no to by bolo perfektne... teraz forum spravilo pekny pokrok, co sa tyka dizajnu aj funkcie... len este by bodlo, keby ze sa tu daju uploadovat obrazky typu PNG a GIF (myslim ked si robite CSSko, lebo dost by sa to tam hodilo)... sry ze to hadzem sem ale nece sa mi zakladat nove vlakno...
@peter_piper komenty mne su zatial iba z diskusii vo fore, v blogoch coskoro uvidis komenty na teba z diskusii pod blogmi atd... a zaroven v novej rubrike notifikacie uvidis komenty pre teba zo vsadial.. vo forach je zatial len filter
dalej vsimnite si tento obrazok:
co je to? to je menu, ktore sa pouziva na vrchu fora (jedna z poloziek ak si vsimnete v obrazku je pripravena, ale na stranke sa este nezobrazuje (je zakomentovana), lebo tuto super funkciu ktoru ste vymysleli, som vymyslel aj ja, ale este nie je hotova.
@6@0majlo0 JPG su lebo sa zmensuju do fotoalbumu a upravuju tie fotky, ale vlastne v dizajnovom uploade sa moze pouzit iny skript ktory povoli vsetko. spravim to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a k tej rubrike všimni si..to aj mňa zaujíma, ako sa to aktualizuje...
dalej vsimnite si tento obrazok:
co je to? to je menu, ktore sa pouziva na vrchu fora (jedna z poloziek ak si vsimnete v obrazku je pripravena, ale na stranke sa este nezobrazuje (je zakomentovana), lebo tuto super funkciu ktoru ste vymysleli, som vymyslel aj ja, ale este nie je hotova.