Čaute, vedeli by ste mi poradiť dobrú farbu na vlasy ktorá chytí cca rovnako ako na obrázku? Mám stredne hnedé nefarbené vlasy, sú stále mastné takže hladám aj farbu ktorá ich vysuší, viete mi poradiť aj s tým? nutne to potrebujem, mam stále mastne vlasy
v prvom rade si ich neumývaj často a ďalšia vec, ktorá mi napadla je už len si na hlavu dať veľa peroxidu, teda blond farbu, ale to by som nerobila, keď nechceš skončiť ako káčatko a ešte si aj zničiť celú dĺžku vlasov..
Mozno az privelmi vysusujes vlasovu pokozku - suchy sampon + nejaky sampon na mastne vlasy. Bud no poo ako @4 odporuca alebo cisto len samponom bez sulfatov umyvat alebo sestre pomohol sampon od Milvy Huma (s bielym ilom)
ja som presne tak bola, kazdy den som si umyvala vlasy ale najviac mi pomohlo, ked som s tym proste sekla a zacala si ich umyvat az kazdy 4ty - 5ty den. najprv je to peklo nejaku dobu ale fakt to stoji za to vydrzat to.
pouzivam k tomu dixi zihlavovy sampon a mne osobne to mega vyhovuje
@marikko ale teda urcite lepsie zacat na jesen/zimu lebo teraz cez leto to bude dva krat take peklo ale fakt to stoji za to, uzasny pocit, ked si nemusis umyvat vlasy kazdy den, tolko casu to usetri
hej presne ja som kedysi umývala aj kazdy den a bolo to strasne. teraz raz do týždňa (niekedy 2 ked niekam idem) a vlasy sa nemastia, su zdravšie a nezabijam tym zbytočne cas
trvalo asi mesiac - dva kym si navykli. Riešila som to tym ze som nosila stále cop
ahoj, farba by nemala veľmi vysušovať vlasy /ak sa nebavíme o amatérskom farbení vlasov na blond - tzv. chemlon/, práve naopak mala by vlasom dodať lesk. Odporúčam ti kúpiť si radšej niečo v lekárni » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... čo bude riešiť tvoj problém, prípadne zájsť za kožnou lekárkou. Suchý šampón nie je asi veľmi dobré riešenie. A aj prílišné česanie vlasov spôsobuje mastnotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pouzivam k tomu dixi zihlavovy sampon a mne osobne to mega vyhovuje
trvalo asi mesiac - dva kym si navykli. Riešila som to tym ze som nosila stále cop