Helou ludia zaujímalo by ma ktoré farby ste mali na vlasoch a vaše skúsenosti s nimi . Myslím farby ako modrá , ružová červená a pod. Akú značku ste používali alebo ktorá je podla vás najlepšia? A ktorá farba vám najdlhšie držala? Píšte píšte
mala som zelenú, modrú, fialovú a teraz mám ružovú značku neviem prepáč, to mi kaderníčka robila ale tuším to bolo niečo od schwarzkopf
a najdlhšie mi vydržala prekvapivo modrá, pretože aj ked sa dosť značne vymývala tak vytvárala pekné odtiene
ja používam iba manic panic a mala som tieto odtiene: infra red, rocknroll red, electric banana, utra violet, aftermidnight blue, electric lava, tiger lilly, green envy a enchanted forest
a úplne zlé boli infra red a aftermignight blue, lebo sa vymývali rýchlo a do úplne hnusných odtieňov
a zase naopak, ultra violet a electric lava sú pre mňa úplne top! lebo tá fialová, síce sa vymývala už od prvého umytia, ale do takých krásnych pastelových odtieňov, a tá oranžová, tú nosím teraz a stále som oranžová, nie už tak kriklavo úplne ale proste, stále je
ale tieto farby zostávajú také ako na krabičke iba asi prvé tri-štyri umytia
ja som mala fire, coral red a mandarin od directions...dost naprd, po tyzdni uz boli vymyte nedavno som si chcela dat modru, konkretne midnight ale napokon som od toho upustila a skoncila na ciernej (profilovka je stara )
Schwarzkopf live color xxl a mala som cervenu a teraz fialovu a s obidvoma som dost spokojna za tu cenu asi tak dva tyzdne mi farba vydrzi vyrazna (zalezi od toho ako casto sa zmyvas) a aj ked sa to vymyva, tak mne osobne sa to stale pozdava..cervena sa mi vymyla do oranzovej a fialova do takej pastelovej ruzovej ale ak sa ti nepaci to vymyvanie, tak na letaciku pisu, ze si mozes kus tej farby zmiesat s maskou (ja som to aj s kondicionerom zmiesala) a nechat to posobit pre ozivenie tej farby
najskor som mala tu tyrkysovu od directions - ta bola super na zaciatku, ale za chvilu zelena
potom som sa niekolkokrat pokusala o modru, ale vzdy bola uz po tyzdni zelena, takze som dllllho bola zelenovlasa (ta zelena drzala ako kurva, normalne ziadne farby ju nechceli prekryt )
potom som sa snazila o sivu ale nijako som ju nevedela dosiahnut, tak som sla ku kadernikovi aby mi to teda urobil poriadne - bol to profi kadernik, taky co robi vlasy celebritam a bratislavskej smotanke, nechala som tam kopec prachov s tym ze aspon to bude kvalitna farba co sa nevymyje..
no a dopadlo to tak, ze "kvalitna farba" drzala az cely jeden tyzden, po dvoch umytiach som uz mala vlasy zase bledohnedozelene ako predtym, akurat riadne znicene od zosvetlovania
tak som sa nasrala a dala na to ciernu
plus obcas si na to nastriekam strieborny sprej, lenze ten ma jednu chybu - ze sa pod nim extremne poti hlava
ruzovu, ktora na mojich tmavych vlasoch ani nebola vidno ,len trochu na svetle povodne to malo byt ombre este som mala cervenu, momentalne mam fialovu a aj tak mi vlasy hraju stale inymi odleskami, no stale su tmave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a najdlhšie mi vydržala prekvapivo modrá, pretože aj ked sa dosť značne vymývala tak vytvárala pekné odtiene
a úplne zlé boli infra red a aftermignight blue, lebo sa vymývali rýchlo a do úplne hnusných odtieňov
a zase naopak, ultra violet a electric lava sú pre mňa úplne top! lebo tá fialová, síce sa vymývala už od prvého umytia, ale do takých krásnych pastelových odtieňov, a tá oranžová, tú nosím teraz a stále som oranžová, nie už tak kriklavo úplne ale proste, stále je
ale tieto farby zostávajú také ako na krabičke iba asi prvé tri-štyri umytia
potom som sa niekolkokrat pokusala o modru, ale vzdy bola uz po tyzdni zelena, takze som dllllho bola zelenovlasa (ta zelena drzala ako kurva, normalne ziadne farby ju nechceli prekryt )
potom som sa snazila o sivu ale nijako som ju nevedela dosiahnut, tak som sla ku kadernikovi aby mi to teda urobil poriadne - bol to profi kadernik, taky co robi vlasy celebritam a bratislavskej smotanke, nechala som tam kopec prachov s tym ze aspon to bude kvalitna farba co sa nevymyje..
no a dopadlo to tak, ze "kvalitna farba" drzala az cely jeden tyzden, po dvoch umytiach som uz mala vlasy zase bledohnedozelene ako predtym, akurat riadne znicene od zosvetlovania
tak som sa nasrala a dala na to ciernu
plus obcas si na to nastriekam strieborny sprej, lenze ten ma jednu chybu - ze sa pod nim extremne poti hlava
» birdz.sk/mayben/obrazok/...
najspokojnejšia som bola s directions.