@mielikki Ale inak, z toho vychádza asi to, že muži sú proste leniví klikať na "staň sa fanúšikom", 'bo mrkni na štatistiku; pri akomkoľvek pohlaví proste vychádzajú viac ako fanúšičky ženy.
A nevrav nedokončená, dobre, nevrav, že je nedokončená! Keďže poľavili ohlasy a nikto nedal ďalší návrh na nový diel z komody, tak niet divu ! Ale môžeš tak učiniť. Rada sa popasujem ešte s niečím akčným.
@mielikki Ale chytro, než začnem korenenú sériu - už mám rozpísanú báseň o rasci (ale toto je exkluzívna zákulisná info len pre Teba, to nikomu inému nehovor) 8).
@mielikki Ale navrhni si kus oblečenia, nech to mám komu venovať, lebo mi síce klesá čítanosť, ale aspoň takto budem mať istotu, že Ty si to zo slušnosti pozrieš .
@mielikki Fúha, takže podkolienky? To je dobré, bude to mať logickú náväznosť, akože medzistupeň a už mi aj skrsáva nálad na pointu .. Lenže to si ešte budem musieť o podkolienkach niečo zistiť, lebo sa priznám, že v tejto oblasti mám silné medzery .
A čo sú samodržky, to už sa radšej ani nepriznávam, že netuším (ale len tak medzi nami; znie to hrôzostrašne).
Toho sa bojím, tam už je ten silón, čo ma zabíja .. Hoci, z toho by sa práve dal spraviť tiež krvák .. takže, pouvažujem o tom, aleee.. uvedomuješ si, že to už asi naveky ostanem pisateľ pre ženskú populáciu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a dufam ze si to precitaju
dokelu, ja som ženská autorka :/
A možno ich aj všeobecne menej číta blogy
Možno.
Ale to mala byť kriminálka ...
A nevrav nedokončená, dobre, nevrav, že je nedokončená! Keďže poľavili ohlasy a nikto nedal ďalší návrh na nový diel z komody, tak niet divu ! Ale môžeš tak učiniť. Rada sa popasujem ešte s niečím akčným.
alebo samodržky
A čo sú samodržky, to už sa radšej ani nepriznávam, že netuším (ale len tak medzi nami; znie to hrôzostrašne).
(A samodržky sú silonky, kt. sú niečo ako vysoké podkolienky a nezošuchujú sa dole, samodržiace pančuchy proste
Toho sa bojím, tam už je ten silón, čo ma zabíja .. Hoci, z toho by sa práve dal spraviť tiež krvák .. takže, pouvažujem o tom, aleee.. uvedomuješ si, že to už asi naveky ostanem pisateľ pre ženskú populáciu ?