Počula som , myslíte si, že je šetrnejšie pre vlsasy ich žehliť pravidelne pár krát do týždňa, alebo fénovať? rozmýšlam že prestanem so žehlením a budem len fénovať budú vyzerať hustejšie a trochu zmena?
Jednu vec mi povedala čerstvá začiatočníčka na škole odbor kaderníčka, že vlasy sa ničia dokonca viac fénom ako žehličkou taký fám možno to je aj pravda ale logicky mi to nejde...teplo z fénu a teplo z platničky priamo na vlas
súhlasím s @majusssska - ja osobne mám taký typ vlasov, kedy ak si dám tužidlo keď sú ešte mokré a potom ich vyfénujem, sú 100% rovné a tak ani žiadnu žehličku nepotrebujem a keď sa o vlasy staráš, používaš masku, dáš si pred tým ochranný sprej, vlasy takmer nič nepocítia. aspoň mne ich kaderníčka vždy chváli, že sú v suprovom stave a to ich fénujem skoro každý deň !
No neviem, preco by mali vyzerat hustejsie. ono sa ta zehlicka pouziva ako susiaci postriedok? Som myslela, ze to je skor taky vedlajsi efekt a vsetci to beru hlavne, ked neznasaju svoje nadherne kudrny. A este si davaju na to vselijake pripravky proti spaleniu. No ja si asi kupim zehlicku , aby som nemusela pocuvat to zabijacke hukanie fenu. Lebo ten vedlajsi efekt je super asi.
tato zena ma prirodzene kucerave vlasy a vacsinu casu ich nosi rovne, cize si ich casto takto fenuje a ma nadherne leskle vlasy (uz dlhsie ako na videu), cize ked sa to vie robit a stara sa o vlasy, tak je to fajn
@sapphirizing práveže žehlička by sa nemala používať ani len na vlhké vlasy, takže určite nie je na sušenie, lebo mokré vlasy to fakt strašne zničí.
a dievča, určite radšej fén ako žehličku, a veď skús a uvidíš.
teda, ja beriem fén ako čisto praktickú vec na sušenie vlasov, nezaberá to veľa času, lebo ich nesuším úplne, iba vrch hlavy v podstate, a žehlička by bola už niečo navyše (čo určite nepotrebujem)
urcite by som nepovedala, ze fen nici vlasy viac ako zehlicka. viem, ako vyzerali tie moje po kazdodennom zehleni a ako vyzeraju po kazdodennom fenovani. po zehleni sa zacnu po case odlamovat konceky a ktovie co este. urcite fen, ale bez tych nadstavcov, iba na vysusenie mokrych vlasov.
ale zaujimalo by ma, cim si susite vlasy, ked ich mate mokre.. kedze tu asi nikto fen nepouziva.
@drobec186 mozno to myslela tak, ze ked na fen pouzivas vsetky tie kefy na vytacanie a podobne, tak to nici vlasy viac. moze to tak byt, lebo kadernicky nefenuju vlasy z niekolko cm vzdialenosti a bez kontaktu fenu s vlasmi ako my smrtelnici
@atropabelladona jemne prečešem drervenným riedkym hrebeňom a prebežne cca každé tri minúty "zaheadbangujem" čiže mi ich suší vzduch (+ po umytíá ich len zabalím do uteráku, žiadno ich nedrhnem utrekom alebo čo )
@atropabelladona aj ráno... keď si ich človek hentak "headbanguje" tak sa usušia skutočne rýchlo... ale umývala som si ich takým štýlom, že zobudila, umyla hlavu a potom hygiena, raňajky etc. etc.
ani jedno... ničíš si ich tak alebo tak... ja si napríklad tiež rada žehlím, ale raz za čas... a používam masku na vlasy aby sa z toho patrične zregenerovali
@13 (ten druhý odstavec) presne, ja si musím sušiť vlasy, keď si ich nevysuším, tak mi úplne nevyschnú vôbec, keď si ráno umyjem vlasy 2 hodiny pred tým, ako idem do školy aj teraz v teple, ešte poobede keď si prejdem rukou pomedzi vlasy, tak sú také vlhké alebo čo taký zlý pocit proste
Ja som sa od malicka len tak susila, ze som vyzmykala vodu z vlasov, zabalila do uteraka a kym som sa ulozila spat, chodila v turbane a potom si len polozila uz dalsi suchy uterak na vankus a tak som spala, do rana boli suche a vzdy boli krasne leskle a vsetci sa cudovali...tak neviem, ci by boli ochotni toto robit. Mne pred dvoma rokmi zacala byt v noci strasna zima a preto sa uz susim fenom rano, lebo by som inak odisla s komplet vlhkymi uz na pohlad.
ja mam zehlicku remington na mokre vlasy , no nepouzivam ju stale . Nalepsie pre vlasy je podla mna nechat ich volne uschnut ale ked uz maju nejako vyzerat tak is vyzehlim a su pekne leskle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja nerobím ani jedno, fénujem sa raz za pol roka a žehlenie to isté...
If you´re spending two hours under the hair dryer, when do you have time to read?
a dievča, určite radšej fén ako žehličku, a veď skús a uvidíš.
teda, ja beriem fén ako čisto praktickú vec na sušenie vlasov, nezaberá to veľa času, lebo ich nesuším úplne, iba vrch hlavy v podstate, a žehlička by bola už niečo navyše (čo určite nepotrebujem)
ale zaujimalo by ma, cim si susite vlasy, ked ich mate mokre.. kedze tu asi nikto fen nepouziva.
@drobec186 mozno to myslela tak, ze ked na fen pouzivas vsetky tie kefy na vytacanie a podobne, tak to nici vlasy viac. moze to tak byt, lebo kadernicky nefenuju vlasy z niekolko cm vzdialenosti a bez kontaktu fenu s vlasmi ako my smrtelnici
žehliť len textil