no takze by som si chcela dat nafarbit. ma s tym niekto skusenosti?... je to vyrazne ako ked si dam spiralu? lebo mam velmi dlhe a so spiralov prilis az prilis vyrazne riasy
proste sa ti zvyrazni farba rias.. ale nepozdvihnu sa tak ako to je pri maskare..nie je to az take vyrazne..bezne sa farbene riasy kombinuju aj so spiralou, neviem ja by som uz na to nesla...jedine co mi to farbenie podrazdilo oci a vysledok bol taky nejaky..neviem..spirala forever
moja,znama to raz,tiez mala..avobec,to nebolo ani take,ako zo spiraly...kym,mi nepovedala druha,kamoska ze to maa..ani,by mi nenapadlo,ze je namalovana..voobec..
mala som to raz...keď sme boli pri mori a nechcelo sa mi maľovať...je zvýraznená len farba,len špirála dokáže riasy aj upraviť do požadovaného tvaru...
noo ako ja som to mala a robila mi to mamca a asi tolko k tomu ked si svetla davaj si v hnedsich ale tmavych hnedych mihalnce nech sa to prisposobi k tebe ale ak nechces pouzivat spiralu ale radsej nafarbene mihalnice tak ciernomodru to je taka havania cierna ze super waw ale ako nic sa nezmeni na tom ked si ich zafalbis jemne zvyrazni konceky krtore ti nevidno asi tolko ale je to celkom dobre nafarbit si mhalnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov