@tikalok Takže napokon ten lístok na Colours nejdeš predávať? A ja som asi práve našla kupca, čo by kúpil oba, hoci to ešte nie je isté. Zase na druhej strane, napokon sa možno aj ja k nemu pridružím.
To iba tak bokom sa pýtam, lebo som myslela aj na teba, myslela som, že sa toho chceš "zbaviť".
idem určite na Toto je hiphop a Duchonku a potom sa chystám na FM Frequency (ak nájdem parťáka dovtedy a chcem ísť na Nova rock kvôli Pendulum a Linkin (!) tak snaď sa zadarí a budem mať dovtedy skúšky hotové a potom koniec leta zavŕšim ako každý rok na Uprisingu
» hopfarmfestival.com/home.aspx... toto. lou reed, iggy a patti na jednom pódiu v jeden deň síce asi nebudem žrávať, keď tam pôjdem, ale nejako prežijem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
CHCEL
rock am ring, sonisphere, leeds festival, pinkpop
ale tak tento rok zrejme len na domasu
setrim
Rada vynechávam slová
(ak sa podarí
To iba tak bokom sa pýtam, lebo som myslela aj na teba, myslela som, že sa toho chceš "zbaviť".
tak taaam musím byť...
Možno Budzogáň, ak budem v okolí, plus Makez Star Weekend - pozrieť mladé kapely...
A môj tajný sen je samozrejme Frequency s Foo Fighters, ach...
zatial vdaka lineupu to vyzera na najlepsi event na slovensku skoda ze sa to kurvi do rockoveho festu a nie je to samostatny festival...
Papuča fest - možno
Tofest - 30% (ale ked vidím tie mená....)
Pustohlav - 70%
snád to bude parádne festivalové leto.
Ja zatiaľ stopercentne len na Let it roll a Pohodu.