@lansue
Tak napríklad, dnes som sa videla ako leziem po skalách a hľadím na krásy skál, i keď miesto, kde sa skaly nachádzajú, mi ušlo z kontextu.
Mám dobrého kamaráta, jednorožca, ktorému sa každú noc prihováram.
ja si predstavujem stale rozne veci, denne snenie je mojou sucastou. napr. ak citam momentalne nejake fantasy tak sa uplne zzijem s pribehom...vacsinou ide o dobrodruzne uspechy, alebo predstavy o vyhre, vybornych vykonoch ci sportovych(aj ked som na sport uplne nemehlo ), bojovych, casto zachranujem ostatnych apod... ...tiez s oblubou vizualizujem, napriklad ked prsi, alebo snezi mohla by som robit rozne sporice a tak niekedy sa mi zda ze mi fantazia dost veci komplikuje, pre ludi s privelkou fantaziou moze byt problem s koncentraciou na realitu, pruser zacina v momente ked sa uz nevies sustredit i na drobne radosti a ulietas stale inam
Každý deň používam.. a využívam ju hlavne kvôli... dalo by sa povedať že zábave... Proste v hlave mam vytvorených akoby niekoľko príbehov kde som hlavný hrdina.. a keď napr sa nudím tak si niektorý z tých príbehov začnem predstavovať a akoby ho píšem vo svojej hlave.
snívam celý deň ... väčšinou vnímam realitu len na takých 80% ... zvyšných 20 je predstava a tak ďalej ... čiže pomerne dosť ... ale skôr to nazývam predstavivosť a tvorivosť ako fantáziu ... ale je to neoddeliteľná súčasť každého dňa
stále..cez deň,aj keď spím..len tak cestujem autobusom/vlakom alebo iným dopravným prostriedkom a rozmýšľam a predstavujem si veci...atď..realita je občas nudná.
Jediné čo mi nikto nemôže zobrať a ukradnúť je moja fantázia a ja zväčša snívam o veľkom dome z bazénikom z krásnou priateľkou akože krásna nemusí byť ale to bude top ale ja chem hlavne aby ma ma milovala aby ma mala úprimne rada aby bola úprimná nežná a vedela ma pochopiť a aby bola starostlivá potom chem už 2 deti lebo deti milujem a krásny športiačik a také fakt fantazíne sú že chem na tom utekať pred policajtmi takže ešte také decké a snívam o F1 alebo o pilotovi stíhačky ako zamestnaní ale najviac len o láske o skutočnej láske ktorá neskončí rozchodom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tak napríklad, dnes som sa videla ako leziem po skalách a hľadím na krásy skál, i keď miesto, kde sa skaly nachádzajú, mi ušlo z kontextu.
Mám dobrého kamaráta, jednorožca, ktorému sa každú noc prihováram.
A este si zvyknem volaco predstavovat ale to je tajne