najnechutnejšia vec na celom svete, vyslovene nenávidím ľudí, keď fajčia okolo mňa, normálne mám nevraživý pohľad a kebyže mám právomoc, tak dám prohibíciu
@stexie sak ale nevadi ti, ze ta okolie ma za pizdu, ked taka mlada sa hras na drsnu fajciarku? a ver tomu, ze normalny nezufaly nefajciar by s fajciarkou nechodil
@zelenookarysavka bo kto fajci, prudko si zvysuje riziko smrti :S a on musel byt divny, bo bozkavat sa s fajciarom je ako olizovat popolnik vlastna skusenost
@antifunebracka ty vieš o mojom živote tak veľké nič, ja sa na žiadnu drsnú fajčiarku nehrám, zapálim si len občas tak si ma láskavo neber do huby. No verím tomu, že by chodil, keby to dievča stálo za to.
Ja osobne nefajčím naozaj iba príležitostne bola som na dovolenke no a tam som mala chalana ktorý fajčil čiže ma ponúkol najprv nie a posledné dni som neodolala a skúsila som ale zaujímalo by ma
Kde na Sk kúpim cigarety čerešnové alebo melónové lebo čo viem tak iba Petry sú mentolové ale zháňam nejaké ochutené s lepšími príchuťami lebo jedne Poľky mali fakt úžasné cigy
@simuulka112 v nejakej väčšej predajni majú určite niečo, ale inak black devilky máš čokoláda, vanilka a ešte nejakú chuť, neviem.
k téme, vyfajčím asi tak krabičku denne, niekedy aj dve a @28 je čistý kokot. Ak sa fajčiari limitujú, tak potom by si mal oholiť plecia, lebo som ešte nevidela ženu, čo má chlpaté plecia.
mna by skor zaujimalo ci sa niekde daju kupit kvalitne cigarety(kludne aj 15e/krabicka) s KVALITNYM tabakom... Sulat sa mi pri mojej obcasnej spotrebe neoplati takze sa skor pozeram po takejto alternative...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale...
:3
» mattsko.files.wordpress.com/2012/10/kitty-f...
Teraz tu mozem zohnat lacne marlborky tak fajcim tie...
tento tabak mám v obľube.
Vodnicu je mi jedno aká je príchuť, hlavne že je kvalitný tabak ( Al Fakher, Starbuzz alebo domáce od adminov vodnej fajky na FB )
Suché nakhly a iné pajčoviny sú hnus a bolehlavy....
a keď si rollím tak jedine golden virginia
@stexie @zelenookarysavka skapte
@zelenookarysavka bo kto fajci, prudko si zvysuje riziko smrti :S a on musel byt divny, bo bozkavat sa s fajciarom je ako olizovat popolnik vlastna skusenost
Kde na Sk kúpim cigarety čerešnové alebo melónové lebo čo viem tak iba Petry sú mentolové ale zháňam nejaké ochutené s lepšími príchuťami lebo jedne Poľky mali fakt úžasné cigy
k téme, vyfajčím asi tak krabičku denne, niekedy aj dve a @28 je čistý kokot. Ak sa fajčiari limitujú, tak potom by si mal oholiť plecia, lebo som ešte nevidela ženu, čo má chlpaté plecia.
@uggla aj ja mam chlpaté plecia
(dvojzmysly?
(ako chceš )