Nefajcim a ani nechcem zacat ale nie preto, ze by sa mi to strasne hnusilo alebo co... Niekedy mam proste pocit ze si musim dat cigu, cize niekedy aj fajcit chcem... Ale nefajcim komplikovane, viem
nefajcim,nevidim v tom ziaden zmysel len nezmysel...tabak mozem len v kombinacii s alkoholom alebo inymi omamnymi latkami pre zlepsenie pozadovaneho efektu
Nenávidím cigarety, nenávidím tabak, a prinútila som 2 členov svojej rodiny prestať fajčiť. Takisto by som nikdy nechodila s fajčiarom, človeku čo smrdí ako popolník by som nikdy ani pusu nedala, a keby môj frajer začal fajčiť asi by som mu cigaretu strčila zapáleným koncom do nosa!!! Nenávidím ten hnusný smrad je mi z toho na grcanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Nefajcim a ani nechcem zacat ale nie preto, ze by sa mi to strasne hnusilo alebo co... Niekedy mam proste pocit ze si musim dat cigu, cize niekedy aj fajcit chcem... Ale nefajcim komplikovane, viem
dobr,e ked som nespravial vodicak, mala som 4. nuz ale ta situacia uz sa neopakuje
za prve mi to nechuti
za druhe je to ešte aj nezdrave
za tretie by mi to nedalo nič pozitívne
ale momentálne mám v stolíku asi 7 cigariet, zobrala som ich frajerovi a nemám ich komu dať
Skoda, ze nemam dobrych kamaratov
clovek vylezie na ulicu z 10 ludi co stretne 7 fajci a ano fajcim stale viac a viac az kym mna netrafi slak
Ale občas fajčím trávu
A nemienim sa iCH vzdať sú proste CHool a najnovšie aj v mekkom obale >xD