niesom zásadne proti tomu nech si fajčí kto chce kolko chce no ale keď sedíme partia 5 ludí v 1 miestnosti a s toho si 4 zapália tak mi to dosť vadí...
jasne fajcim a aj budem sak viete co som zac ale fajcil som kedysi viac teraz dam tak maximalne 10 za den obcas aj 5 iba ked dlho spim a skoro idem spat a napriklad aj teraz som uz asi 3 hodiny nefajcil
@kristian1112 ja som si raz dal žuvací tabak a bol som v piči.. zbledol som, triasol som sa, bola mi zima a točila sa mi hlava.. div že som neobratil žalúdok.. Nikdy viac.. ale tak že všetko treba vyskúšať..
mám velmi negatívny pohlad na fajčenie cigariet, najviac pri ženách ..
a za môj život by som chcel ešte jednu vec vyskúšať, chcem by som sedieť v starom svetri v hojdacom kresle a zapáliť si a vyfajčiť tabakovu fajku ktoru by som si aj sám pripravil ... by som sa hojdal a len tak pofajkával to chcem raz určite vyskúšať
fajčenie sa dnes vníma ako niečo zlé ale počas zlatej éry filmu fajčili skoro všetci herci aj herečky,niektorí boli dokonca sponzorovaní tabakovými spoločnosťami aby fajčili ich značku
Ak sa jedna o cigarety,tak to nie,neodsuzujem ludi,ktori fajcia,ale mne to nechuti,par krat som fajcila,ked som bola pripita
Mne by bolo luto tych penazi a aj mojho zdravia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale raz som bola na posed v jednej dedinskej krčme kde bolo tak nadymené, že si budem z toho vetrat pluca až do 60tky
tá slečna má 14 rokov, tak čo asi
A to že dostanem rakovinu to je asi tak pravdepodobne ako to že ma zrazí auto môže ale nemusí byť
a za môj život by som chcel ešte jednu vec vyskúšať, chcem by som sedieť v starom svetri v hojdacom kresle a zapáliť si a vyfajčiť tabakovu fajku ktoru by som si aj sám pripravil ... by som sa hojdal a len tak pofajkával to chcem raz určite vyskúšať
Mne by bolo luto tych penazi a aj mojho zdravia.