obcas som si to z donutenia pozrel a musim grcat..ale som stastny ze niektore tie osoby odtial su z mojho mesta a ja mam na kokotov a pice stastie tak ich raz stretnem a oplujem ich..ale najvacsi sympos je tam ten Andrej Internet z BB ,to je pan
ja to poznam len z toho co pocujem ked som v kupelni a nasi to v spalni pozeraju a ako je to silna dementnost.ale moje podvedomie fandi mariovi fakt normalny rozumny clovek
mario a tomas su tam jediny normlany takze jeden z nich...kedze mario je tam dlhsie tak by si to zasluzil asi on. Inak tiez sa dost cudujem sam sebe ze to pozeram
Všetci sú to slizkí hadi, taktizujú a snažia sa vyhrať Či už ide o Silviu, ktorá sa chce presadiť svojimi škrekľavými narážkami na všetko, alebo o tichého podvodníka Mária, ktorý každému nabalácha niečo iné, navonok je pokoný a s ničím nemá problém, hlavne, že do kamery vie rozprávať, keď sa robia rozhovory. A je neskutočne nuuuudnýýý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale tak teraz.. asi mário .. alebo tomáš