Taakže...som v 8 ročníku na základke a trápi ma otázka či je farbenie vlasov brané ako porušovanie školského poriadku a či to má nejaké následky napr. 2 zo správania,alebo dokonca až vyhodenie zo školy.Pýtam sa pretože mám v pláne sa prefarbiť na dosť ext
podla toho na akej si škole.....ale tak co sa nazoru mojho tyka....ked ti teraz zakazu farbit si vlasy, co myslis ze si dovolia ked vyrasties?
btw ja som si raz zadal oranzovu.....ale kedze so mnou tam nikto nevedel spravit poriadok, a to som bol na cirkevnej, museli sa s tym zmierit....normalne si vypytaj skolsky poriadok a riadne si ho precitaj....ak tam nic podobne nenajdes tak si to daj a bi sa za svoju pravdu a slobodu prejavu
ked som bol na strednej, kazdy povinne podpisoval skolsky poriadok.. ked porusil, mal problem.. preto si ho zozen a precitaj.. ta hodinka studovania ti nezaskodi a aspon zistis ako si na tom.. kazda skola ma niektore veci zo zakona rovnake, no na kazdej zalezi co si doplni.. zelam prijemnu zabavu s citanim.. a co na to rodicia??
@ludinko tak rodičia s tým problém nemajú vždy som bola také crazy dieťa ktoré rado experimentovalo, a už asi od 9-rokov som chcela skúšať mať na hlave "dúhu" takže s a s tým zmierili a ostatným ďakujem za rady :3 práve sťahujem školský poriadok tak si to idem naštudovať :"D
Podľa mňa máš na farbenie vlasov čas ale keď chceš tak pohode a v školskom poriadku nie je to že nesmieš mať prefarbené vlasy pozor na to ak chceš ružové alebo kto vie aké vlasy mohla by si mať problém
Záleží aj od toho aký je tvoj triedny/triedna ...napr. moja o rok staršia kamoška si prefarbila vlasy na červeno a prepisovala poriadok a ja som si dala modrú a nič mi nato nepovedali ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
btw ja som si raz zadal oranzovu.....ale kedze so mnou tam nikto nevedel spravit poriadok, a to som bol na cirkevnej, museli sa s tym zmierit....normalne si vypytaj skolsky poriadok a riadne si ho precitaj....ak tam nic podobne nenajdes tak si to daj a bi sa za svoju pravdu a slobodu prejavu
a záleží na tom, čo máte v školskom poriadku samozrejme napísané.