Zdravím, chcela by som sa opýtať tých, čo majú skúsenosti Z farbenim blond vlasov na tmavo mahagonovo červenú / bordovu, aký bol výsledok? Chcela by som to skúsiť ale bojím sa že mi to nechyti dobre A skončím S rysavou alebo ružovou hlavou. Tiež sa bojím
po takychto farbach ti vzdy zostanu vlasy take do hneda, do rysava (hlavne z tych blond) a ked davas na blede vlasy, logicky nebude chytat bledsia ale intenzivnejsia, nemiesas to predsa s bielou ale nanasas na "bielu"
mozno je v takychto pripadoch, ked nechces mat tu farbu na dlhsiu dobu, lepsie riesenie nejake farebne kriedy, tuzidla a podobne veci a nemusis sa bat, ze budes musiet znova odfarbovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a teraz normalna odpoved:
cervena ti na hlave vydrzi pekna tyzden, max dva.. a potom budes taka viac rysava
sampon cerveny tiez nikdy sa nevymyje cely
mozno je v takychto pripadoch, ked nechces mat tu farbu na dlhsiu dobu, lepsie riesenie nejake farebne kriedy, tuzidla a podobne veci a nemusis sa bat, ze budes musiet znova odfarbovat