ja s tym proste nedokazem vyfajcim cca 15 v pracovny den a okolo 30 cigariet cez sobotu a nedel denne hmm ale uz som si objednal tie naplaste co teraz propaguju mali by mi prist za tyzden tak uvidime
Naozaj treba len chcieť. Niekedy sa človeku v živote musí stať niečo prevratné a určite prestane. Napr. ako mne minulého roku. Nebol som veľmi silný fajčiar ale tých 10 za deň som si dal. Keď sme sa minulého roku s kamarátmi vracali z autosalónu z Nitry, dostali sme šmyk a v obrovskej rýchlosti sme sa 5X pretočili. Ja som skončil na intenzívnej starostlivosti oddelenia ARO s ťažkým vnútorným krvácaním do pľúc. 3 dni som bol udržiavaný v umelom spánku na dýchacích prístrojoch(lekári mi veľké šance nedávali). Našťastie sa všetko dalo do poriadku aj keď zopár lekárov trvalo na tom že mi ľavú stranu pľúc treba amputovať. Našťastie všetko nechali tak. V tom momente keď sa nehoda stala som jednoducho prestal fajčiť. Verte mi, viem čo to je ak vás bolí každý nádych a každý výdych. Pri pomyslení na cigaretu je mi zle.
hmm no nezavidim ti ale to ze si vdaka tomu prestal fajcit je ta kladna stranka veci nie? az na fakt ze si sa skoro zabil ale trebars nejaka vyzsia sila ta tu s nami udrzala ale vazne 5 krat sa otocit by som nechcel
vecsina ludi fajci aj preto lebo sa nudia..aj ja som bola taka ista a vecsina mladych len preto ze chcu byt velky machri,aj ja som taka bola...ale to vsetko je nanic..ak niekto fajci pre to ze to naozaj potrebu,tak to teraz uz chapem,ale ostatny ktory si nevedia odpovedat preco fajcia,su na tom dost zle....
Ja som napr. fajčil preto že sa mi to páčilo. Ani mi to tak nechutilo, len som miloval tie cigaretové pauzy. Ja neviem človek bol vtedy uvolnenejší a pri cigaretke sme si toho vždy najviac povedali. Ale aj tak som rád že som prestal.
ja som tiez prestala ale viem ze aj to ze opet po case zacnem....chyba mi to aj ked sa len tak s niekym pri kave rozpravam..ta cigareta da tomu taky spravny nadych
Ja som zacal fajcit asi tak pred 4 rokmi, to som mohol mat asi nejakych 13 rokov, zo zaciatku to bolo len take kôli partii no časom to prerastlo do zavislosti ktorej sa neviem zbavit, viete dalo by sa vydrzat keby mi cez den neustale niekto strkal cigu pod nos, na na kamo visim ti a podobne.mozno sa to da dohromady samo vekom alebo pridem na mizinu alebo na ARO.
ty vole!!! vcera som neviem preco cely den nemal chut na cigaretu a tu jednu co som si dal som hned zahasil lebo mi z nej bolo total na grc a dnes si zase vyfajcujem veselo neviete cim mohol byt sposobeny ten moj vcerajsi stav?? trebars by to bol sposob ako prestat alebo tak
Ahojte aj ja fajcim!!! Boha! A tak by som sa chcela toho zbaviť, ale to sa už ani nedá, pretože skončím ťažký den v škole a ako nahle idem na bus musim si zapalit. Sonia, ale zlepena cigy paskou nie su bohvie co. Uz to prosim ta nerob, lebo raz uz neprides ani do skoly a s kym potom budem kecat, hmmm?
kazdy fajciar uz niekedy chcel prestat...a ziadny fajciar neprestane...stane sa z neho len abstinujuci fajciar...zomrie mu niekto z rodiny a prve po com siahne bude cigareta...
som fajciar, snazil som sa prestat niekolko krat...najdlhsie to bolo tak na mesiac a tiez ma dojebala nejaka vec a prve co som spravil som si zapalil...holka mi chce tiez teraz pomoct prestat fajcit, ale podarilo sa jej to zatial len na tri dni tak vela stastia tym co prestavate...
No ja som fajcil aktivne 4roky.... V jeden den som si povedal ze koniec, nici ma to, moj kravny tlak bol 150/100 ..... A tak sa stalo , je to o voli.... Ak fajcit nexcete tak nemusite,len musite mat volu a povedat si ze vas to nici a takto zit nexcete. Nozaj to vyskusajte , som zvadavy na vase nazory. Viem ze je to tazke,ale povedzte si ze bud teraz alebo nikdy....
Fajačim 6 rokov a asi fajčit budem lebo v tomto vystresovanom svete by som asi bez cigaretky nevidržal .A prave som si uvedomil že to čo som napisal je v podstate zavislost.
Ja fajcim iba ked som opity! Ked som triezvy a daktoma ponukne tak absolutne nemam chut.Kamarati mi hovorili,ze to je zaciatok a ze budem zavisly...........ale chvalabohu sa tak nestalo
Fajcim uz vela rokov chcel som aj ja prestat niekolko krat raz som prestal dokonca na rok ale potom sa nieco posralo uz neviem ani co a zacal som znovu a teraz som chcel prestat znovu no aj mi to relativne vyslo ale komprenzoval som si cigarety jedlom a tak som nabral za 8 dni 4kg preto som zacal znovu fajcit to ja mam taku mensiu nadvahu a nepotreboval som zase priberat ked schudnem tak prestanem neni to tazke
v 15 10 cigariet dene tak to si riadny borec a fajcil si ako dlho???? rok??? ked sa ti to stane po niekolkych rokoch zvyk ze ides prestat a zo zvyku si rano kupis skatulku a potom nevies preco si to spravil potom sa ozvy momentalne fajcim tych 20 az 30 cigariet dene a to nehovorim ked sa ide chlastat alebo na chatu to vstupne dobre ze nie o 100% spotreba
a este moj nazor je kto teraz zacne fajcit v 15 alebo skor je kkt a ani to neskusajte ide to do penazi a je to zle ja napriklad sa chodim kde tu bicyklovat a nohy vladzu ale dych nestiha je to sprostost fajcenie
ludia zacnu fajcit z roznych pricin, niektory chcu vediet ake to je, druhy si s tym zdvihaju sebadoveru a iny preto lebo vedia ze cigareta skracuje zivot... a to je aj moj pripad ze skracuje, vacsinou na cigaretu mam chut ked sa mi nieco nepodari, na com mi velmi zalezalo. a chcela som s tym prestat, no nejde to nejako, potrebujem nieco alebo niekoho pri kom by som prestala, lebo sama od seba je to dost tazke a to vedia i viacery, vsak? hmmmm.... a ja tak casto nefajcim, bez cigarety vidrzim asi tak 3-4 mesiace. aspon to
vies preco fajcim??je to mensie zlo ale najsilnejsia droga,zabija ta pomaly a nenapadne...nevsimnes si to ....ale neda sa toho zbavit kazdy ma svoju nerest..hmm
Prestat sa da ak naozaj chcete. A ked som prestaval som zistil ze vlastne naozaj nechcem Fajcim vyse 5 rokov. Viem ze je to zle, ze som zavisly, ze ma to pomaly zabija a tak, ale je mi to uz vlastne fuk. To ze cigarety zabijaju je pravda ale zalezi aj na organizme ako sa s tym vysporiada. Jeden tatkov znami, fajcil od malicka, a v 52 dostal rakovinu. A zase moj dedko fajci od trinastich ako duha, ma 91 a nic ale nic mu neni. Cigareta ma dokaze hlavne v strese ukludnit, niekedy vyfajcim 10 denne, niekdy 20. vecsinou tych dvacat. Ale kaslem na to, ja sa nepotrebvujem osobne dozit 70 alebo 80 rokov, aj tak je to potom uz len trapenie, takze mi to je v podstate jedno ...
Ach bože ked to tak čítam tak prečo vlastne fajčím? No lebo sa nudím...ked som na intráku a mám volno tak si ideme s kamoškami zapáliť,ale ked som chorá tak vydržim aj 2 týždne nefajčiť,ale potom zas yzdraviem a idem znovu.
A ked som cez víkend vonku tak by som to na diskotéke nevydržala si nezaáliť,neviem prečo ale je to bez toho nuda
hmm NO mozem sa vas spytat ,preco ste vlastne zacali fajcit ...no aky je pravdivy dovod?
-ja som nikdy nezacala a ani nazacnem ,na co... ?pretoze velka pravda je to ze 99%ludi v mojom okoli chce presstat fajcit ...lebo je to "blbost"...aj celkovo myslim ze urcite tych 90%chce s tym prestat..no ja taky problem nemam nastastie bo neoplati sa s tym zacinat ked raz to budem lutovat a ani nazacnem ...no a ti ktori chcu prestat isto alebo vacsina zacala len preto ze je to "in"hmm tak neviem ci vzdy sa oplati byt "in".tak bojujte da sa prestat ,len treba chciet !!
juuj..ano je lahke si powedat:,,prestan s tym,vazne..."hmmm..ja byvam v dedine kde faci uuplne kazdy..teda vsetci moji kamosi.Zacala som s tym asi pred...cca 3 rokmi..potom bola rocna pauza a na jednej akcii..bum!Zase som do toho spadla.Neviem preco som s tym hned neprestala,nechapem.Ale uz s tym neprestanem,to viem urcite.Hadam 1000 krat som si powedala,uz nie.Ale najviac som vydrzala asi 1 tyzden,aj to bolo vtedy ked som bola chora a do papulky som nemohla dat vobec nic.Pochybujem ze fajciarovi ktory faci min.2 roky sa podari prestat.Ale najdu sa aj taky..to su ludia s velkym ,,L"...presne ako uz bolo powedane,prestanete ale pride nejaky ,,pojeb"a ste v tom zase.Tak tim co su odhodlani prestat,drzim palcee..ostatnii.. fajcite daleeej,aj tak mate dierave pluca tak ako vsetci ostatnii fajcaari a jasne ze aj jaa
Prvy krat som fajcila v 9 rokoch,prestala som a teraz znova fajcim ako duha.Je to neprijemne a nemozem sa toho zbavit,zacalo som,lebo fajcili vsetci a teraz fajcim skoro jedina ale uz to obmedzujem...Teda snazim sa...Aj ked fajcim uz skoro dva roky a to nie je dobre ani nahodou...
Ale fajcim preto,lebo potom by to bolo so mnou na nevydrzanie a ked som po cigaretke je so mna kludni a vyrovnani clovek a nic ma rychlo nenastve...Preto fajcim,ale chcem prestat...Klesla mi kondicia..
Nikitakiss to je všetko len o psychike.. si si vsugeroval/a že je to tak, že si zafajčíš a je pokoj.. opak je pravdou... cigareta sama o sebe nepomôže, ked sa chceš ukľudniť daj si radšej neurol
Tolkokrat som sa uz snazil prestat. Ja viem ze sa to da, ale lahke to neni. Mam na to velmi slabu volu. A preco fajcim? Po cigaretke si castokrat poviem, ze sak ale fakt by som mal uz prestat. Potom si dlhsi cas nezapalim a uz hladam cigarety, aj si poviem sak co, nazapalim si, ale ja si nakoniec zapalim. a potom si to vycitam. KED NEFAJCITE ESTE, ANI S TYM NEZACINAJTE.. FAKT.. Smrdi to, je to drahe.
ale priznam sa.. fajcenie mi vyliecilo astmu. verte-neverte, je to tak...
nikdy som nefajčil pravidelne a nikdy z frajeriny , vždy to bolo len preto bud aby mi zašlapal chlast alebo časom aj z nervozity, nechapem jak môže byť niekto na takej chujovine zavisli tak aby nevydržal bez cigi ,síce je pravda že jedna ciga obsahuje 5000 druhov toxických a navykových látok,nikdy mi až tak extremne nechybala ,asi preto že som tkz. rekreačný fajčiar, ovela radšej ako 4 kartony cigariet chcem jedneho chutného jointa z voňavučkého skungu ,rovne krásne ubaleného na blanta a odpaliť si ho niekde v prírode s holkou menom lucka monika alebo simonka
taak ja som zacala fajcit koli istym problemom....ked som fajcila ma to nejka ukludnilo...navykla som si na to a nevjem sa toho teraz zbavit aj ked este nemamvam dake abstaky ked nemam narp. dva dni cigu zijem este v pohode lenze potom dojde na mna jedne den taka chut ze som schopna vyfajcit aj krabicku behom ani nje hodiny...ale je to humus
ja nefajcim,ale tak pred rokom som to prvykrat v zivote skusila ,a dost mi to zachutilo ,a odvtedy som asi tak skusila este zoparkrat ,teda prilezitostne .ja som to proste vzdy v zivote chcela vyskusat ,a tak som to aj skusila ,ale poviem Vam ,nikdy to ani len nevyskusajte ,lebo potom vas to bude lakat tak strasne ako teraz to laka mna ((((
hej, a prečo?? lebo som bola pred 3 rokmi sprostá a myslela som si, že keď budem mať v papuli cigaretu tak budem niečo "viac" a pol roka fajčila s tým, že mi to absolutne nechutilo teraz to tak už bohužial nie je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja som prestal???
to uz je neaktualne , nevydrzal som to
podla mna, keby si velmi chcel, tak prestanes...
ja ked som sa snazil prestat, tak som to v podstate nechcel, bolo to z donutenia...
ale keby som fakt velmi chcel, tak urcite snad prestanem
cigaretove pauzy su na fajceni fakt najlepsie..
a este vam odbudne aj jedna cinnost Staci len UZ NIKDY SI NEZAPALIT. Viem o com hovorim fajcil som vyse 4 roky a prestal som.
nedofajčial som ju...fúj, humus!
som fajciar, snazil som sa prestat niekolko krat...najdlhsie to bolo tak na mesiac a tiez ma dojebala nejaka vec a prve co som spravil som si zapalil...holka mi chce tiez teraz pomoct prestat fajcit, ale podarilo sa jej to zatial len na tri dni tak vela stastia tym co prestavate...
A ked som cez víkend vonku tak by som to na diskotéke nevydržala si nezaáliť,neviem prečo ale je to bez toho nuda
-ja som nikdy nezacala a ani nazacnem ,na co... ?pretoze velka pravda je to ze 99%ludi v mojom okoli chce presstat fajcit ...lebo je to "blbost"...aj celkovo myslim ze urcite tych 90%chce s tym prestat..no ja taky problem nemam nastastie bo neoplati sa s tym zacinat ked raz to budem lutovat a ani nazacnem ...no a ti ktori chcu prestat isto alebo vacsina zacala len preto ze je to "in"hmm tak neviem ci vzdy sa oplati byt "in".tak bojujte da sa prestat ,len treba chciet !!
ten aspon pomôže
ale priznam sa.. fajcenie mi vyliecilo astmu. verte-neverte, je to tak...
chuti mi to
potrebujem vsetky pozitky tohto sveta
paci sa mi ked fajcim
a prestat bohuzial nwm proste keby som prestal potreboval by som nejaku nahradu