Luboso - - Presne taku nie ze by to bola fetacka ale tak ako som ju mal nazvat ked neviem ako sa vola a nefetujem a ani nehulim no 2krat za rok si dam ale to vazne ze musi byt aby som si ja dal! No ja len ze sa mi lubi! Kde si ju zohnal?
A este nieco ked sa niekdo nieco pyta alebo chce poradit tak najprv ho zjebedte a potom sa par ludi najde co vedia aj pomoct! Nepoznatema a uz som prevaz fetak tak dik
Jurgo8: no ale ked to je uplna sranda boze ze fetacka ciapka....ked niesi fetak tak preco chces tu fetacku ciapku? a doriti .... najprv si zisti kto au rastafabiari .. no a inak z netu si mozes aleo v ethnoshope alebo v roch shope...ale vravim ti ze to bude dost trapne ked sa s tym vyberies do ulic
Mne sa nahodou lubi ta ciapka a mam vsetkich v P co si o mne myslia A podla mna to nieje trapne napriklad taka ARAFATKA nosim ju aj ja a co hned som niejaky terorista dpc?
looooooooooool,akoze uplna haluz cela tato tema,fakt nechapam co ma arafatka spolocne s terorizmom,ale sak nevadi a kiki to uplne zabil/a,ze fetak terorista :
to je vazne trapne jurgo ked si sa tutok strapnil a terz uz sem nepises! toto je omje oblubene forum a uz sem nepises tak je tu nuda!.....: disappointed:
wow tak srry asik myslis rasta ciapku .. a rasta nemamnic s fetakmi , kup si raci thaky ten hip hopacky serbel ... myslim ze ktebe by sa vac hodil ty fetak xDDD
Flodd ty čo si dal za kkt že rasta nema nič s fetakmi kup si radsej HIP-HOP šerbel ty si s tejto kulturi tiež v piči ako kukám to radšej ani nekomentuj Rastafariáni zhúlia aj seno boa ked neni čo to ozaj menej hip-hoperov húli ako rastíkov a čo sa feetu týka na to máme preborníkov u punkáčov a metalistov a rockerov to sú ty správny fosforový heroín, piko a riedidlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a to vobec neni fetacka ciapka ach
si uvedom dpc co tu pises
heej! zobudte sa prosim!
mne sa tiez take veci pacia, aj ich nosim, a predsa nefetujem, nedrogujem ani nic podobne!
skus nejaky ten etnoshop, tusim v BA v Starom meste som ju videla v jednom, ale tak iste na nu natrafis
vela stastia
Sice.. ludia si myslia kadeake hluposti a velmi im veria aj ked.. ale radsej nic
je tam rasta ciapka za 350SK...pa
Ikonka - dikes konecne normalny clovek nie ako ostatny co si skazdeho robia picu