skusit musi kazdy.. aj ked mal 12 ale aspon ma to nebude lakat a viem ze je to odpor a hnus a iba to smrdi.. ale zase niet nad vonu nezapalenej cigarety
No co, co. Je mi deset, každý to musíá někdy zkusit. ale já se bohužel nedostanu k cigárum. ale fakt bych to chtěla skusit. Mooooc. Jednu si zapálit, schovaná pod schodama.
Musim to upresnit. Ked som mala 4 roky moji bratranci aj s bratom (11-12 rocny) fajcili (cigarety) a ja som ich zbadala tak mi môj bratranec povedal ze aj ja si môzem potiahnut ak nic nepoviem. Tak sm si dala ..a naplo ma a mne to pritom vzdy smrdelo.. ale teraz by so to samozrejme nikdy neskusila ... takze uz NIKDY
hmm..je to take zvlastne u mna ..ked mam poradne vypite, tak si zapalim, a by som vyfajcil aj nevim kolko ..a zas nekedy mi uz len cigaretovy smrad strašne vadí, ze to ani citit nemozem.
ale nie som na tom tak zle ze ked ju nemam chytam hysaky...proste ked si idem niekde sadnut mam rada ked mam nieco v ruke...napr.cigaretu...ale zazsadne len dobre znacky ...radsej dam za ne viac ako si robit hanbu s Cleami
Nie je nic lepsie ako ubalit si cigo pri pive. Ale v poslednej dobe som zacal fajcit aj take mensie cigary cafe creme. Maju velmi dobru chut a vynikajuco vonaju..
btw: Obycajne cigarety nefajcim, jednak mam rad samotny "akt" balenia cigy a jednak mi obycajne cigarety ani nechutia.
vobec a k dymu mam neutralny postoj trosku ladeny proti, iba ked som poriadne opity si dam, aj viac naraz som uz daval v takom stave...daco podobne ako @19
je to hnus, ani skusat mi netreba.. staci mi ked citim ten dym, co z toho ide, tak mi je zle. preto uz ani nechodim do byvaleho oblubeneho baru, nedalo sa tam dychat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No co, co. Je mi deset, každý to musíá někdy zkusit. ale já se bohužel nedostanu k cigárum. ale fakt bych to chtěla skusit. Mooooc. Jednu si zapálit, schovaná pod schodama.
Ja fajčím, ale nie cifarety. Bidisky, pozná to vôbec niekto?
do kelu!!! hnusny zlozvyk!! _
btw: Obycajne cigarety nefajcim, jednak mam rad samotny "akt" balenia cigy a jednak mi obycajne cigarety ani nechutia.