mám a poviem ti - keď o tom nevieš, tak je to fajn. keď zistíš niečo, tak ťa to mrzí. keď zistíš všetko, máš z toho srandu. len ono to potom už nie je kamarátka
mna najviac zabolí, keď ma kamarátka zhodí radšej, než aby sa ma zastala, len aby sa nedostala do sporu...to podľa mňa ani nie je kamarátka..ale ja vám už neviem...nemám rada zbabelcov
isteze je 93748635798 horsich veci ako falosna kamaratka, ale ak to je to najhorsie co si zazila tak potom musis mat celkom fajny zivot...ale hej, zazila som to a uvidis ze s odstupom casu sa na tom budes fakt len smiat
zvecsa baba byva falosnejsia,ako chalan. Fakt. Mám najlepšiu kamarátku,pardooon,pozname sa od narodenia,ale za posledne 4roky sa zmenila,nasla si inu kamaratku,a napriek tomu ze hovori,ze sme stale najlepši kamoši /travi zriedkakedy somnou cas/ mam pocit,ze je falosna. Ale ano,je aj falosna,pretože vzdy ked ju volam na zabavu,uprednostní inu kamošku predomnou A možem ju osrať!
vsetko mozne co ma napada je snad horsie jak falosna kamaratka, praveze falosna kamaratka mi pride celkom bezna vec...ale keby to bola jedna z tych, ktore poznam cely zivot bolo by to neprijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov