Ahojte, ktorú značku by ste odporúčili? Čítala som chvály na Refectocil,Hennu,Londa(ale tá sa vraj už nepredáva) a na Profipil...ktorú by ste odporúčili? A ako dlho vám to vydržalo? Mimochodom, ak ste si natreli farbou neželané miesto, šlo to zmyť ľahko?
Ja som niekde citala, ze uz ju ani nepredavaju,tiez som pocula na nu chvaly, a pocuj v tom refectocile je aj ten peroxid ci co? Kolko percentny mas 3 ci 6? Inak nezanechava ,,mapy,, a pod. Nechcem sa dodzubat ...a ak chcem tmavsiu hnedu ale zase nie az taku ze ciernu len tmavsiu aky odtien si kupit? A este kade to kupujes? Net,drogerka?
To nie je domalovanie, to by blo klasicky farbene len doma,nie u kozmeticky ni ku kozmeticke chodim a vydrzi to tak maxiiiiii 2 tyzdne aj to som dost prehnala naposledy ledva tyzden a ked za to dam 4e a chcem mat pravudelne upravene tak by to slo dost do penazi a tak by som si kupila za 4-5e a mam to na 30 pouziti alebo tak,je to rozdiel si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A inak ja by som s tým šiel ku kozmetičke. Budeš to mať spravené oveľa lepšie a vybdží to hodne dlho