alebo zober si profil hocikoho napr moj. a pozri si to v Zdrojovom kode tam by si to mala najst. ak sa nemilim. ale musis to tam vycitat a vediet kde to je ovsem
b style="color:Red;" das do tejto yatvorkz text a do poslednej zatvorky /b alebo b r neviem volaco s toho vyskusj a a to Red je cervena ale to nemusim pripominat das iny nazov bude ina farba myslim si ze som to napsial asi dobre vyskusaj
ale do jakej posledneej? a dobre to chapem ze co dam do zatworky ale shaq ked dam iba zatworku chapes mi da iba zatworku a co tam mam napisane ane AHOJ cerwenou chapes?
shaaq asi kôli tomu som urobila to fórum ze som nepochopila jej wyswetleniu ne? joooj wy ste tu wsetci hroozny deebili!!!jasne chapem ze newiete ako mi to wyswetlit ale keby ste mi to pomaly wyswetlowali urcite by to islo lenze wam je jedno co sa deje druhym hlawne ze wy wsetko wiete ne? wy si myslite ze to iba ja tomu nechapem?? thaq sa dost mylite je kuusoq wiac tych ludi ktory to newedia shaq sa kuknite ne tolko wela ludi wie pisat farebne wiac ludi ej tych ktory farebne nepisu ako pisu!!!wiem ze teraz mi napisete napriklad: hej ty mala co si o sebe myslis athaqe ale ej mi to uz jedno lebo ako widim tu nieje nitko ochotny:'
My sme debili? Ja som nepochopil? Vsak je to tam dostatocne napsiane aj pre IQ hupacieho konika a keby bol niekto debil tak by to asi nevedel spravit. ja to spravit viem. A ked neviem tak je funkcia v Opere Ctrl+F3 a je to vybavene pozriem si to tam.
A nauc sa pisat po slovensky ak chces aby ti niekto pomohol thaq stoho ma ide jebnut ket to citam.
A ja som ochotny bol som to tam anpisal pouzitie zatvoriek < a yakoncenie > do tych zatvoriek napsies toto b style="color:Red;"
potom tex napises. ale nie do zatvorky za nu napsies. potom ukoncis zatvorkou < a > a do tej yatvorkz napises /b alebo b r
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ahoj
Vyskusaj si to v profile
ved ti to uz vysvetluje quissa v blogu
alebo zober si profil hocikoho napr moj. a pozri si to v Zdrojovom kode tam by si to mala najst. ak sa nemilim. ale musis to tam vycitat a vediet kde to je ovsem
nick Qissa tam mas vysvetlenie. pokial nepochopis tak mas smolu
do blogu sa to da... ale ked pises koment tak ne...
A nauc sa pisat po slovensky ak chces aby ti niekto pomohol thaq stoho ma ide jebnut ket to citam.
A ja som ochotny bol som to tam anpisal pouzitie zatvoriek < a yakoncenie > do tych zatvoriek napsies toto b style="color:Red;"
potom tex napises. ale nie do zatvorky za nu napsies. potom ukoncis zatvorkou < a > a do tej yatvorkz napises /b alebo b r
vyskusaj, ked nepochopis tak nerob skusaj dalej.