom neobťažuje, tak mi je to úplne ukradnuté
Eh no nie je to ich osobna vec pokial ma tym hnusnym smradom obtazuju a fajcia na zastavke busu napr.
Ak by nicili zdravie len sebe tak je mi to total jedno,pokial by to nebol niekto na kom mi zalezi...ale to,ze tym nicia zdravie ostatnym to ma sere,ved pasivnym fajciarom to tiez nici pluca. A najviac nechapem rodicov co fajcia ked maju male deti,alebo aj tehotne zeny..odpad.
Priklad. Dedo fajcil 50 rokov vkuse krabicku/dve denne. Potom prestal. Zomrel pred dvoma rokmi lebo pluca uz nezvladali dychat,mal ich doslova derave,doktor nam ukazoval rontgen. A babka nefajciar,ktora s nim bola najviac ma teraz tiez problemy s plucami.
Ano viem ze to je podmienene aj viacerymi inymi faktormi,ale rozhodne to nepomaha.
ja im doprajem aby ostali nefajčiari. ale zas nemám rád v opačnom smere ak nefajčiari nám dávali "miesto vyhradené pre fajčiarov" je to ako diskriminácia, aj fajčiari aj nefajčiari majú rovnako slobodné rozhodnutie v tom kde chcú alebo kde nechcú fajčiť. Neviem ako by sa nefajčiarom páčilo to, ak by bolo "vyhradené miesto pre nejfajčiarov" v tom význame, že nefajčíte musíte piť kávu v priestore či už otvorenom alebo uzavretom ktorý má rozlohu 2m štvrocové, niekedy ani toľko. Ale zas z hľadiska pohľadu ich pochopím, ak napr. cestujem nefajčil som napr. hodinu a niekto nastúpi ktorý nedávno fajčil tak ten smrad a ide zabiť a vtedy ma stále chytí pocit že chcem byť nefajčiar aby to iný ľudia na mne necítili rovnako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja ked som pravidelne fajcila, tak som si bola plne vedoma toho, ze to skodi a tieto reci jednoducho isli jednym uchom dnu a druhym von, co je koho do toho
(a dovolim si povedat, ze som fajcila tak, aby som pri tom neobmedzovala nefajciarov)
som rad že sa nestretavam s fajčiarmi, pretože smrdia :/
ja viem že som nefajčiar ale mal som potrebu sa vyjadriť
Myslím, že každý fajčiar si je vedomí, že to škodí a je to každého osobná vec.
Ak by nicili zdravie len sebe tak je mi to total jedno,pokial by to nebol niekto na kom mi zalezi...ale to,ze tym nicia zdravie ostatnym to ma sere,ved pasivnym fajciarom to tiez nici pluca. A najviac nechapem rodicov co fajcia ked maju male deti,alebo aj tehotne zeny..odpad.
Ano viem ze to je podmienene aj viacerymi inymi faktormi,ale rozhodne to nepomaha.