@4 ale tak nakoniec ten rozdiel nemusí byť veľmi vidieť, keď to dorastá, záleží na rozdielnosti farieb, atď. nakoniec to môže byť vidno len zblízka. a vždy sa to dá prekryť.
Ja som mala na hlave 5 tisíc farieb, a nikdy sa to nevymyje, je to predsa farba ktorá sa vsiakne a naruší farbu vlasu. Vždy ju budeš mať na tom vlase. Po čase sa len môže stať toľko že ti trošku zmení farbu, z červenej na ryšavú,alebo hnedú a pod. Záleží veľa aj aký odtien chceš.
@dreamagall ako ja chcem len vyskúšať ako budem vyzerať a keď to bude dobré tak si to nechám a dám potom už normálnou, to sa časom uvidí.. no aj nad fialovou som rozmýšľala..
@birdz1 ja som najprv chcela modrú ale to by mi vraj museli odfarbiť vlasy na bielo a potom na to capiť modrú, s fialovou by to malo byť jednoduchšie, no uvidím. Trochu sa toho obávam kedze som ešte nemala zafarbené vlasy (kazdý ma odhovára) ale hádam to bude fajn. Prinajhoršom sa ostriham.
jedine musíš počkať až kým ti to nevyrastie, ale to by ma asi porazilo. Ja si ich preto musím teraz stále farbiť, lebo ja sa neostrihám, a určite nebudem chodiť so skokom na hlave že moja farba a iná farba. Keby som mohla vrátiť čas nikdy by som si vlasy nefarbila.
co ti ja viem karliku ja som si dala color shampoo asi pred mesiacom...prirodzenu farbu som mala svetlo hnedu, pouzila som strednehnedu ktora mi chytila na cierno, po 2 tyzdnoch sa vyzmyvala a teraz mam vlasy este svetlejsie ako original, ale pacia sa mi , su viac leskle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale na poslednú chvíľu som si to rozmyslela
ja ked som sa pýtala, povedali že vraj hej
@4 ale tak nakoniec ten rozdiel nemusí byť veľmi vidieť, keď to dorastá, záleží na rozdielnosti farieb, atď. nakoniec to môže byť vidno len zblízka. a vždy sa to dá prekryť.
@salora hej, za také dva rôčky....
hej aj kaderníčka
akú farbu máš?
@adrianne tak to si potom ešte dosť počkám pokiaľ mi to celé odrastie
a ty chceš akú farbu?
Ide si dať ryšavo červenú, to jej na tých vlasoch ostane. Nie v takej farbe ako na začiatku, ale vždy to tam bude vidieť. Ten skok...
@birdz1
jedine musíš počkať až kým ti to nevyrastie, ale to by ma asi porazilo. Ja si ich preto musím teraz stále farbiť, lebo ja sa neostrihám, a určite nebudem chodiť so skokom na hlave že moja farba a iná farba. Keby som mohla vrátiť čas nikdy by som si vlasy nefarbila.
Keby som bola na tvojom mieste určite by som nevolila farbu, ale radšej šampón, síce na hnedé vlasy to nie je nejaká sláva..
Keby som mala toľko odvahy ako jedna modelka, čo sa dala do hola kvôli tomu že mala farbené vlasy, a teraz má dlhé,krásne,zdravé svoje vlasy.